Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Сря Апр 07, 2010 10:51 pm
Здравеи как си? да свикнах му вече дори си имам и 12.5 инчова сонда!днеска ме учуди хващам сигнал замен си е цвят и колегата до мен беше с миладинка неможа да чуе сигнала ми!небеше далбоко защото беше ахче от малките! Свикваму малко по малко!добре е и се дарйи добре и на уродено!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Сря Апр 07, 2010 10:52 pm
как е кам родопите? тррябва да доидеш на сам да се разходим из нашия краи!
BG------------
veso Новобранец
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Апр 27, 2010 10:45 pm
ти добре знаеш калето ама не знаеш каде са гробожете
veso Новобранец
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Апр 27, 2010 10:51 pm
за колоните не знам но лично аз изкарах 8 денара на табан
veso Новобранец
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Апр 27, 2010 11:00 pm
абе аз с монтанка изкараь 160 денара от 1-2 век
veso Новобранец
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Апр 27, 2010 11:03 pm
обекти ана ялови
veso Новобранец
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Апр 27, 2010 11:08 pm
аз селището го знам на всякаде краи дебелт ври от керамика
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Чет Апр 29, 2010 9:18 pm
veso написа:
аз селището го знам на всякаде краи дебелт ври от керамика
Че кои незнае дебелт бе колега! за кое кале става вапрос че са много!
BG------------
alpay_es Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Чет Апр 29, 2010 10:14 pm
tabella написа:
като сте почнали дайте нещо за Хасковско-Кърджалийския регион. Аз знам едно място,в с.Зорница след селото в ляво има голямо селище но доста обходено.
tabella браво на теб аз този раъон го знам,от зорница 4 колеги всеки ден обикалят тези обекти,аз намерих нови в този район,...
alpay_es Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Чет Апр 29, 2010 10:15 pm
ето находки от едно сели6те :
Uploaded with ImageShack.us
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пет Апр 30, 2010 12:27 am
alpay_es написа:
ето находки от едно сели6те :
madnes Новобранец
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пет Апр 30, 2010 12:28 am
Някой заралия няма ли
Гост Гост
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пет Апр 30, 2010 11:19 am
madnes написа:
Някой заралия няма ли
кажи си пощата !!!!!!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пет Апр 30, 2010 1:35 pm
Колеги споделчите раионите от кадето сте за да може да се сделят обектите!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Юни 01, 2010 9:21 pm
Хиде пишете смело не се плашете колеги!
BG------------
Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми!