Заглавие: Съобщение от МИКРОН Чет Ное 20, 2008 9:24 am
Цитат :
Всеки собсвеник на NRG100, ако желае може да го занесе или изпрати във фирмата за безплатен ъпгрейд. Автоматичния режим на балансиране е изцяло променен и подобрен, вече работи на фон и на максимална дълбочина колкото на ръчния. Звуковата дискриминация също е значително подобрена. Има още добавен режим модулация – силата на звука зависи от дълбочината на метала.
Това последното за модулацията ще е много удобно (споредм мен) ако се работи на слушалки.
bbb Новобранец
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Чет Ное 20, 2008 4:17 pm
Zdr n avsi4ki. Bravo Stefane, dostoen otgovor na kritikata kam tvoite aparati. Eto vijdate li 4e kritikata moje da ima i pozitivna strana. Kakto sam Stefan kazva6e predi godini kritikata spomaga za progresa. Neka da se podobrqvat bg aparatite lo6o nqma . Kvo ? Da ne sme po-tapi ot zapadnqcite ?
xristobg Легионер
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Чет Ное 20, 2008 7:36 pm
Браво много добро предложение
Последната промяна е направена от xristobg на Чет Ное 20, 2008 7:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Чет Ное 20, 2008 7:53 pm
ми то пише безплатен каква цена?
bbb Новобранец
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Съб Ное 22, 2008 2:13 am
Zdr Tova li e klipa za rabotata na apgreidvania nrg100 http://vid.data.bg/p6mmohrz?ct=sim#vid ? Proverih na mikronbg.com tam ne otkrih ni6to,
imperio Цезар
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Съб Ное 22, 2008 3:03 am
Ще питам. И преди имаше подобно видео но не знам къде беше качено но това май е различно.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Добре някой ъпдеитнал ли си е ЕНГ то Има ли впечатления от ъпдейта и така нататък
На мен ми намирисва, да е хвърлена въдица за Голден Маск да си купи пак. Пък кой знае
sandkan Новобранец
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Чет Дек 04, 2008 3:29 pm
Ancient Hunter написа:
Цитат :
Всеки собсвеник на NRG100, ако желае може да го занесе или изпрати във фирмата за безплатен ъпгрейд. Автоматичния режим на балансиране е изцяло променен и подобрен, вече работи на фон и на максимална дълбочина колкото на ръчния. Звуковата дискриминация също е значително подобрена. Има още добавен режим модулация – силата на звука зависи от дълбочината на метала.
Това последното за модулацията ще е много удобно (споредм мен) ако се работи на слушалки.
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Нед Мар 08, 2009 11:29 pm
Егати,този уред във ВЪЗДУХА ли търси.Защо няма тест как ги хваща е земята??
imperio Цезар
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Пон Мар 09, 2009 12:59 am
И Гарет и Уайтс нямат.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Съобщение от МИКРОН Вто Мар 17, 2009 7:45 pm
sandkan написа:
В дълбочината ли е подобрението ? Как се справя с намирането на монети под дебела керамика , неподобрения варянт ги свиркаше като пирон ?
Добре се справя. Ето как:
С гранитно паве също добре се справя:
На замърсено също добре се справя:
carlav написа:
Егати,този уред във ВЪЗДУХА ли търси.Защо няма тест как ги хваща е земята?