Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 2:06 pm
И аз съм любопитен за този сайт и по специално има ли колега от форума който може да даде някаква информация конкретно за този търговец и конкретно за тази компания дистрибутор на известни марки металодетектори: Company Name: CV. Karoja Inti Street Address: Jl. Jend Sudirman No. 43 City: Surabaya Province/State: Propinsi Jawa Timur Country/Region: Indonesia Zip: 60152 Telephone: 62-61-91380287
rock Новобранец
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 2:19 pm
Ми то като гледам какви цени е сложил на детекторите май на всички ще ни бъде интересно да разберем
Заглавие: запитване за коректност на сайт за метл Съб Мар 13, 2010 3:04 pm
колеги няколко пъти сам чел в този сайт и все си мисля но и нее трудно да се сети човек ,цени по ниски от производители сайта и магазина им китаиски значи и продуктите китаиски, ние неможем да се ;нахвалим: от наште.оригинали заводски български и родни а как ли ще : хвалим :тези произведения китаиски
Magikman Консул
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 3:08 pm
Цените ми приличат на по-ниски от производствените,освен това FOB е доставяне да кажем на летище София.Още разходи.Работата мирише от всякъде
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 4:08 pm
И на мен ми се ще да е истина но много намирисва прекалено е хубаво да е истина даже и да го получиш не се знае дали е оригинал или поредното менте. Щом говорим за стотици долари в китай всичко правят
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 5:02 pm
Апаратите са си реални.Просто са реплики.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 5:29 pm
Дано са реални - и ако вярно бих си купил един...
denarr Преторий
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 5:33 pm
ма какво се чудите.имам познат с магазин за електроника та тио ми каза че надценките му са от 100 до 300%.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 5:35 pm
Никога, никога не купувайте от китайски интернет магазини. Много има ужилени прочетете тука ограмен лист от фалшиви китайски магазини http://www.firetrust.com/en/blog/chris/the-bigger-list-of-chinese-scams?page=2
преди 4 месеца си купих много евтина стока от http://www.tdruew.com/ , които са в този списък и ги намерих през alibaba.com платих 250EUR и така и не получих нищо-алибаба казаха, че тия били просто продавачи, посолството каза .... и така Моя съвет: Само където има PayPal и по възможност да не екитайски магазина.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 5:37 pm
van_helsing написа:
Никога, никога не купувайте от китайски интернет магазини. Много има ужилени прочетете тука ограмен лист от фалшиви китайски магазини http://www.firetrust.com/en/blog/chris/the-bigger-list-of-chinese-scams?page=2
преди 4 месеца си купих много евтина стока от http://www.tdruew.com/ , които са в този списък и ги намерих през alibaba.com платих 250EUR и така и не получих нищо-алибаба казаха, че тия били просто продавачи, посолството каза .... и така Моя съвет: Само където има PayPal и по възможност да не екитайски магазина.
Благодаря колега...!
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 6:02 pm
slavitoooo написа:
Колеги някой пазарувал ли е от този сайт ? Имали някой да си е купувал металдетектор от там ? Интересувам се дали е коректен търговеца ? предварително
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 6:12 pm
Хм...потискащо.А защо няма жалби от тях и защо още фукционира?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 7:37 pm
Aemilivs написа:
Хм...потискащо.А защо няма жалби от тях и защо още фукционира?
Пуснах темата защото колеги от чужбина ми подадоха сигнал за този сайт ! Казаха да не купувам от него защото били мошеници ! После рових из нета и се указа , изгорелите са доста по целия свят ! Дано колеги от БГ не са вече окъпани от братята Китайци !
Така че умната !!!!!!!!!!!!!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Запитване за коректност на сайт за металдетектори Съб Мар 13, 2010 7:56 pm
Така е колеги,Славито е много прав и искам да ви предупредя че и аз получавам подобни оплаквания.Етови пример преди известно време един колега си хареса един от моделите на Фишер при мен в магазина на Империо,казах му да почака понеже нямахме в наличност.През това време той си поръчал по евтин от подобна фирама.Оказасе че му се радва точно една седмица.Апарата беше произведен в Тайланд.Сега пак ще си вземе от мен чисто нов,с отстъпка гаранция и всички необходими документи,но изгоря със 300 долара.Наскоро някой беше качил подобен линк на Гръцки магазин,също с много и съмнително ниски цени.Внимавайте кой от къде и къкво си копува.