Искам да попитам колегите защо някои ходят с дискове накачени по монетарите ?
bai_georgi Легионер
Заглавие: Re: Запитване Пон Дек 09, 2013 9:26 pm
Stoka написа:
Защото са DJи и правят миксове- елементарно Watson!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Запитване Пон Дек 09, 2013 11:21 pm
Stoka написа:
Ако диска виси на червен конец е против уроки
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Запитване Вто Дек 10, 2013 4:26 pm
Stoka написа:
Колега,за какви дискове точно става въпрос? ...Аз съм виждал поставени в апарат (умишлено няма да спомена какъв) листа от някаква билка и скилидки чесън,увити в хартия,а пакетчето омотано с червен конец.Сериозно очаквам бай Георги,като доказан специалист в тази област,да се включи...
Хаосът е или временен,или гибелен!
adminn Admin
Заглавие: Re: Запитване Вто Дек 10, 2013 4:43 pm
В интерес на истината аз съм виждал веднъж такива дискове на апарат и си обясних, че е с цел неутрализиране на смущения но незнам. Нещо като екран.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Запитване Вто Дек 10, 2013 4:47 pm
Това е ретро антирадар!Като бягат да не ги засичат радарите на Кат за превишена скорост http://computerworld.bg/1839_vodachi_na_mps_izpolzvat_cd_kato_antiradar
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Запитване Вто Дек 10, 2013 5:29 pm
Такива дискове слагат само тези търса4и дето си мислят 4е ги следят сателитно 4рез телефоните им,или 4ипове в детекторите
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Запитване Вто Дек 10, 2013 7:03 pm
FELIX написа:
Такива дискове слагат само тези търса4и дето си мислят 4е ги следят сателитно 4рез телефоните им,или 4ипове в детекторите
Ахахахахаахахах ментални търсачи както казва един приятел Това, че имам параноя не означава, че не ме следят
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Запитване Вто Дек 10, 2013 8:19 pm
bai_georgi написа:
Stoka написа:
Да сигурно са Диджейи
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 12:50 am
Има ли нещо вярно в това сателитно наблюдение на могили и археологически обекти? Чувал съм да говорят,че наблюдавали тая могила до с.Игнатиево.
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 8:41 am
FELIX написа:
Това е меко казано смешно,ако смятат,че по този начин са обезопасени срещу проследяване!!! Ако искат сравнително гарантирана някаква си безопасност може да направят следното: -просто си изключват моб.телефони и махат задължително батерията от телефона; -вместо диск върху кутията поставят изрязано алуминиево фолио(готварско) 5 на 5 см минимум и са готови... Обаче какво правим с визуалното наблюдение и проследяване??? Камуфлажи требуват май,от тия новите скъпите,цифровите с пикселите,както и гилета хахахаха
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 12:27 pm
Те,камуфлажите не са излишни,но понякога стават опасни.Колко ловци се изтрепаха по горите? Става опасно да се правят излети през почивните дни ,в съседство с ловните "полета".Като прибавим и бракониерите,които ръшнат навсякъде,и почти по всяко време...
Хаосът е или временен,или гибелен!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 1:12 pm
KASPAR-AN-BVLGA написа:
Камуфлажи требуват май,от тия новите скъпите,цифровите с пикселите,както и гилета хахахаха
Нещо съм изпуснал, какви са тия камуфлажи с пиксели? Да не е нещо, като на тоя камуфлажа?
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 5:36 pm
adventurer написа:
Има ли нещо вярно в това сателитно наблюдение на могили и археологически обекти? Чувал съм да говорят,че наблюдавали тая могила до с.Игнатиево.
При нас в БГ има видео наблюдение на могили и арх.паметници със сигурност.Оба4е за сателитно наблюдение 4ак малко ме съмнява,едва ли държавата ще отдели такъв ресурс за нещо което трудно се манипулира и би могло да "ощети" сериозно археолозите и "колекционерските" кръгове около тях
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 6:39 pm
Stoka написа:
Аз съм виждал апарат със закачена монета на питата, за да се центрира...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Запитване Сря Дек 11, 2013 8:13 pm
bai_georgi написа:
Прав си Гоше! А може би ловят извън земни сигнали с помощта на които да локализират съкровището.
Представям си да сложа 2 или3 на кутията на моя МД и да дрънкат. .. Ега ти кефа що зайци ще вдигна.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Запитване Чет Дек 12, 2013 9:48 pm
ivanasen написа:
bai_georgi написа:
Прав си Гоше! А може би ловят извън земни сигнали с помощта на които да локализират съкровището.
Представям си да сложа 2 или3 на кутията на моя МД и да дрънкат. .. Ега ти кефа що зайци ще вдигна.
Трябва да си вземеш и някой да ги отстрелва,ама да е верен човек.Ако се появи заек отдолу,да няма ядове.