Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Сря Окт 26, 2011 8:45 pm
Golden Mask написа:
Darko_mz написа:
Ами щом зарядното ти е 300 mAh и батериите ти са от 700 mA, то тогава приблизително за 2 часа и половина. Ако батериите са ти от 1000 то тогава за 3 часа и половина. Обяснение: зарядното ти е 300 mAh демек за 1 час вкарва 300 mA, за 2 часа 600 mA.... и тн. Дано да не съм се изложил...
Прав си Darko_mz, но това е ако батериите са нови, ако са на Х години кацитета им е надолу, също и времето за зареждане ..!
Питам защото батериите ми се зареждат за 55-60 мин а иначе в режин наработа издържат грубо 8-9 часа някъде.
alabala Легионер
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Нед Окт 30, 2011 3:39 pm
Колеги ,нещо друго да питам? Ако не ми свети лапичката за батериите, мога ли да ги дозаредя или така по този начин се повреждат батериите.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Нед Окт 30, 2011 7:55 pm
alabala написа:
Колеги ,нещо друго да питам? Ако не ми свети лапичката за батериите, мога ли да ги дозаредя или така по този начин се повреждат батериите.
[right]
По принцип може, но не е препоръчително, живота им и без това е към края си Не каза какъв капацитет са 700 или 1000мАч , на колко години (месеци) са ?
Светослав Стоиков Новобранец
Заглавие: някои мойе ли да ми кайе как да разбера 4е батериите са умрели ве4е и трябва да ги сменям за голден маск 4 става на вапрос Вто Фев 11, 2014 7:15 am
Чумата написа:
pet1r90 написа:
Чумата написа:
Аз съм прАчел какво питаш ,ама ти май не четеш или си уникално т_п.Пак ти повтарям чети какво е писал Golden Mask .
P.S Айде да ти го поднеса на тепсия да видиш,че не липсва. Той колегата не случайно те прати да ходиш да спиш че си на училище
Цветна тройна LED индикация
Няма батерии -------------------- ЗЕЛЕН Зареждане ------------ ЧЕРВЕН Напълно заредена ------ ЗЕЛЕН Късо съединение -------------------- бързо мигане на ЧЕРВЕН цвят Батерия обратната ----------------- бързо мигане на ЧЕРВЕН цвят Ремонт на батерии ------------ бавно мигане на ЧЕРВЕН цвят Ниско напрежение на батерията ------- ЖЪЛТО мигане Авто ремонт на повредени батерии ------- последователно мигане на ЖЪЛТ и ЧЕРВЕН цвят Автоматично разпознаване на обикновенни (алкални) батерии ------ последователно мигане на ЗЕЛЕН и ЧЕРВЕН цвят
ДА ЯСНО НО БАТЕРИИТЕ МИ НЕ СА ОБИКНОВЕНИ АЛКАЛНИ .
ТЪПО МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НА ДЕТЕТО СИ НО НЕ И НА МЕН ,
КАКВО ИМА ДА ГИ РАЗПОЗНАВА , СЛЕД КАТО ГО ВКЛЮЧА СВЕТИ 15 МИН ЧЕРВЕНО И СЛЕД ТОВА ПОЧЧВА ДАА МИГА ЧЕРВЕНО И ЗЕЛЕНО .. В ТОЗИ ФОРУМ МАИ СА ОСТАНА ЛИ , ХОРА КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ МНОГО ЗНАЯТ ..... СТАНА МИ ЯСНО ЗА КАКВО МНОГО ХОРА ВЕЧЕ ДОРИ И НЕ ВЛИЗАТ ДА ЧЕТАТ , А КАМО ЛИ ДА ПИШАТ .... ЖАЛКО БЕШЕ ХУБАВ ФОРУМ ОТ НАЧАЛОТО !!!
Нали питаш какво означава индикацията ,какво не си доволен че не четеш или щот си си купилл евтени батерии.Ама не ,нали си много умен и трябва друг да чете вместо тебе,но и тогава пак не разбираш .Е не си ли ТЪП .
Балкански Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Дек 01, 2014 8:15 am
Мнение: Всички детектори е най-добре да са с вградени единични батерии хич неми допадат тия със 100 малки батерии