Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Нед Яну 30, 2011 8:09 pm
Ами вземи прочети темата и ще разбереш.Golden Mask е споменал в един от постовете си какво означава индикацията с всички варианти.
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Нед Яну 30, 2011 8:39 pm
Чумата написа:
Ами вземи прочети темата и ще разбереш.Golden Mask е споменал в един от постовете си какво означава индикацията с всички варианти.
този вариант липсва ...... колега прОчети аз какво питам ..... а не може да ми са прецакани батериите защото са чисто нови
Последната промяна е направена от pet1r90 на Пон Яну 31, 2011 3:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чумата Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 1:24 am
Аз съм прАчел какво питаш ,ама ти май не четеш или си уникално т_п.Пак ти повтарям чети какво е писал Golden Mask .
P.S Айде да ти го поднеса на тепсия да видиш,че не липсва. Той колегата не случайно те прати да ходиш да спиш че си на училище
Цветна тройна LED индикация
Няма батерии -------------------- ЗЕЛЕН Зареждане ------------ ЧЕРВЕН Напълно заредена ------ ЗЕЛЕН Късо съединение -------------------- бързо мигане на ЧЕРВЕН цвят Батерия обратната ----------------- бързо мигане на ЧЕРВЕН цвят Ремонт на батерии ------------ бавно мигане на ЧЕРВЕН цвят Ниско напрежение на батерията ------- ЖЪЛТО мигане Авто ремонт на повредени батерии ------- последователно мигане на ЖЪЛТ и ЧЕРВЕН цвят Автоматично разпознаване на обикновенни (алкални) батерии ------ последователно мигане на ЗЕЛЕН и ЧЕРВЕН цвят
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 2:58 pm
Чумата написа:
Аз съм прАчел какво питаш ,ама ти май не четеш или си уникално т_п.Пак ти повтарям чети какво е писал Golden Mask .
P.S Айде да ти го поднеса на тепсия да видиш,че не липсва. Той колегата не случайно те прати да ходиш да спиш че си на училище
Няма батерии -------------------- ЗЕЛЕН Зареждане ------------ ЧЕРВЕН Напълно заредена ------ ЗЕЛЕН Късо съединение -------------------- бързо мигане на ЧЕРВЕН цвят Батерия обратната ----------------- бързо мигане на ЧЕРВЕН цвят Ремонт на батерии ------------ бавно мигане на ЧЕРВЕН цвят Ниско напрежение на батерията ------- ЖЪЛТО мигане Авто ремонт на повредени батерии ------- последователно мигане на ЖЪЛТ и ЧЕРВЕН цвят Автоматично разпознаване на обикновенни (алкални) батерии ------ последователно мигане на ЗЕЛЕН и ЧЕРВЕН цвят
ДА ЯСНО НО БАТЕРИИТЕ МИ НЕ СА ОБИКНОВЕНИ АЛКАЛНИ .
ТЪПО МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НА ДЕТЕТО СИ НО НЕ И НА МЕН ,
КАКВО ИМА ДА ГИ РАЗПОЗНАВА , СЛЕД КАТО ГО ВКЛЮЧА СВЕТИ 15 МИН ЧЕРВЕНО И СЛЕД ТОВА ПОЧЧВА ДАА МИГА ЧЕРВЕНО И ЗЕЛЕНО .. В ТОЗИ ФОРУМ МАИ СА ОСТАНА ЛИ , ХОРА КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ МНОГО ЗНАЯТ ..... СТАНА МИ ЯСНО ЗА КАКВО МНОГО ХОРА ВЕЧЕ ДОРИ И НЕ ВЛИЗАТ ДА ЧЕТАТ , А КАМО ЛИ ДА ПИШАТ .... ЖАЛКО БЕШЕ ХУБАВ ФОРУМ ОТ НАЧАЛОТО !!!
denarr Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 5:31 pm
стига с тиа супер зарядни купувате си един диод за 50 ст едно сапротивление 50 ома един траф 2 по 12 в за 3 лв и те ви универсално зарядно от 12 до 24 в за секакви батерии за 6 лв направено еднополупериодно пулсиращо зареждане .
Чумата Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 5:35 pm
pet1r90 написа:
Чумата написа:
КАКВО ИМА ДА ГИ РАЗПОЗНАВА , СЛЕД КАТО ГО ВКЛЮЧА СВЕТИ 15 МИН ЧЕРВЕНО И СЛЕД ТОВА ПОЧЧВА ДАА МИГА ЧЕРВЕНО И ЗЕЛЕНО .. В ТОЗИ ФОРУМ МАИ СА ОСТАНА ЛИ , ХОРА КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ МНОГО ЗНАЯТ ..... СТАНА МИ ЯСНО ЗА КАКВО МНОГО ХОРА ВЕЧЕ ДОРИ И НЕ ВЛИЗАТ ДА ЧЕТАТ , А КАМО ЛИ ДА ПИШАТ .... ЖАЛКО БЕШЕ ХУБАВ ФОРУМ ОТ НАЧАЛОТО !!!
Нали питаш какво означава индикацията ,какво не си доволен че не четеш или щот си си купилл евтени батерии.Ама не ,нали си много умен и трябва друг да чете вместо тебе,но и тогава пак не разбираш .Е не си ли ТЪП .
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 6:53 pm
Чумата написа:
pet1r90 написа:
Чумата написа:
Нали питаш какво означава индикацията ,какво не си доволен че не четеш или щот си си купилл евтени батерии.Ама не ,нали си много умен и трябва друг да чете вместо тебе,но и тогава пак не разбираш .Е не си ли ТЪП .
батерий те не са евтини . става дума че ми прецаква това зарядно втори чифт батерии ......... за това питах кокво означава . сега зареждам с друго зарядно и съм мноого по доволен отивам и батерията ми не издъхва на 2-рия час .... за това се чудя сега какво осначава че ги разпознава . ти като си много умен не трябва да четеш А да знаеш индикацията какво осначава .. отворко . няма какво да пиша с много знаикиовци които се правят на вели , ама не хората са прави много станаха КЕЛИШИТЕ ... сега пак ли съм тъпак ?! може би да защото казвам една истина . този форум беше читав когато беше на ИМПЕРИО , сега не можеш да рабереш кои какво прави ,, намерил Бай Гониооо една развалена машина прави си нов профил и я продава ... спомням си Админа искаше да ви изкара кирливите ризи , като по-каже кои с колко АЦЦ-та влиза , но не го направиха , нормално е да не го направят ...........
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 7:29 pm
Цитат :
спомням си Админа искаше да ви изкара кирливите ризи , като по-каже кои с колко АЦЦ-та влиза , но не го направиха , нормално е да не го направят ...........
аз пак помня един модератор тука тои пък искаше да затвори форума за гости но нямаше кои знае кви безкорисни подбуди та в краина сметка се обиди ... и маи напоследук доста е обиден на Света
дистрибутур на
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 7:34 pm
Малко да обясня за батериите ! Проблема е че от БГ почти не могат да се купят читави батерии, големите вносители - Падна, Пасат и Конрад, предлагат залежали батерии със силно влошени параметри, поради тази причина някои от така наречените умни зарядни устройства не зареждат добре тези батерии, в случая батериите биват разпознавани като алкални. В случая тия батерии е по-добре да ги зареждаш с друго зарядно.
Чумата Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 7:40 pm
Петърчо не ти влиза в работата да разбираш кой какво прави ,админите си знаят работата. А относно форума си е хубав, затова е най-посещавания .
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 7:45 pm
Golden Mask написа:
Малко да обясня за батериите ! Проблема е че от БГ почти не могат да се купят читави батерии, големите вносители - Падна, Пасат и Конрад, предлагат залежали батерии със силно влошени параметри, поради тази причина някои от така наречените умни зарядни устройства не зареждат добре тези батерии, в случая батериите биват разпознавани като алкални. В случая тия батерии е по-добре да ги зареждаш с друго зарядно.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 7:47 pm
Чумата написа:
Петърчо не ти влиза в работата да разбираш кой какво прави ,админите си знаят работата. А относно форума си е хубав, затова е най-посещавания .
пуф да ве не ми влиза защото не ви отърва да ви изкарат кирливите ризи , на ли ???
ЗА ОБИДА НА АДМИНСТРАТОРИТЕ НА ФОРУМА ОТИВАШ В БАН ПАНЕЛА ЗА 5 ДНИ
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Яну 31, 2011 9:51 pm
zanvan написа:
Цитат :
спомням си Админа искаше да ви изкара кирливите ризи , като по-каже кои с колко АЦЦ-та влиза , но не го направиха , нормално е да не го направят ...........
аз пак помня един модератор тука тои пък искаше да затвори форума за гости но нямаше кои знае кви безкорисни подбуди та в краина сметка се обиди ... и маи напоследук доста е обиден на Света
това да се гледа аааа то вече и петър го Убидиха аи и това денеречете ,че нее по темата
Цитат :
дистрибутур на
deso Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Вто Фев 01, 2011 12:29 am
pet1r90 написа:
Чумата написа:
пуф да ве не ми влиза защото не ви отърва да ви изкарат кирливите ризи , на ли ???
ЗА ОБИДА НА АДМИНСТРАТОРИТЕ НА ФОРУМА ОТИВАШ В БАН ПАНЕЛА ЗА 5 ДНИ
Едно голямо БРАВО за администраторите,чета я тази тема в която pet1r90 първо го пращат да си ляга ,после друг го обижда като тъп и накрая админа го праща в бан панела,само така там му е мястото.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Вто Фев 01, 2011 7:43 pm
ЗАРЯДНОТО на Golden Mask, най-доброто зарядно което някога съм имал.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Сря Фев 09, 2011 8:06 pm
давай те остана ми 4 репутация направетея по-не ---4 . приятно цъкане ,
deso Преторий
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Сря Фев 09, 2011 11:24 pm
Golden Mask написа:
След горното пояснение на Петър би трябвало да му се поднесат извинения и не ги виждам, сигурно са у били предадени по лично съобщение
afrodita Новобранец
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Мар 07, 2011 1:19 pm
Привет. Искам да попитам дали е възможно спешно днес, да речем в късния следобед, да се сдобия с ново зарядно?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Пон Мар 07, 2011 1:50 pm
afrodita написа:
Привет. Искам да попитам дали е възможно спешно днес, да речем в късния следобед, да се сдобия с ново зарядно?
Ако си от Монтана, да ! Иначе утре сутрин ...
vaskoni78 Новобранец
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Чет Мар 24, 2011 1:20 pm
[Автоматично разпознаване на обикновенни (алкални) батерии ------ последователно мигане на ЗЕЛЕН и ЧЕРВЕН цвят.....това какво значи ?работят ли батериите или не...зарежда ли ги зарядното или не. поздрави
alabala Легионер
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Нед Окт 23, 2011 6:26 pm
нормалните батерии на гм за колко време се зареждат.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Нед Окт 23, 2011 11:14 pm
alabala написа:
Зависи кои имаш предвид за нормални, преди бяха 700 мАч NiCd, от година и половина слагам 1000 мАч NiMh, зависи и от зарядното, има 300 мА и 500 мА .
alabala Легионер
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Сря Окт 26, 2011 2:17 pm
Golden Mask написа:
alabala написа:
Зависи кои имаш предвид за нормални, преди бяха 700 мАч NiCd, от година и половина слагам 1000 мАч NiMh, зависи и от зарядното, има 300 мА и 500 мА .
Зарядното ми е 300мА 6-18v а батериите не ги знам какви са. Въпроса ми е ако са нормални 700мАч за колко време нормално се зареждат и ако са 1000 мАч пак за колко време се зареждат.
Darko_mz Новобранец
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Сря Окт 26, 2011 5:02 pm
Ами щом зарядното ти е 300 mAh и батериите ти са от 700 mA, то тогава приблизително за 2 часа и половина. Ако батериите са ти от 1000 то тогава за 3 часа и половина. Обяснение: зарядното ти е 300 mAh демек за 1 час вкарва 300 mA, за 2 часа 600 mA.... и тн. Дано да не съм се изложил...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЗАРЯДНОТО на Golden Mask Сря Окт 26, 2011 5:22 pm
Darko_mz написа:
Ами щом зарядното ти е 300 mAh и батериите ти са от 700 mA, то тогава приблизително за 2 часа и половина. Ако батериите са ти от 1000 то тогава за 3 часа и половина. Обяснение: зарядното ти е 300 mAh демек за 1 час вкарва 300 mA, за 2 часа 600 mA.... и тн. Дано да не съм се изложил...
Прав си Darko_mz, но това е ако батериите са нови, ако са на Х години кацитета им е надолу, също и времето за зареждане ..!