Колеги. Аз съм нов в този сайт но не и в тази сфера.От 1994г лазя по байри и дерета.Работя предимно в Странджа планина и в Бургаска област почни няма човек който да не ме познава или да е чувал за мене. Като стана дума за "Най добрата машина" Някой тук работил ли е в дебрите на Странджа????? Згънал съм там няколко десетки машини. Фишери..Игъли..за Гарет да не говорим 3 пръста пипа.На места машините блокират.Направо си гълтат звука.Има терени на който капачка от буркан на 0,5см не се чува.С каква машина работя аз, няма да ви кажа.Българска е и за мене е най добрата от родното пройзводство.Ама ако решите някой ден да си мерите пишките чукнете ми един Тел: да ви закарам всичките там...с Висти..миладинки микрони...и какви ли още не,(защото съм виждал колеги който са идвали с мене, как ги прибират по саковете,и тръгват да ми копаят сигналите или чоплят на 5 см да извадят пиронче понеже дискриминацията ги лъже) До скоро работих в екип с колега с Пулс индукция на майлап но никога не е извадил повече неща от мене.Бавен Муден лоша дискриминация копае метър за Пирон....сега и той е със същата машинка като моята. Та така...Много Про-та тука бе )) Всеки разбира всеки майстор...)
Колеги. Аз съм нов в този сайт но не и в тази сфера.От 1994г лазя по байри и дерета.Работя предимно в Странджа планина и в Бургаска област почни няма човек който да не ме познава или да е чувал за мене. Като стана дума за "Най добрата машина" Някой тук работил ли е в дебрите на Странджа????? Згънал съм там няколко десетки машини. Фишери..Игъли..за Гарет да не говорим 3 пръста пипа.На места машините блокират.Направо си гълтат звука.Има терени на който капачка от буркан на 0,5см не се чува.С каква машина работя аз, няма да ви кажа.Българска е и за мене е най добрата от родното пройзводство.Ама ако решите някой ден да си мерите пишките чукнете ми един Тел: да ви закарам всичките там...с Висти..миладинки микрони...и какви ли още не,(защото съм виждал колеги който са идвали с мене, как ги прибират по саковете,и тръгват да ми копаят сигналите или чоплят на 5 см да извадят пиронче понеже дискриминацията ги лъже) До скоро работих в екип с колега с Пулс индукция на майлап но никога не е извадил повече неща от мене.Бавен Муден лоша дискриминация копае метър за Пирон....сега и той е със същата машинка като моята. Та така...Много Про-та тука бе Smile)) Всеки разбира всеки майстор...Smile)
Ти разбра ли какво написа - защото аз нищо не схванах...?Напомняш ми за един колега - след като му продадох апарата си(тогавашна гадулка) пет години не казваше на колегите кой му направи този апарат...Аз ако съм на твоя майстор на мястото никога няма да ремонтирам апарата ти...
Последната промяна е направена от pechkata на Сря Яну 26, 2011 10:07 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Колеги. Аз съм нов в този сайт но не и в тази сфера.От 1994г лазя по байри и дерета.Работя предимно в Странджа планина и в Бургаска област почни няма човек който да не ме познава или да е чувал за мене. Като стана дума за "Най добрата машина" Някой тук работил ли е в дебрите на Странджа????? Згънал съм там няколко десетки машини. Фишери..Игъли..за Гарет да не говорим 3 пръста пипа.На места машините блокират.Направо си гълтат звука.Има терени на който капачка от буркан на 0,5см не се чува.С каква машина работя аз, няма да ви кажа.Българска е и за мене е най добрата от родното пройзводство.Ама ако решите някой ден да си мерите пишките чукнете ми един Тел: да ви закарам всичките там...с Висти..миладинки микрони...и какви ли още не,(защото съм виждал колеги който са идвали с мене, как ги прибират по саковете,и тръгват да ми копаят сигналите или чоплят на 5 см да извадят пиронче понеже дискриминацията ги лъже) До скоро работих в екип с колега с Пулс индукция на майлап но никога не е извадил повече неща от мене.Бавен Муден лоша дискриминация копае метър за Пирон....сега и той е със същата машинка като моята. Та така...Много Про-та тука бе )) Всеки разбира всеки майстор...)
Оооооооо teacher на тебе трябва да ти се плаща само за името на апарата. Жалко че колегите около тебе не са го надушили и всички да са се запасили с такива апарати
Абе колега даи тел да се чуем да я видем тая машинка че и аз сам от тоя краи и ми стана интересно с какво работиш
BG------------
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Най добрия ? Чет Яну 27, 2011 9:41 am
Цъфна поредния ТЪПАНАР с мераците да е най най и оная му работа да е най Ганьоооо ганьооо пази Боже от комплексари,като теб,но за едно си прав "профита",като теб много станаха.
Брях.Дай поне някъв жокер,бре.Ей ся вече си загубих съня-само таз машина ша сънувам.
Ама ако решите някой ден да си мерите пишките чукнете ми един Тел: да ви закарам всичките там...
Дай се тел. че сме решили тази събота да си мерим пишките - пък искаме да видим и твоята пишка колко е голяма...
до кога щте си мерите грездите докакто говорите както като каруцари хората мозуците си мерят професионалистите така ли говорят писна ми да ви чета пасквилите само пулните форума с простоти и отблусквате хората собственика на форума малко да помисли по вупроса това форум за турсачи ли е за хора които искат да прочетат не6то судържателно или за хора които нямат какво да правят
Никой не те кара да четеш на каруцарите мненията...
georgi_at Легионер
Заглавие: Колеги. Аз съм нов в този сайт но не и в тази сфера.От 1994г лазя по байри и дерета.Работя предимно в Странджа планина и в Бургаска област почни няма човек който да не ме познава или да е чувал за мене. Като стана дума за "Най добрата машина" Някой тук ра Пет Яну 28, 2011 5:55 pm
На ваше място не бих се хванал !!!!!!
kirilco Новобранец
Заглавие: наи добрия Пет Яну 28, 2011 11:02 pm
колеги наи добрия ще се появи след някои месец на пазара така подочух от колеги стягаитесее!!!!
Иам едно приятелче Пещерняк Е и дето де са вика още отка са е осъзнал са е вденал по наще историй -Обиколил е целата България в търсене на Сезама на Али Баба -Така се отцелило че чак изкарал казармата по него край Странджа-Сакар де му викат -Та казва ми той -Ония кат рекът са праят на интересни та заведът на некой байр де върви некоя медна жила -И познай кво стая с металдетектора кат си на таквоз место - Само че -разправя ми авера -Ти да не си мислиш че целата Странджа е орудена та никде нищо се не чуе - Дрън, дрън, ярини-Вика ми...........................................................
saiganica Легионер
Заглавие: Naj dobriq Пон Яну 31, 2011 9:26 pm
Е колеги-филосифи!!!Четох и освен БГ дразги и излишни приказки само за трупане на точки нищо полезно!А аз търся добър монетар!Съжелявам че влизам там където само се плямпа!десет постинга ---и само шума!Къде са админите-триите такива теми!Триите тези плямпала че се бъркат хората в своя избор!!!