Заглавие: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 2:41 pm
Тесоро цибола или фишер Ф5.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 3:32 pm
vaskina (Чет Дек 16, 2010 2:41 pm) написа:
Тесоро цибола или фишер Ф5.
Разбира се че Фишер Ф5 е по добрия вариант и то като мега пакет със двете сонди.Има качени филмчета на Фишера ,разгледай ги.Доста продаохме и още заявки имам,засега момчетата са очаровини от параметрите на работа на Фишера.
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:19 pm
Фишера имали ауто баланс или е само ръчен.
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:21 pm
за фишерчето мога много да кажа, я кажи какво не ти харесва на маската ? Фишера без сеф сондата е плитичък но с перфектна дискриминация със сефката е слънце. Като му свикнеш със звука всичко е ок
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:22 pm
То това му е хубавото има и ръчен и автоматичен
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:32 pm
Дисплея дава много инфо за целта и типа почва,много лесно се настройва. Моя фишер си свърши перфектно работата и вече смятам да мина в по-високия клас но и двойно по-скъп.
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:34 pm
По принцип имам малко свободно време лекции,учене, изпити и т.н.Не че ни ми харесва маската но за ръчната програма се иска солиден стаж за да свикнеш и затова искам някой апарат включваш и дръгваш.
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:36 pm
На ал метал цивровата диск.използва ли се и някой работил ли с другата сонда за ф5 дд-рибешката кост.
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:40 pm
То маската ти има и автоматичен и ръчен. Но винаги е хубаво да се експериментира и с други модели .
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:48 pm
На ал метал гледаш дисплея над 15 всичко е цвят а за оригиналната сонда и аз се бях запалил преди половин година но я имаше само в щатите . сега не съм гледал дали я има в европа но едва ли е по-различна от сефката . А сефката е много добре
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:48 pm
joro_76 (Чет Дек 16, 2010 5:40 pm) написа:
То маската ти има и автоматичен и ръчен. Но винаги е хубаво да се експериментира и с други модели .
Именно,че изполвах само ауто баланса и за това реших да разнообразя,а пък знаели се може да се спра на 18 херцовата.
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:50 pm
joro_76 (Чет Дек 16, 2010 5:48 pm) написа:
На ал метал гледаш дисплея над 15 всичко е цвят а за оригиналната сонда и аз се бях запалил преди половин година но я имаше само в щатите . сега не съм гледал дали я има в европа но едва ли е по-различна от сефката . А сефката е много добре
Мисля,че е по лека и практична.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Чет Дек 16, 2010 5:57 pm
Голден маск 1+
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Дек 18, 2010 7:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Пет Дек 17, 2010 2:32 pm
Има ли колеги които имат впечатления и от цибола и ф5 да драснат нещо.
Последната промяна е направена от vaskina на Пет Дек 17, 2010 6:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Вто Дек 21, 2010 12:21 pm
Къде се скрихте.някой нямали впечатление от двата апарата
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Кой е по добрия. Вто Дек 21, 2010 1:24 pm
Стохио,защо предъвкваш и преглъщаш въпрос,на който знаеш отговора!?!Иди при нашия човек и си я поръчай с всички екстри(като мен)ако щеш и с двоен дискриминатор,ако щеш и с различни звуци,ако щеш и с ръчен и с фиксиран баланс!!!Друг е въпроса, ако ти се чеши езика и искаш да те убеждават в достойнствата на ф5 или на сиболата.И за двата апарата ще събереш доста"компетентни"мнения Айде със здраве и умната по празниците да не изтървеш момето