Лева го мерихме завчера с 38сеф антена,на чиста горска почва без орудяване аз такива тестчета си правя на чисто - та другарки и другари честен кръст 35см му е ясния сигнал.От там насетне припуквания и прицъквания:абе с две думи но сигнал!С малката пък няма никой!!!
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 2:50 pm
здравейте.сега се обърках тотално 1 лв на 35 см ли се лови или на 45 см.
Vanco66 Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 2:53 pm
mdetectors.com написа:
С тези камъни правихме теста за Fisher F75 и останах изумен - апарата се балансира без проблем, но при все това и хващаше през него стотинка на достатъчно разтояние имайки в предвид, че става дума за магнетит. Вижте това видео наистина е уникално.
Добре сте направили видео, но да бяхте показали и както какъв сигнал е монетата на дисплея? Звук има, но ако го покаже като желязо, директно го подминаваме или копаем и всяко желязо? Не се виждат и какви са настройките на детектора?
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 2:55 pm
Ще взимам Ф75 та гледам да убезкуража някой собственик да го пусне тънко
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 3:02 pm
sony147 тва за теста дето си го правил в гората сериозноли е.да не се шегуваш .питам щото се интересувам сериозно от далбочината на тази машина.та от 35 см до 45 см има голяма разлика.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 4:20 pm
Имаш лични
ico303 Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 4:57 pm
Е защо на лични?
И аз се интересувам от този апарат, така че всяка информация ще е полезна.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 4:59 pm
sony147 написа:
Лева го мерихме завчера с 38сеф антена,на чиста горска почва без орудяване аз такива тестчета си правя на чисто - та другарки и другари честен кръст 35см му е ясния сигнал.От там насетне припуквания и прицъквания:абе с две думи но сигнал!С малката пък няма никой!!!
С оригиналната сонда имах предвид не със СЕФ ! Това левче на джоб ли го копа или ... ?
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 5:31 pm
Не на джоб бяха други работи,но те са отделен тест.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 6:04 pm
Между другото лева е биметален и е калпава цел мерете с 10пенса колкото лев е на диаметър!Резултатите са други!
pgd Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 6:48 pm
колега sony да не изневеряваш на тесоро с фишер ...аз станах вече моногамен шегувам се специално ф70 и ф75 според мен са доста добри апарати имах ги и двата но за съжаление в БГ нещатат се променят доста бързо .....
comander Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 7:00 pm
pgd написа:
колега sony да не изневеряваш на тесоро с фишер ...аз станах вече моногамен шегувам се специално ф70 и ф75 според мен са доста добри апарати имах ги и двата но за съжаление в БГ нещатат се променят доста бързо .....
колега де е тая гора?към влас някаде ли е ?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Продължение ... F75 SEF Пет Мар 12, 2010 8:44 pm
Колеги, както Ви обещах показвам другия тест със сонда SEF 38-30см. DD - пак теста е с много силен магнетит, такава земя практически няма, но е показателно как апарата се справя.
Последната промяна е направена от www.mdetectors.com на Пет Мар 12, 2010 9:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 9:21 pm
Извинявайте - сега е ОК
pgd Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 10:58 pm
абе не мога да разбера за какво ми триете постовете бях отговорил на колегата командир къде е гората .......
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 11:04 pm
Fisher май излизат,че са най- добрите машинки а.мерцедес сред металотърсачите
pgd Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 11:11 pm
защо да са мерцедес от тоя клип аз нищо не разбрах с тоя камък търкат почти до питата и дава сигнал това е.......на какъв режим работи на каква дискриминация пълна мъгла
Vanco66 Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F75 Съб Мар 13, 2010 12:05 am
И аз нищо не разбрах от клипа, нито какви са настройките, нито какво показва дисплея. Това че има звук с монетата зад камъка добре, това и други апарати го могат като ги намалиш до последно, но показват монетата като пирон Покажете каква е индикацията на дисплея, така не е сериозно с тоя клип, нищо не става ясно. И аз мога да покажа същото с други детектори.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Съб Мар 13, 2010 9:50 am
Абе хора мерцедес отдавна не е мерцедес,както и майлаб не е майлаб вече.Избирайте по любов там където ви тегли сърцето най много И най вече не робувайте на марки!Аз се излекувах за сега,но тази година се чакат нови попълнения(нови модели)Та ще видим коя компания ще ми донесе нова любов
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Пояснения към клипа Съб Мар 13, 2010 10:45 am
Vanco66 написа:
И аз нищо не разбрах от клипа, нито какви са настройките, нито какво показва дисплея. Това че има звук с монетата зад камъка добре, това и други апарати го могат като ги намалиш до последно, но показват монетата като пирон Покажете каква е индикацията на дисплея, така не е сериозно с тоя клип, нищо не става ясно. И аз мога да покажа същото с други детектори.
Сам снимах и едната ми ръка е заета и затова предварително съм хванал земята. Когато натисна спусъка напред и задържа и напомпам - то си хваща земя. Тоя камък и целия клип демонстрират нещо супер трудно за монетарите тип Индуктивен баланс, които работят на KHZ. Трябва да Ви кажа, че апарати за по 2000лв. немогат да се настроят към подобен магнетит. В началото на клиповете, показвам, че скалата показваща орудяватето е на макс - само Ви давам пример, че при тест със тротоарна плочка от татово време /в бранша това е останал от миналото стандарт за нормална минерализация/ изобщо скалата не отчита орудяване, а известното от клиповете ни /и на други колеги/ орудено гранитно паве го дава на третото деление 0.03, а въпростния тест е със стойности извън скалата за замерване на съдържанието на желязо /скалата отдясно на дисплея/.
Този тест показва, пак казвам, че Fisher F75 може да работи в крайййно минерализирани терени, и това се дължи основно на перфектния софтуеър и DD сондата. Дискриминация през това чудо е невъзможно да има за уред работещ на KHZ. Теста показва, че апарата ще работи там където апарати за ...... лв. не могат да се настроят, пък камоли да дискриминират.
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Нед Мар 21, 2010 10:42 am
на колко KHZ работи fisher f75
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Нед Мар 21, 2010 10:53 am
имам и ощи един въпрос.коя године е произведен fisher f75
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Нед Мар 21, 2010 11:13 am
Рaботи на 13kHz. Произведен 2007 за 75 годишнината от основаването на Fisher.
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Нед Мар 21, 2010 11:19 am
благодарско за имфото
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Нед Мар 21, 2010 11:25 am
така като гледам има бг машини който работят на по- малка чистота.това означава ли че са по-дълбоки.нали колкото по малка е чистотата толкова по бърка една машина,или бъркам