разбирасе че има разлика!!!! но е относителна: за по-чисти места ф75 е ненадминат!!! но пък в замърсени ........ практиката показа че ф5 удря ф75 от земята!!! причината е можеби в антената която има ф5!! концентричната антена е далеч по-спокойна в силно замърсени терени. требе да пробвам ф75 с антената на ф5 как се държи в замърсени обекти и с колко спада дълбочината, но съм сигорен че двойното D освен че е по-дълбоко прави апаратите по неспокойни! а иначе разликата в дълбочината между двата апарата е осезаема!!! нема място за сравнение !!!!!
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 1:05 pm
Баш-Иманяра написа:
разбирасе че има разлика!!!! но е относителна: за по-чисти места ф75 е ненадминат!!! но пък в замърсени ........ практиката показа че ф5 удря ф75 от земята!!! причината е можеби в антената която има ф5!! концентричната антена е далеч по-спокойна в силно замърсени терени. требе да пробвам ф75 с антената на ф5 как се държи в замърсени обекти и с колко спада дълбочината, но съм сигорен че двойното D освен че е по-дълбоко прави апаратите по неспокойни! а иначе разликата в дълбочината между двата апарата е осезаема!!! нема място за сравнение !!!!!
Това не го прави.... щот ще "цъфнеш нещо!!!! Няма как Ф5 да превъзхожда Ф75... не си му свикнал на "баткото" а и още един съвет.... такива клипове не поствай, защото не сме само фенове в тоя форум а има и 100% ...
Kъсмет на всички!
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 1:19 pm
[/quote] Здравеи колега. искаш да кажеш че машини на 2-3 години с процесори,са морално остарели ли че нали по магазините още вървят. не можем вечно да сме в крак с модата я. [/quote] Здравей колега съгласен съм със теб че не е възможно да сме постоянно в крак с модата ,но нали технологийте се развиват много бързо
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 1:55 pm
wallb2 написа:
Баш-Иманяра написа:
а и още един съвет.... такива клипове не поствай, защото не сме само фенове в тоя форум а има и 100% ...
бахтиииийййййй комунизъмааааааааа имам в предвид килийте в които сме поставени!!! дати ебем и скапаната държава смотана
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 1:57 pm
Държава няма.Има събирателно дружество "Боко и СИЕ"
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 2:17 pm
я се замисли дали е дружество или групировка????????? това си е чисто РОБСТВО Еб.......ам ги в Май....ката таман
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 7:54 pm
търся си изгоден ф 75,след дълго чудене се спрях на него,по възможност снабден с добра антена-скаип miroslav7913
gog Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 9:10 pm
miroslavmladenov написа:
търся си изгоден ф 75,след дълго чудене се спрях на него,по възможност снабден с добра антена-скаип miroslav7913
Нов да е колега.Преди дистибутора за БГ беше писал че Ф75 е с четири различни платки.Дали е така и можеби по усъвършенствани нека да каже дистубутора от МДетекторс
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Ное 16, 2011 9:14 pm
Има много китайци. Затова са с различни платки.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Ное 17, 2011 9:25 am
neroni написа:
Има много китайци. Затова са с различни платки.
да бе да.... то да не е ГПХ
Kъсмет на всички!
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Ное 17, 2011 10:30 am
След близо 4 години с Ф75 достигнах до това мнение. Държал съм много Ф75 и съм видял разликите при работа.
gog Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Ное 17, 2011 6:30 pm
Като материали едвали един металотърсач струва повече от 200лв и ако частите са от китаи можеби към стоте лева
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Ное 17, 2011 7:46 pm
gog написа:
Като материали едвали един металотърсач струва повече от 200лв и ако частите са от китаи можеби към стоте лева
Да ама не знам да ли знаеш че е по важно какво има записано в флаша. Там са всички алгоритми.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Ное 17, 2011 7:56 pm
gog написа:
Ми направи си тогава.... за 100лв но ще изглежда ето така http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1315459414d.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=arx1315459617w.jpg
Kъсмет на всички!
handjata Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Ное 17, 2011 10:01 pm
Ми направи си тогава.... за 100лв но ще изглежда ето така http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1315459414d.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=arx1315459617w.jpg[/quote]
е че на тази сопа какво и е става и за самоотбрана
gog Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 2:07 am
Ще си направя имам схема от списание Космос
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 9:25 am
Сигурно може да има схема и за ракета в Космоса да си направиш.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 12:03 pm
wallb2 написа:
gog написа:
Ми направи си тогава.... за 100лв но ще изглежда ето така http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1315459414d.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=arx1315459617w.jpg
хах и това ли е най-важното? нее ли по-важно да има добри резултати, при всякакви условия:::::: вчера съм се уверил че наще гаражни бангий превъзхождат фабричните във всяко и едно отношение!!!! А и друго да питам: що не кажете как се справя ф75 и ф5 при температура на въздуха под +5 градуса в мъгливо време?????????????????????????????????????????????????????? ПИТАМ ???? хах със сигурност знам какъв е отговора !!!!!!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 12:17 pm
Има много добри български детектори,но хората които ги правят имат доста опит и знание натрупан от години.Скоро вземах едно NRG-110 да си поиграя малко и доста бях изненадан от добрите резултати.Като параметри дълбочина дискриминация по нищо не отстъпва на Ф-75.Тествал съм ги успоредно при едни и същи условия.Предимството на Ф-75 е че виждаш стойностите метала на екрана.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 12:32 pm
Фабричните западни апарати са предназначени предимно за хоби търсене за да изпитваш удоволствие от търсенето и да има емоции , колкото и професионални да са те , колегите във другите държави ходят да търсят за УДОВОЛСТВИЕ и НЕ СРАВНЯВАТ кой е най-добър и кой не става а при нас си изкарват хляба със това "хоби" затова гаражните бангий са по-приемливи за местните търсачи заради трудните условия във който се развиват и произвеждат се постигат такива резултати наравно със западните апарати ......
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 1:08 pm
trakieca написа:
Фабричните западни апарати са предназначени предимно за хоби търсене за да изпитваш удоволствие от търсенето и да има емоции , колкото и професионални да са те , колегите във другите държави ходят да търсят за УДОВОЛСТВИЕ и НЕ СРАВНЯВАТ кой е най-добър и кой не става а при нас си изкарват хляба със това "хоби" затова гаражните бангий са по-приемливи за местните търсачи заради трудните условия във който се развиват и произвеждат се постигат такива резултати наравно със западните апарати ......
глупости говориш и ти приятелю!!!!! това пък от къде ти дойде на акъла? да дам аз 2-3000 лв. за бангий и дасе надявам аз на това! даси изкарвам прехраната! даси издържам семейството! даси изучавам децата!!!!! да внасям на банката всеки месец по 960лв. вноски по кредити! да не забравяме и факта: че един излет ми струва най-малко 25-30лв. А в същото време добър Денар е около 20лв. при положение че въобще е възможно да имаш късмета даго извадиш!!!!!! и прочие - и прочие - и прочие!!!!!!! и ти на това му казваш -даси изкарваш прехраната???? по-скоро от глад ще умре човек от колкото за хляба да искара ТОЧНО пък с това хоби!!!!! И друго дати кажа: лично аз НЕпознавам човек който даси изкарва прехраната по този начин!!!!!!!! :мъка: :мъка: :мъка: :мъка: :мъка:
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 2:20 pm
маисторе,какъв е проблема на фишерите на студ и мъгла???
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 2:48 pm
miroslavmladenov написа:
маисторе,какъв е проблема на фишерите на студ и мъгла???
нека първо да развиеме темата: кой сезон е най-подходящ за практикуване на хобито МЕТАЛДЕТЕКТИНГ? плюсове и минуси на всеки от сезоните!
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 3:10 pm
зависи за къде,гора или поле
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Ное 18, 2011 5:43 pm
miroslavmladenov написа:
зависи за къде,гора или поле
е нали знаеш че рибата се лови във водата! много ясно че на всяко място дет има келяпир, там щесе практикува хобито