Заглавие: във форума е въведена системата за точки Сря Фев 17, 2010 8:49 am
колеги моя призив към вас още нее отпаднал ,аз съм от югозападна българия и не съм поставено лице на никого, на събранието гласувахме доверие на управителния съвет а сега какво се получава -800 регистрини в форума изказани мнения за точки във форума 38 а каде са останалите значи всеки иска а се стиска нима неви харесва този форум -аз мисля че е създаден много добре, да имаш връзка с колеги да споделиш проблем и много др ,българия е малка утрешния ден ще се срещнем и сгордост трябва да кажем аз съм член на федерацията металдетектинг
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: Във Форума е въведена системата за точки. Сря Фев 17, 2010 9:57 am
leo 1 написа:
колеги какви са тези дразги писания и незнам ти какви запитвания трябва да бъдем единни в нашето начинание и хоби ,много спорове много чудо ,я отворете и погледнете клуб нумизматика да видите в момента как се разиграват тетра драхми как се продават апарати и др, колеги оставете злобата ,бъдете хора оставете на админа да си решава за точки ,промоции оценете хората които искат да помогнат в този трудни времена
c никой не се дразня просто като всеки нормален човек ме интересува това и онова, просто попитах мисля че в това няма лошо да попита или да се консолтираш нали затова сме свободна даржава трябва да се пита за да се знае следващия пат нали така а другото сам сагласен с теб чао и лека..
leo 1 Преторий
Заглавие: във форума е въведена системата за точки Сря Фев 17, 2010 6:42 pm
колеги хайде влезте във форума и гласуваите трябва да се увеличаваме ,погледнете горе
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Във Форума е въведена системата за точки. Чет Фев 18, 2010 8:37 pm
ДФХ-са вече има нова антена благадарение на точковата система на форума и най вече на Админ и Кирил за което много им благодаря - антената е 10"/12" S.E.F. и слушалки HD30-30 много добра стока...
virus2009 Новобранец
Заглавие: Re: Във Форума е въведена системата за точки. Нед Фев 21, 2010 11:24 pm
аз гласувам с двете раце ДАаааа
z555 Легионер
Заглавие: Re: Във Форума е въведена системата за точки. Пет Фев 26, 2010 4:40 am
Avrelian написа:
При мене защо няма + и –.
И аз нямам "+" и "-". Явно не съм само аз. Да не те притеснява. Писах съобщения на Империо, още докато беше негов форума, но не можа да ми отговори. Според мен е решение на някой модератор. Тогава си направих втора регистрация и чрез нея вече можех да гласувам, гласувах няколко пъти, много интересни реакции имаше. Без да искам да обиждам някого, но колкото повече активност има във форума, толкова повече виртуалност в хобито..... Ако греша поправете ме. Що се отнася до точките, и анкетата относно тях - не съм гласувал, защото няма възможен глас "Все ми е едно" или "Безразлично ми е" или нещо от сорта.