Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Spectrum врътка nokta нишани Minelab wave Fisher mask Майнлаб голден lorenz deus GOLD TEKNETICS VANQUISH пират tesoro маск nexus Simplex Coil грунда miladinka kupuvam МЕТАЛОТЪРСАЧИ prodavam

имате ли представа какво е това

Go down 
+3
Gandalf
Anubis_
hemus
7 posters
АвторСъобщение
hemus
Новобранец
Новобранец

имате ли представа какво е това Empty
ПисанеЗаглавие: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 6:54 pm

Не се занимавам с търсачство ,но докато разхождах кучетата си в една гора попаднах на интересна находка.Интересно ми е някой може ли да ми даде повече информация.
имате ли представа какво е това Dsc00292ws
имате ли представа какво е това Dsc00291eo
имате ли представа какво е това Dsc00290mv

Последната промяна е направена от hemus на Пет Дек 14, 2012 7:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : промяна снимки)
Върнете се в началото Go down
Anubis_
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 6:56 pm

Снимка няма ли да качиш?
hemus
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: снимки   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 7:36 pm

Anubis_ написа:
Снимка няма ли да качиш?

отвори имиджите от първият пост с десен бутон. Дава ми ,че нов потребител не може през първите 7 дни да качва снимки и линкове
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 7:43 pm

hemus написа:
Не се занимавам с търсачство ,но докато разхождах кучетата си в една гора попаднах на интересна находка.Интересно ми е някой може ли да ми даде повече информация.
имате ли представа какво е това Dsc00292ws
имате ли представа какво е това Dsc00291eo
имате ли представа какво е това Dsc00290mv

Интересна находка scratch scratch !
akulata88
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 7:49 pm

Колега къде направи тези снимки
Anubis_
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 7:52 pm

Къде се намира снимката, че нещо не успях дасе ориентирам?

Може да ги качиш тук и да дадеш линковете
http://picbg.net/login.php
hemus
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: снимки   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 7:59 pm

Anubis_ написа:
Къде се намира снимката, че нещо не успях дасе ориентирам?

След изречението ми в първият пост има три картинки една под друга.Щракаш с десен бутон върху първата и даваш "отвори изображението", по същият начин и с другите две
Anubis_
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 8:47 pm

Интересни снимки - така май вече се виждат

имате ли представа какво е това 12ae38ed77ad20ec

имате ли представа какво е това C74b0dc7e82c5eb5
charon
Цезар
Цезар
charon

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 9:01 pm

На жертвеник ми прилича.

Viver est militare!
hemus
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 9:30 pm

charon написа:
На жертвеник ми прилича.
На снимката не си личи , но ако се изправи камъкът прилича на табла на легло. Има в долният край нещо като крака. Много е голям и не можах да го повдигна да видя от долната страна дали има изображения.Наблизо имаше и друг камък издълбан като казан или делва събиращ около 30-40 литра ,като стените му бяха около 5-6 сантиметра големи, беше счупен на две ,но за съжаление нямам снимка.
charon
Цезар
Цезар
charon

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 9:33 pm

hemus написа:
charon написа:
На жертвеник ми прилича.
На снимката не си личи , но ако се изправи камъкът прилича на табла на легло. Има в долният край нещо като крака. Много е голям и не можах да го повдигна да видя от долната страна дали има изображения.Наблизо имаше и друг камък издълбан като казан или делва събиращ около 30-40 литра ,като стените му бяха около 5-6 сантиметра големи, беше счупен на две ,но за съжаление нямам снимка.
Не знам,може и да бъркам...

Viver est militare!
hemus
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 9:39 pm

charon написа:
На жертвеник ми прилича.
сега като се загледах и на мен ми заприлича на жертвеник с улеи за оттичане на кръвта, и са я събирали в каменният казан вероятно. А иначе снимките са правени в планините между Котел и Омуртаг

Последната промяна е направена от hemus на Пет Дек 14, 2012 9:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : добавка)
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 10:01 pm

Така,извадени от контекста,тези камъни може да означават всичко.......
akulata88
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyПет Дек 14, 2012 10:57 pm

Ама са интересни де спор няма Smile
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: имате ли представа какво е това   имате ли представа какво е това EmptyВто Дек 18, 2012 4:29 pm

Anubis_ написа:
Интересни снимки - така май вече се виждат

имате ли представа какво е това 12ae38ed77ad20ec

имате ли представа какво е това C74b0dc7e82c5eb5

Много красиви неща си намерил , направи повече снимки . Ще ми бъде интересно. Благодаря! Very Happy

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!

имате ли представа какво е това
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» а за тая джача какво мнение имате
» Какво е това?
» какво е това

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: