Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Сря Мар 17, 2010 8:17 am
м
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Сря Мар 17, 2010 11:01 am
и аз ходя с камуфлажни дрехи.но то аз си имам де
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Сря Мар 17, 2010 9:03 pm
правси колега yaponetsa има и други теми на които нему изнася дане чете постовете и междудругото от този магазин си взех малка лопатка воена много е здрава и надеждна е разбирасе че не е като чистонова но съм много доволен от ния
charon Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Сря Апр 07, 2010 6:20 pm
borisov написа:
правси колега yaponetsa има и други теми на които нему изнася дане чете постовете и междудругото от този магазин си взех малка лопатка воена много е здрава и надеждна е разбирасе че не е като чистонова но съм много доволен от ния
Какво стана,кога ще ходим за палатки,че времето вече взе да се оправя и е време,за лагеруване
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Сря Апр 07, 2010 7:07 pm
аз ти казах когато роди женами към май месец и ще отидем стига данесе откажеш
charon Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Апр 08, 2010 5:09 pm
Няма да се откажа,бе човек само да съм свободен и заминаваме
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Вто Мар 22, 2011 12:00 pm
sitalk написа:
vanko1.1975 написа:
вече маи трябва да упражняваме хобито само с камуфлажни дрехи като ловджийте ,те ги ползват за да се крият от дивеча за да може да го доближат а ние ще го ползваме да се крием от ченгетата за да може да се отдалечим
Ама защо да се крием бе хора? Нали не нарушаваме закона? Който смята,че трябва да се крие...хич да не пише такива работи тук.
абе аз не мисля че нарушавам некви си закончета! ама властите кат са решили че сме престъпници! даже ненамирам лошо в това даси изровиш некоя готина монетка от земята
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Сря Авг 29, 2012 11:09 pm
Колеги , аз също нося камуфлажни дрежи , но разликата е че не е панталон , а гащеризон , много по те предпазва от пръст, когато копаеш , пък и не ти се смъкват панталоните и не настиваш зимно време, когато се наведеш.С една дума кръста ти е на топло, иначе якето и шапката ми е камуфлажно от военните. По-отношение на обувките -преди носих кубинки , но се отказах- доста ниски са и влиза пясък. Сега нося обикновени гумени ботуши свикнах с тях и сега не ми прави впечатление!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 12:13 am
AVGVSTVS 1 написа:
Колеги , аз също нося камуфлажни дрежи , но разликата е че не е панталон , а гащеризон , много по те предпазва от пръст, когато копаеш , пък и не ти се смъкват панталоните и не настиваш зимно време, когато се наведеш.С една дума кръста ти е на топло, иначе якето и шапката ми е камуфлажно от военните. По-отношение на обувките -преди носих кубинки , но се отказах- доста ниски са и влиза пясък. Сега нося обикновени гумени ботуши свикнах с тях и сега не ми прави впечатление!
За гумените ботуши не мога да се съглася с тебе никога с гумени ботуши само ДОБРИ ОБУВКИ НАЙ ВАЖНО ЧАСТ от екипировката на търсача
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 12:36 am
Съгласен съм с теб , но ми предложи алтернатива! И аз виждам , че доста е неудобно , но предпазва от змии и тем подобни влечуги! Дай предложение!
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 12:37 am
Съгласен съм с теб , но ми предложи алтернатива! И аз виждам , че доста е неудобно , но предпазва от змии и тем подобни влечуги! Дай предложение!
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 8:56 am
Свиква ли се с тежките туристически обувки? Верно имат големи грайфери, което е предимство, но са адски тежки и с твърда подметка. Аз ли се набутах да си купя такива или всички са така?Взех си и гети и ми се струва по-добър вариант от гумените ботуши.
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:07 am
Pukanka написа:
Свиква ли се с тежките туристически обувки? Верно имат големи грайфери, което е предимство, но са адски тежки и с твърда подметка. Аз ли се набутах да си купя такива или всички са така?Взех си и гети и ми се струва по-добър вариант от гумените ботуши.
Работил съм и с тежки обувки с големи грйфери. Грайферите имат предимство при кал или когато завали дъжд. Според мен с гетите е по добре , защото , ако вървиш по 15-20км с тежките обувки се изморяваш много. Работя с ботуши от две съображения : първо стях мога да пресичам реки и кални терени, тръни и т.н и второ що годе имаш някаква предпазване от змиите /да пози Господ от тях/.Иначе много трудно се свиква . С гетите мисля , че за теб е най-добрият вариант!
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:15 am
AVGVSTVS 1 написа:
Pukanka написа:
Работил съм и с тежки обувки с големи грйфери. Грайферите имат предимство при кал или когато завали дъжд. Според мен с гетите е по добре , защото , ако вървиш по 15-20км с тежките обувки се изморяваш много. Работя с ботуши от две съображения : първо стях мога да пресичам реки и кални терени, тръни и т.н и второ що годе имаш някаква предпазване от змиите /да пози Господ от тях/.Иначе много трудно се свиква . С гетите мисля , че за теб е най-добрият вариант!
Ти не ме разбра. Те гетите се слагат върху самите обувки. Могат да се слагат и върху обикновенна маратонка.Те нямат никаква връзка с обувките които се обуват. Ботуши и аз имам, ама много се спарват краката в тях и се хлъзга ако се слиза в стръмно дере например. Просто търся идеалния начин, хем да ми е леко, хем да става за много стръмно.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:19 am
Pukanka написа:
http://www.dimibike.com/turizam-ekipirovka/turisticheski-obuvki/obuvki-dachstein-ds-trekking-high.htm това ако са тежки обувки не знам какво да ви препоръчам не специално този модел но нещо подобно
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:28 am
Pukanka написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Pukanka написа:
Ти не ме разбра. Те гетите се слагат върху самите обувки. Могат да се слагат и върху обикновенна маратонка.Те нямат никаква връзка с обувките които се обуват. Ботуши и аз имам, ама много се спарват краката в тях и се хлъзга ако се слиза в стръмно дере например. Просто търся идеалния начин, хем да ми е леко, хем да става за много стръмно.
В Гърция като ходих преди известно време в тамошен магазин лидъл имаше едни ботуши отдолу са като обувки , но гумени, а нагоре са със здрав плат и ватиран . Много удобни са и леки. Виждал съм ги вече и в ловните магазини в България. Виж колежке , аз съм излизал и с джапанки, но терена е чист /изоран и фрезован/. Няма опастност от змии и тръни, но за терени с тръни и голяма вероятност от змии просто не ти ги препоръчвам. Все пак здравето ти е по-важно от всичко друго. Влезни в ловен магазин там има голям избор на обувки . Мисля , че ще намериш най-добрият вариант за теб. Поздрави и успех!
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:48 am
http://deno.bg/product/454/net-walk-nordic.html Аз лично ползвам това и ти давам гаранция че 1-2 години вода няма да ти пропуснат щото съм ги ползвал и за лов и за хобито ни
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:51 am
nasko75 написа:
http://deno.bg/product/454/net-walk-nordic.html Аз лично ползвам това и ти давам гаранция че 1-2 години вода няма да ти пропуснат щото съм ги ползвал и за лов и за хобито ни
Хубави са! Високи са! Пък и не са скъпи! Добър избор!
топи Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 10:26 am
аз ползвам тези http://nokautimg2.pl/p-57-a2-57a2d0d28e995dff642c18d0f877e537500x500/buty-taktyczne-starforce-panzerguard-ltr-hi.jpg и тези в зависимост от терена http://www.materiel-militaire-police-gendarmerie-pompier-75-77-78-91-92.com/produits/972220911_161646.jpg
кирката Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 12:23 pm
[img]http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img94/1603/71964184.jpg[/img] аз, ползвам тези
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 5:38 pm
nasko75 написа:
Моите са почти същите, само че дамски вариант цветове. но също тежат 1.200 което си е много. Гледах сега ловни обувки в Гугъл. Има доста по-леки обувки. Аз явно избързах с покупката си без да гледам и сравнявам.
кирката Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 9:28 pm
ех,тези капризи, слагайте гумени галоши и бегайте в гората
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 10:22 pm
кирката написа:
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 10:49 pm
кирката написа:
Стига бе нали сме ЕВРОПЕЙЦИ вече какви галоши какви 5 лева
кирката Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Авг 30, 2012 11:05 pm
наско какви европеици сме на нашите управници тиквите им сочат на запад а задниците на юг(ти ми кажи харесва ли ти родината)ааааааааа