Заглавие: вече само с камуфлаж Пон Фев 01, 2010 4:32 pm
вече маи трябва да упражняваме хобито само с камуфлажни дрехи като ловджийте ,те ги ползват за да се крият от дивеча за да може да го доближат а ние ще го ползваме да се крием от ченгетата за да може да се отдалечим
NERON Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 01, 2010 4:37 pm
камуфлажа се слага вече като се слезе от колата на мен са ме спирали 2 3 пъти като съм шофирал с камуфлаж дебнат за бракониери
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
rock Новобранец
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 01, 2010 4:51 pm
vanko1.1975 написа:
вече маи трябва да упражняваме хобито само с камуфлажни дрехи като ловджийте ,те ги ползват за да се крият от дивеча за да може да го доближат а ние ще го ползваме да се крием от ченгетата за да може да се отдалечим
Да така няма да те видят и ловджиите и бракониерите и току виж ти пуснали по адна сачма.
топи Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Вто Фев 02, 2010 6:33 am
и зиме и лете само с камуфлаж.удобни дрехи за работа са.а и тези са добри-само 26 лв http://shop.gunman.biz/popup_image.php?pID=1321 .скоро ни бяха спряли и с тези камуфлажи наистина ни помислиха за бракониери.даже искаше да отвря багажника за да нямало елен вътре.казах му по добре да не отваря.съгласи се
sitalk Джадай
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Вто Фев 02, 2010 11:07 am
vanko1.1975 написа:
Ама защо да се крием бе хора? Нали не нарушаваме закона? Който смята,че трябва да се крие...хич да не пише такива работи тук.
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Вто Фев 02, 2010 1:03 pm
[quote="sitalk"]
vanko1.1975 написа:
Ама защо да се крием бе хора? Нали не нарушаваме закона? Който смята,че трябва да се крие...хич да не пише такива работи тук.[/quot
ако си само с лопата в ръка не го нарушаваш но имаш ли и металдетектор без значение каде се намираш си в нарушение на закона
paco Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Вто Фев 02, 2010 1:23 pm
Как защо да се крием ? Защото така е по интересно.
Гост Гост
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Чет Фев 04, 2010 3:24 pm
баси и интересното
gosho_detektora Новобранец
Заглавие: ok Съб Фев 06, 2010 12:29 pm
И аз ползвам ловни камуфлажни дрехи, но не за да се крия. По-удобни са ми и топлят много!
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 08, 2010 11:13 am
и аз съм за камуфлажа веднъж минаха покраи мен 3ма горски и неме забелязаха
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 08, 2010 11:18 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
gosho_detektora Новобранец
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Нед Фев 14, 2010 3:57 pm
yaponetsa написа:
малко оф топик ама кат гледам времето някой мислил ли е за ескимоско обурудване
хах, така е! В това време трябва с бели дрехи, като на спец частите и снайперистите, да не се виждаш сред снега!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Нед Фев 14, 2010 4:53 pm
borisov написа:
Аз мисля,че във гората трябва да се виждаме защото преди време ловците стреляха по мен по погрешка /бях със камуфлажите/ и извиках и те спряха да стелят...
zempar Цезар
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Нед Фев 14, 2010 6:01 pm
объркали са те с ловния надзирател , демек горския те по навик си стрелат по него , щото няма начин да не им намери косур и да не ги хване в издънка
Magikman Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Нед Фев 14, 2010 9:00 pm
И аз съм за камуфлажните дрехи.Удобни,по лесно се прикриваш,спестяваш си излишни разговори и обяснения.А и ако под мишницата ти виси пистолета.....
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 15, 2010 11:37 am
има камуфлажни дрехи с оранжеви линии па тях или са с оранжево елече в камплект с това няма дави збъркат в гората и да стрелят по вас
leo 1 Преторий
Заглавие: вече само с камуфлаж Пон Фев 15, 2010 12:02 pm
колега какво искаж да кажеш с тези елечета с тях ще се виждаш от километри и ще бъде по бърза отвсякога и трябва да бягаш като глиган за дасе измъкнеш :
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 15, 2010 12:20 pm
нали някои колеги се оплакват че стрелят по тях ловджии освен да неходят уикендите през ловния сезон а освен това гоначите на лова са облечени в тези елечета
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 15, 2010 12:34 pm
borisov написа:
нали някои колеги се оплакват че стрелят по тях ловджии освен да неходят уикендите през ловния сезон а освен това гоначите на лова са облечени в тези елечета
Кои са тези пишман ловци бе колега и ас съм ловец но никога не съм стрелял по хора и не мисля да го правя а пък тия дето стрелят така на посоки просто трябва да им късат ловните билети как така щте стреляш по някаква цел без да си я видял
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 15, 2010 2:12 pm
по мен за сега неса стреляли ловци по простат причина чи находя да таркам когато се провеждат ловни излети бащами е ловец много пъти съм ходил с него на лов имам 8 случея на посията ни да излизат колеги но несме сваляли пушката от рамото доката несе оверим далие диво животно
FOX Легионер
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Пон Фев 15, 2010 10:19 pm
мерцедес G написа:
borisov написа:
Кои са тези пишман ловци бе колега и ас съм ловец но никога не съм стрелял по хора и не мисля да го правя а пък тия дето стрелят така на посоки просто трябва да им късат ловните билети как така щте стреляш по някаква цел без да си я видял
Има ги достатъчно такива ловци.И тая година из наще райони се изпозастреляха на гонка. Инъче правило:в ловния сезон несъм ли с пушката на пусия не ходя в гората само полето,като свърши едрия лов и вредния пак в гората
charon Цезар
Заглавие: :) Пет Мар 05, 2010 2:57 pm
borisov написа:
Ти си взел от невидимия камофлаж,бе бате
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Съб Мар 06, 2010 2:20 pm
небе бате сега съм си поръчал смакинг като на джеки чан
charon Цезар
Заглавие: :) Съб Мар 06, 2010 2:42 pm
Само така наборе,сега само да се вдигне снега и ти идвам на гости
borisov Консул
Заглавие: Re: вече само с камуфлаж Съб Мар 06, 2010 2:49 pm
заповядаи ще ударим по 1 2 галончета бира че е добър антидепресант само дасе стопи снега и незабравяи камофлажа