Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:47 am
Ти се базикаш,ама ...есента така отиваме да търкаме на владиня и гледаме един от п****м се заврел в едни шипки да бере викам абе ко праиш тука бе ... ония вика .. бе търках ама нищо не изкарах та поне да набера за жената шипки ... Добре,че беше тоя човечец да даде помпа,че спуках гума тогаз
Айде да не бозим на колегата темата за тютюна.Дано съм му бил полезен с предните изказвания
BEKS Консул
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 9:26 am
Ако може да намерите книгата на Алън Кар"Не пуша вече",ще ги откажите почти е сигорно.Аз от 10г.не съм палил цигара благодарение на нея,а най-обичах да пуша,а чуството е сякаш си се излекувал от неизличима болест.Стискам ви палци и на вас.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 10:05 am
Като бях в англия пушех тютюн амбер леевс 50гр бе6е 25 лева,но така напушваше .пущещ 1 цигара сутрин и чак на обед ти се пуши.Тука съм го търсил ,но не съм го виждал
Гост Гост
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 10:12 am
краско наи евтиният вариянт е лозината сигурен съм че вкусът и е същият или малко по добър от този тютюн които е 30 лв. килото
Аз пуша тютюн насипно.Излиза много по-евтино а и този тютюн е по-качествен от този в цигарите,които пушим.Това го казвам като човек със стаж в цигарения бранш...
и аз си правя гигари сас насипен тутюн и излиза по евтино и дати кажа са по добри
март месец правя година от като ги спрях.няма по хубаво нещо от това да усещаш миризми които не си усещал от преди 20 години . който може да ги отказва ,няма да съжалява.
аз си купувам 100гр SUUNY за 8,90лв и 40гр черешка на 6.80лв и го смешвам.от тези 140гр излизат около 160бр цигари,празните гилзи са по 1ст . значи сметката е , тютюн 15,70лв гилзи 1,60лв общо 17,30лв за 8 кутии цигари. понеже гледам онази обява навсякаде из нета се питах дали някои си е купувал от онзи тютюн.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: тютюн за цигари Пет Фев 05, 2010 7:55 pm
Колеги и мен ме зарибихте и си взех ,машинка Jumbo,Празни цигари с филтър 500бр.че е по на сметка и тютюн SUNNY-100гр.за 140 цигари + 1хубава табакера и всичко за около 30лв.Май наистина е по на сметка така.Пък ще видя колко време ще се искара по този начин.
Заглавие: Re: тютюн за цигари Съб Фев 20, 2010 6:28 am
незнам как да проверя в сръбските онлаин магазини каква е цената на тютюна.като напиша в гуглето ми излизат само български резултата моля помагаите .ако може направо с линкове.
wave Легионер
Заглавие: Re: тютюн за цигари Съб Фев 20, 2010 8:09 am
Колеги,по добре го спрете този боклук.От 5 години не пуша и наистина се усещам друг човек,като преди това съм пушил 18 години по кутия на ден.Нправети си една проста сметка,минимум 100лв на месец за цигари то за една година изпушвате един добър металдетектор.Гадно а, : стена:
Колеги,по добре го спрете този боклук.От 5 години не пуша и наистина се усещам друг човек,като преди това съм пушил 18 години по кутия на ден.Нправети си една проста сметка,минимум 100лв на месец за цигари то за една година изпушвате един добър металдетектор.Гадно а, : стена:
Гадно е няма начин - мисля да последвам твоя пример е вече 5 год. се каня...По нашия край продават тютюн 1кг. за 15лв. "вержиния" много лек и ароматен на карамел - в момента си пълня от него не е зле за тези пари - 1000бр.цигари...
Гадно е няма начин - мисля да последвам твоя пример е вече 5 год. се каня...По нашия край продават тютюн 1кг. за 15лв. "вержиния" много лек и ароматен на карамел - в момента си пълня от него не е зле за тези пари - 1000бр.цигари...
Къде го намираш толкова евтино,чудно тук по Кърджали 1кг. го продават за 30лв.Да няма нещо грешка.
Колега много си прав.Аз пуших 15 години.От 3 месеца не пуша но вече съм усетил разликата.От 3 месеца незнам какво е главоболие а преди всеки ден ме болеше главата и се друсах с хапчета.И другото което е не ме интересува дали ще вдигат цената дали ще забраняват да се пуши на обществени места от къде да си търся тютюн и т.н.Дрехите ми не миришат постоянно на пор и вкуса в устата ми е друг.А за парите няма какво да говорим.За една година 1200 лева за 15 години ?????
Къде го намираш толкова евтино,чудно тук по Кърджали 1кг. го продават за 30лв.Да няма нещо грешка.
Няма грешка миналия ден купих 1кг., колегата купи 5кг. ето цените: 9лв. :12лв.:15лв. за килограм ул.Сергей Румянцев №23 гр.Левски...
Пушите,защото не ви се е случвало това,което стана с мене.Бях 7 годишен,с един съученик постоянно събирахме фасовете по улицата и си правехме от тях цигари с вестник.По това време нямаше с филтър,имаше Арда,Слънце,Тютюнопроизводител,Ударник...Един ден си пушехме спокойно зад стойката за колелета пред гимназията,когато ни изненадаха едни гимназистки,момичета на по около 16-17 години.Биха ни,ритаха ни-едвам избягахме.От тогава не съм пушил
ТюТюН ИНДУСТРИЯТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ В СВЕТА !!!!!! И ВРЕДА!!!!!ПУшЕТЕ растения и треви всякакви,стига да не съдържат вредни 'последствия' и кансерогени,ТЕ са МНОГО ПО БЕЗВРЕДНи(ТВА Е САМО МОЕ МНЕНИЕ,след като съм гледал много филми секви за мафии и световни конспирации)