Заглавие: тютюн за цигари Вто Яну 26, 2010 8:31 pm
момци некои да може да намери качествен насипен тютюн че с новите цени става напечено.в гооглето постоянно попадам на една обява за тютюн на 30лв килото но незнам дали става за пушене.Ако някои е поръчвал от него нека сподели.
аз ще ти кажа по добър вариант приятелю за 30 лв. по добре си вземи една електронна цигара вместо кило тютюн преди 6 месеца аз направих точно това ползвах я около 20/30 и от тогава не ПУША а ги думках по 2.5/3 кутий ти сам си направи извода кое е по ПРАВИЛНО а не кое е по ЛЕСНО чао и успех ако си ме разбрал какво искам да ти кажа
Аз пуша тютюн насипно.Излиза много по-евтино а и този тютюн е по-качествен от този в цигарите,които пушим.Това го казвам като човек със стаж в цигарения бранш...
пробвах но нямам достатачно воля а и у дома сме трима пушачи и никои не успя да се откаже от цигарите
един виц ,доктора кам дядото ,трябва да откажеш цигарите.. ,дядото ,слаб сам докторе нямам воля.. намесва се бабата ,лаже докторе преди време как отказа секса
аемилиус цъкни на лс некакви цени и от каде да си поръчам
По нонстоповете продават.Аз ползвам Доминго.Тютюна е много свежа Вирджиния.Има чиста Вирджиния,с ванилов аромат и с ментов.Ваниловия е готин много.Има и един друг вид който се продава Ред Бул,но на мен не ми харесва.Пакетчето Доминго струва 7.00лв и е 40грама.От него излизат между 80-100 цигари.В зависимост колко и как пълниш.Лично аз навивам,защото така дозирам точно колкото тютюн пожелая.При цигарите тип "за пълнене' трябвада се съобразяваш точно с големината на цигарата,която трябва да напълниш и така отива повече тютюн.
аз си купих пълначка и от 100гр SUNNY правим 100 цигари.но въпросът е дали някои е купувал от тозиhttp://kupuvam-prodavam.info/obiava_36372_%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%94%D0%90%D0%92%D0%90%D0%9C-%D0%A2%D0%AE%D0%A2%D0%AE%D0%9D-%D0%97%D0%90-%D0%A6%D0%98%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%98-.htm
момци некои да може да намери качествен насипен тютюн че с новите цени става напечено.в гооглето постоянно попадам на една обява за тютюн на 30лв килото но незнам дали става за пушене.Ако някои е поръчвал от него нека сподели.
Приятел нещо си объркал форума,къф тютюн търсиш тука. Тука търсим метали всякакви.
krasko Преторий
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:01 am
точно тук е мястото това е общ форум ако не си забелязал във общия форум си пишем за всичко.ако нямаш отношение по моят въпрос просто не пиши нищо.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:08 am
Форумът е за Колеги-Всеки с болежките си -Нормално е да сподели Човека.Македония-Албания-Второ и Трето разрядно Кърджали -Маани ги тия ЛЮСПИ Братле -Или купувай качествен насипен или ги махай тия отрови-Преди три г. ги махнах и требва да ти кажа че все едно си сложих нови дробове и сърце.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:19 am
За туй след час търкане ако има кола наблизо седаш в нея
vezir Легионер
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:22 am
krasko написа:
точно тук е мястото това е общ форум ако не си забелязал във общия форум си пишем за всичко.ако нямаш отношение по моят въпрос просто не пиши нищо.
Колега не се засягай,не глейш ли че се бъзикам.Извинявай ако има нещо.
hercones Легионер
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:25 am
krasko написа:
точно тук е мястото това е общ форум ако не си забелязал във общия форум си пишем за всичко..
.....ееее тъй кажете уаа АЗ ТЪРСЯ НАФТА ЗА ТРАКТУРА....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:31 am
Aemilivs написа:
За туй след час търкане ако има кола наблизо седаш в нея
Я ми ела па а та опъна по Байрите а видим кой ша седне пръв.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:32 am
С баири ше ме плаши ...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:35 am
Другият път ша ми дишаш сал прахта кат та устаа у драките.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:40 am
Па остай ма ше си бера шипки и ше дресирвам чакалете
stan960 Джадай
Заглавие: Re: тютюн за цигари Сря Яну 27, 2010 12:43 am