Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Ное 06, 2011 11:31 am
Kiril62 написа:
....Тествахме го и на четирите чистоти,4,8,12 и 18 килохерца ,като на последните 18 килохерца намирахме много дребни предмети..
Привихте ли тест на дълбок сигнал от голям предмет и на различните честоти? Как го чува апарата на различните честоти, евентуално, ако сте правили теста? ...това за мен е интерсно. и другото колко е живота на сондата?... знам, че има батерии вътре, които след време трябва да се подменят... как стоят нещата?
Kъсмет на всички!
NERON Цезар
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Ное 06, 2011 1:24 pm
с какви настройки използвахте апаратчето ?
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Ное 06, 2011 2:13 pm
wallb2 написа:
Kiril62 написа:
....Тествахме го и на четирите чистоти,4,8,12 и 18 килохерца ,като на последните 18 килохерца намирахме много дребни предмети..
Привихте ли тест на дълбок сигнал от голям предмет и на различните честоти? Как го чува апарата на различните честоти, евентуално, ако сте правили теста? ...това за мен е интерсно. и другото колко е живота на сондата?... знам, че има батерии вътре, които след време трябва да се подменят... как стоят нещата?
Баятерията издържа над 2 години,а колко до тестовете като се обработят филмчетата ще ги видиш.Хубавото за батерията в сондата че ако си в гората и евнтулно ти падне батерията имаш една заредена алкална батерия със устройство и го включваш на сондата ,докато изпушиш една цигара си готов за още 4 часа работа.Различните честоти работят за различни дълбочини и различни големини на предметите.На 18 килохерца хваща такива микроскопични предмети че се учудих при положение ча съм тествал и спектрата която е на по високи колехрци като работа.Освен вградените 9 програми може да си направиш собствени 9 програми и да си ги запематиш.Хубавото е че купувайки апарата със двете сонди имаш два апарата,което ще рече че ти работиш на едни килохерци със едната сонда ,а твой проятел със слушалките работи на други килохерци.Само трябва още една пръчка да имаш за сондата.
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Ное 06, 2011 2:57 pm
DEUSa,e ГОЛЯМ ! Чува всичко, на плитко и на дълбоко.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Ное 06, 2011 3:42 pm
Kiril62 написа:
...Хубавото е че купувайки апарата със двете сонди имаш два апарата,което ще рече че ти работиш на едни килохерци със едната сонда ,а твой проятел със слушалките работи на други килохерци.Само трябва още една пръчка да имаш за сондата...
Много добре за "семейно" търкане.... примерно като това на колегата... https://www.youtube.com/watch?v=Dyg0bz1aYCA
Супер иновативна машинка е тоя Деус..., дано поне някога ми се отдаде възможност да се "запозная с него"