Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 7:58 pm
почти сички машини работят на еднаква дълбо4ина,не сте ли разбрали това? изключение прави игала,щото той е най-дълбок (с 4 мм ба4ка по-далбоко)
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:17 pm
avrelius написа:
почти сички машини работят на еднаква дълбо4ина,не сте ли разбрали това? изключение прави игала,щото той е най-дълбок (с 4 мм ба4ка по-далбоко)
за игъла съм съгласен колега и ако го пипне един бамнат човек в този форум става 6+ а колкото до продавачите - няма да коментирам повече. тук ме взимате за мезе и то защото съм на 19 годинки и си мислите това хлапе какво ни разправя на нас старите чакали да ама не . бях спрял да влизам тук поради простата причина че има само дразги нищо повече ето вчера писах и веднага "'' ами ти по добре недей се обажда , нямаш си и малка представа от детектинг изглежда . "" как може да ми го каже човек които не ми е виждал физиономията а каму ли да ми казва ти по добре не се обаждай . така може да разговаря с детето си .........
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:20 pm
gpx серията работи с много сантиметри над ийгала.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:24 pm
PlovdivTrakiq написа:
нормално но там не говорим вече за монетар
avrelius Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:27 pm
PlovdivTrakiq написа:
зна4и колега имах и гпх 4500 ,и имам и игал и да ти кажа 4естно май хи4 не си прав ти ба4кал ли си с гпх(без 3500 щото мисля 4е вършат работа) и с игал ? е--не трябва да има сравнение между PI i VLF детекторите ----------все пак
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:45 pm
С gpX съм бачкал и още бачкаме на един приятел е машината,а един друг авер има ийгал ,та просто не може да се сравнява според мен. Гп то е с дитеч сонда и казвам ви консерва от пастет апетит на 1.20 я кове все едно е отгоре и като я ритнеш ше са махне. За дискриминацията спор няма ,все пак е пи машина,но това определено е машината.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:52 pm
PlovdivTrakiq написа:
С gpX съм бачкал и още бачкаме на един приятел е машината,а един друг авер има ийгал ,та просто не може да се сравнява според мен. Гп то е с дитеч сонда и казвам ви консерва от пастет апетит на 1.20 я кове все едно е отгоре и като я ритнеш ше са махне. За дискриминацията спор няма ,все пак е пи машина,но това определено е машината.
машина е колега но да проверяваш старо копано ако ме разбираш , не става да тръгнеш по нивите с нея много бавно се работи
vezir Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 9:00 pm
Какво сте се заръбали,машинки та машинки,за КЪСМЕТА нещо не сте ли чували?Мога да ви дам много примери.
avrelius Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 9:06 pm
PlovdivTrakiq написа:
ти така и не каза за кой модел става дума.и както разбирам се твои приятели имат гпх и игал,а не ти.СЕГА КАЖИ И НАПИШИ МОДЕЛА НА ИГАЛА АКО ОБИ4АШ,4Е ДА ИМА ДИАЛОГ (кой ли е заврел кутия от пастет на 1.20м ми е интересно на боклуци ли ба4кате,или,,,пастета е от римско време :П )
avrelius Легионер
Заглавие: петър4о Чет Яну 21, 2010 9:10 pm
pet1r90 написа:
avrelius написа:
за игъла съм съгласен колега и ако го пипне един бамнат човек в този форум става 6+ а колкото до продавачите - няма да коментирам повече. тук ме взимате за мезе и то защото съм на 19 годинки и си мислите това хлапе какво ни разправя на нас старите чакали да ама не . бях спрял да влизам тук поради простата причина че има само дразги нищо повече ето вчера писах и веднага "'' ами ти по добре недей се обажда , нямаш си и малка представа от детектинг изглежда . "" как може да ми го каже човек които не ми е виждал физиономията а каму ли да ми казва ти по добре не се обаждай . така може да разговаря с детето си .........
ако отложат събранието за по-късна дата,то заедно ще ходиме--да знаеш и ако требе,ще псуваме и воюваме навит ли си ?
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 9:50 pm
vezir написа:
Какво сте се заръбали,машинки та машинки,за КЪСМЕТА нещо не сте ли чували?Мога да ви дам много примери.
аз ще дам само един - преди две години една циганка ( ромка ) намери статер на око като обираха царевицата а там преди съм ходил с машинката но като няма грам късмет така става
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 9:59 pm
avrelius написа:
pet1r90 написа:
avrelius написа:
ако отложат събранието за по-късна дата,то заедно ще ходиме--да знаеш и ако требе,ще псуваме и воюваме навит ли си ?
а ве какво да псувам и воювам колега . не искам да се запознавам с жените приятелите децата комшиите т.н на колегите . аи да не говорим за федерацията ..........
avrelius Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 10:37 pm
ееее,петър4ооо,ще земем с нас и доктор4ето. нали не те е страх от воюване кво ти пука,заедно ще сме у кюпа
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 11:00 pm
avrelius написа:
ееее,петър4ооо,ще земем с нас и доктор4ето. нали не те е страх от воюване кво ти пука,заедно ще сме у кюпа
тои доктора е в варна сега ама до тогава има време а ве към 25 26 ще идвам мкъм силистра ще ти звъна да се видим
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Пет Яну 22, 2010 12:39 am
pet1r90 написа:
vezir написа:
аз ще дам само един - преди две години една циганка ( ромка ) намери статер на око като обираха царевицата а там преди съм ходил с машинката но като няма грам късмет така става
Винаги става интересно,когата някой запита: "Какъв апарат да си взема" и се почват едни спорове,едни отклонения от темата..... защо си сложил в скоби "ромка"? ква е тая дума? тази дума мисля е изкуственна...те са си цигани,какви роми..В Испания как им викат? Бре,да не ги обидим? И знаеш ли що роми? потомци на римляните глупости от 1002 нощи..Петре,в коя нива е бил статера бе?
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Пет Яну 22, 2010 12:53 am
sitalk написа:
pet1r90 написа:
vezir написа:
Винаги става интересно,когата някой запита: "Какъв апарат да си взема" и се почват едни спорове,едни отклонения от темата..... защо си сложил в скоби "ромка"? ква е тая дума? тази дума мисля е изкуственна...те са си цигани,какви роми..В Испания как им викат? Бре,да не ги обидим? И знаеш ли що роми? потомци на римляните глупости от 1002 нощи..Петре,в коя нива е бил статера бе?
тои статера бил направо в краката ми ама този късмет (( и на интересното е че там няма селище бил с случайно изгубен еи на това му викам аз късмет а колкото до ( ромка ) написах го така защото сигурно има хора от ромски произход които са регнати тук и щяха да кажат аха гледаи цигани а не роми да не създавам излишни напрежения за това
топи Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Пет Яну 22, 2010 9:16 am
които циганин е тъп да се обижда от това наименование.циганин означава-слънчев човек.какво обидно има тука.римляни биле малеее.циганите са от индииската раса.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Пет Яну 22, 2010 2:10 pm
топи написа:
които циганин е тъп да се обижда от това наименование.циганин означава-слънчев човек.какво обидно има тука.римляни биле малеее.циганите са от индииската раса.
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Съб Яну 23, 2010 6:54 pm
топи написа:
Tо по света може да има роми но нашите са си чисти натурални ЦИГАНИ и най-лошата издънка на индийската раса
avrelius Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Пон Яну 25, 2010 7:26 pm
danio1978 написа:
топи написа:
Tо по света може да има роми но нашите са си чисти натурални ЦИГАНИ и най-лошата издънка на индийската раса
има роми(турски) ,има и МАНГАЛИ(с неизвестен произход цигани,които най-ве4е званят по телефони и мамят пенсионери и когото успеят да е,,,т) SS