Заглавие: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 12:18 pm
Моля, който има впечатленио от тези машини да сподели.Благодаря.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 12:35 pm
Голден маск си вземи ,тя е най-добрата.
Гост Гост
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 1:26 pm
PlovdivTrakiq написа:
Мерси колега
Айде колеги казвайте си мнението да видя какво да избера
aiko Консул
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 1:39 pm
vaskina написа:
PlovdivTrakiq написа:
Мерси колега
Айде колеги казвайте си мнението да видя какво да избера
Имайки предвид повече от двойната разлика в цената на ГМ3 и вносните апарати, ГМ3 е логичен избор.
stoio Новобранец
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 2:34 pm
vaskina написа:
с какво си работил досега и колко пари си приготвил
Гост Гост
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 4:10 pm
stoio написа:
vaskina написа:
с какво си работил досега и колко пари си приготвил
баунти хантар-лоун стар
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 4:31 pm
Аууу който и то трите апарата да вземеш,като минеш от там от където си минал с баунтито,ще останеш изненадан
zempar Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 4:45 pm
вземай ХРто
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 5:24 pm
Еи от кога не бях писал тук колега не питаи а земи прочети темите в форума и от там си направи извода . само не гледаи темите за тежона там има доста глупости писани .
pgd Консул
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 5:56 pm
колега всеки ще си хвали апарата с който си работи ако питаш мен ако вземеш цибола също няма да сбъркаш имаш време да избираш то в тоя сняг и лед няма мърдане
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 6:02 pm
дано до февруари да се оправи времето.
pgd Консул
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 6:17 pm
дано колега че егати скуката
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 7:16 pm
pgd написа:
колега всеки ще си хвали апарата с който си работи ако питаш мен ако вземеш цибола също няма да сбъркаш имаш време да избираш то в тоя сняг и лед няма мърдане
колега то там не е хвалене ........ а прехвалване . заблуждават хората по този начин умишлено
pgd Консул
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 8:32 pm
не аз говоря за търсачите не за производители и търговци там нещата наистина за прехвалени моята мисъл беше че всеки се е спрял на някоя машина която го кефи и си бачка с нея и е готов да спори с всеки колега за дълбочина ,стабилност ,дискриминация.мен ако питат моята цибола за 340 долара ще се опре но примерно на експлорар за 1100 гущера . това имах предвит че всеки си хвали стоката
amm Преторий
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 9:13 pm
Цитат :
Еи от кога не бях писал тук колега не питаи а земи прочети темите в форума и от там си направи извода . само не гледаи темите за тежона там има доста глупости писани .
ами ти по добре недей се обажда , нямаш си и малка представа от детектинг изглежда .
от 3 те апарата най дълбок ще е ГМ , винаги българските апарати са по дълбоки от фабричните , има значение на какви локалити ще търсиш , каква е почвата замърсено ли е с железа чист терен ли е . според терена и търсените цели си подбираш и детектор . и 3 те апарата за които питаш ги слагам в една категория имат разлика само в дълбочината .
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 9:30 pm
колега не разбрах дали на мен казваш да не се обаждам съгласен съм че гм е дълбочка машина но не мисля че е по дълбока от хр
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Сря Яну 20, 2010 10:34 pm
amm написа:
Цитат :
ами ти по добре недей се обажда , нямаш си и малка представа от детектинг изглежда .
от 3 те апарата най дълбок ще е ГМ , винаги българските апарати са по дълбоки от фабричните , има значение на какви локалити ще търсиш , каква е почвата замърсено ли е с железа чист терен ли е . според терена и търсените цели си подбираш и детектор . и 3 те апарата за които питаш ги слагам в една категория имат разлика само в дълбочината .
аз може и да си нямам на представа ама какво ще кажеш по темата на тежона ве това на какво ти мяза супер прехвален атапарат . ти като си имаш много на представа зашо заблуждаваш човека с гм3 ???? точно за това писах на човека да прочете писаните теми , да си направи една обща представа и тогава да пита някои друг човек на лични . тук само ще има спорове кои е по добър и евтин монетар или някои ще хвали някои атапарат после ще влезе с друга регистрация и опаааа продавам примерно тежон или гм3 . и що за изцепка е това ( винаги българските апарати са по дълбоки от фабричните , )
pgd Консул
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 8:13 am
колега надявам се да не съм объркал колегата ако трябва да избирам от трите апарата абстрахирайки се от цената бих взел ХР-то това е спирам спаменето успех
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 4:35 pm
Петре петрееее ти на твойта бангия смени ли си батерията поне?!!??!!! За фабрични и за правени машини ще разправяш,по дълбоки са българските да,ама само това нищо повече!!!!
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 5:05 pm
sony147 написа:
Петре петрееее ти на твойта бангия смени ли си батерията поне?!!??!!! За фабрични и за правени машини ще разправяш,по дълбоки са българските да,ама само това нищо повече!!!!
ти моита не я гледаи аз не съм казал че имам машина ! нямам поради парични затруднения ! и си карам стази . ти какво зима ли си булпан или си още с тежона . аз намекнах за темите на тежона , там освен заблуда и реклама няма нищо , дори и мен заблудиха нормално е не съм работил стакава машина и за това вярвам . но какво стана хората които наи много го хвалиха сега го пюят защо .............?! няма да коментирам , просто едни ангелчета ми обясниха каква е политиката на някои хора в този форум . НЕ ГОВОРЯ ЗА АД МИНИТЕ КОИТО СИ ПРОДАВАТ АПАРАТИТЕ НА ТЯХ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА !
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 5:18 pm
Твое мнение аз ги имам и двете и съм доволен и от двете!А за ангелчетата си прав така е както са ти казали и аз го разбрах преди доста време.Само не давай мнения за нещо което не си виждал.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 5:44 pm
sony147 написа:
Твое мнение аз ги имам и двете и съм доволен и от двете!А за ангелчетата си прав така е както са ти казали и аз го разбрах преди доста време.Само не давай мнения за нещо което не си виждал.
окя няма да споря , защото както казах не съм работил с тежона . но всичко е пълен фалш
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 5:52 pm
Ти не го ли разбра до сега,и че важи за всички машини това?!?!
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 6:51 pm
sony147 написа:
Ти не го ли разбра до сега,и че важи за всички машини това?!?!
кое да разбера че са пълен фалш всички машини ли ?
avrelius Легионер
Заглавие: Re: Голден маск 3, XP g-maxx 2 или Тежон Чет Яну 21, 2010 7:47 pm
petyr4oo--определено си прав ! много магазинери тук вреее а търса4ите ,,,,вси4ки са най :П