Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Сеп 11, 2009 11:53 am
Продължавам да съм си под сушината ,вънка нека си вали !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Сеп 11, 2009 3:59 pm
все под сушинката-изкарай го на вьздух малко туй XP
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Сеп 11, 2009 4:31 pm
www написа:
все под сушинката-изкарай го на вьздух малко туй XP
Като го искарам вади неща между дупките а за старите лозя ти е бедна фантазията !!! За това сега в дъжда го озъптявам , щото дето мине след него трева не никне !!!!!!!!!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Сеп 11, 2009 6:44 pm
Не съм фен на Minelab нали знаете. Но за клипа все пак ще се въздържа от коментар щот гледам го е прайл французин.Иначе туй ХР как е с дълбочините -мисля някъде имаше коментар от колега че е с перфектна дискриминация но за дълбоко не го търси много.И не подскачайте -просто коментирам безпристрастно но ми се иска наш колега да покаже едно клипче с откопаване на монетка в реални условия и с Е-ТРАК и с ХР.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Сеп 11, 2009 7:13 pm
И аз мислех ,че е плитко на фона на способностите му обаче все повече ми се изпарява тая мисъл !!!!!!!!!!!!!
Та обърнете внимание на последната част-там прави коментар и за ЕТрак.За обща информация- Катин пятак е монета с диаметър около 40мм,чешуя си е люспа,преведено,това е монета като турските акчета-люспи,диаметър 15 мм.Деньга Павла-монета от 15г.,диаметър 20мм.
ialfa Новобранец
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Фев 25, 2010 5:47 pm
slavitoooo написа:
pechkata написа:
Няма да ви кажа как се настройва Е ТРАК но ще ви нажа че копая асчета/коцита/ на 20см. без много да се замислям.
Сигорно имаш тайна програма като на ХЛТетата !!!!!!!!!!
Имам Е ТРАК от около година и половина и тайна програма е че машината работи доста добре иси лови
Последната промяна е направена от ialfa на Чет Фев 25, 2010 5:50 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Фев 25, 2010 7:10 pm
ialfa написа:
slavitoooo написа:
pechkata написа:
Няма да ви кажа как се настройва Е ТРАК но ще ви нажа че копая асчета/коцита/ на 20см. без много да се замислям.
Сигорно имаш тайна програма като на ХЛТетата !!!!!!!!!!
Имам Е ТРАК от около година и половина и тайна програма е че машината работи доста добре иси лови
Колега като вкючиш Е-Трак-ка на общия лежим (всички метали) и като вдигаш и пущаш антената над земята чува ли грунд баланс - защото имаме спор със един колега...
ialfa Новобранец
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Фев 25, 2010 9:26 pm
Аз така търся на общ режим.Когато е замарсено пуштам дискреминатора.А за грунда нямам проблем мисля че ти бях писал.И неща да споря просто исказвам мнениетоси за машината.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Фев 25, 2010 9:32 pm
ialfa написа:
Аз така търся на общ режим.Когато е замарсено пуштам дискреминатора.А за грунда нямам проблем мисля че ти бях писал.И неща да споря просто исказвам мнениетоси за машината.
Извинявай колега мислех че не съм те питал...
kiril g Новобранец
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Нед Мар 14, 2010 5:11 pm
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Нед Юли 25, 2010 11:20 pm
купих си преди месец е-трак има уникална дискриминация но е плитак
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 2:13 pm
micumi написа:
Колега, какво означава плитък , дай някакъв пример за да придобием някаква представа за апарата- примерно каква монета на каква дълбочина я хваща и на какъв режим на работа е настроен самият апарат.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 3:59 pm
batned написа:
micumi написа:
Колега, какво означава плитък , дай някакъв пример за да придобием някаква представа за апарата- примерно каква монета на каква дълбочина я хваща и на какъв режим на работа е настроен самият апарат.
Същото щях да питам и аз. Какво означава "плитък"? За тия много пари,не вярвам... Дай примери.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 4:28 pm
А не мислите ли колеги че е по-добре за тия пари да се вземе Minelab Explorer SE защото този Е-трак който признавам не съм виждал никога на живо май скопеният вариант на експлорера.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 7:29 pm
stater написа:
А не мислите ли колеги че е по-добре за тия пари да се вземе Minelab Explorer SE защото този Е-трак който признавам не съм виждал никога на живо май скопеният вариант на експлорера.
Все пак на снимка трябва да и го виждал, щом казваш че е скопен, трябва да му липсва най-важната част !
Плитък е на тежки почви, но това няма значение, след като вади, когато другите не вадят
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 7:40 pm
И то кво стана на тежки почви всички стават плитки, а инък всички вадят,дето другите не вадят!?!?!?Май всички апарати ще додат "исти говна"дет викат сърбите Хп та, тесора, маски, майлаби,уйтси и т.н.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 7:54 pm
Е-Трака има скала за предполагаемата чувствителност. Когато се работи на полуавтомат, автоматично сваля чувствителноста, до накаква препоръчителна, в зависимост от орудеността, за да няма шумове, като дава опцията да се намали или увеличи с плюс-минус 3 единици. Нищо не пречи да се работи, на максимална чувствителност и ръчен режим, тогава има максимална дълбочина, но и доста паразитни шумове... и става като останалите апарати, няма да изброявам Ако имате мания с дълбочината, решението е друго, знаете какво, предимствата на Е-Трака са по различни. Понеже стана въпрос, за експлорера, разликата е в по-добрата дискриминация на Е-Трака
zempar Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 8:59 pm
съгласен съм с колегата тепес е-трака изобщо не е скопен вариант на еСЕто много по-съвършен е работих само 1 ден с е-трак и ако се съобразяваш с индикатора за почвата работи перфектно а за дълбочината колегата да се поинтересува за настройките от някой с по-вече опит при нас орудено няма , но работих с нея на едно место което е силно замърсено със шлак където моено еСЕ ме лъже на моменти а с трака изкарах коце 13-14мм на около 15см така че колегата да си поиграе с настройките , машината е в пъти по-добра от еСЕто
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 9:12 pm
Да кажат работещите с Е-трак, ако има такива?
tepes Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 9:27 pm
Аз ползвам Е-трак, работата с него е такова удоволствие, че ми е неприятно да пипам друга машина Единствения недостатък е може би по-голямото му тегло, сравнен с други топ модели
kiril g Новобранец
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 26, 2010 9:50 pm
може да е тежък но е дбре балансирана тежеста и цял ден да търкаш не ти умалява ръката