Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 19, 2009 12:09 pm
такаааа.... с колегата скоит излизам на таркане има експлорер се от 1г. с 12,5 ин.антена екселератор. та пипал сем го все пак , тежак 0,5кг по тежак от xp, бавен за далбочина не споря но пак казвам вада 3 пати повече цветни сигнали но не само дребни. може пак да сам по добар тарсач.
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 19, 2009 12:17 pm
Може колега може да имаш повече късмет всичко е възможно имам един приятел има няма за него винаги има веднъж на обект му дадох една сопа дето хваща на 10см а другите с Explorer XLT Поадия а само тои хвана един антонян с дървото местим се на друг обект 4 човека 3 асчета а той 2 фолиса и 5 асчета на него просто си му върви а колкото за тежеста и бързината сме го коментирали много пъти и по други теми и сме казвали че са недостатък на Explorer и най-вече тежеста защото аз лично работя сравнително бързо и паразитните сигнали които се получават не ми пречат на работата но определено в това отношение не може да се сравни с аналоговите какъвто е твоя
denarr Преторий
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 19, 2009 1:35 pm
ми аз мисля че апарата е необходимо но не достатачно условие требва си и касмет и.... яко тьркане
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 19, 2009 2:44 pm
Бъди сигурен че последното е най важно редом с късмета тези дето са цял ден по ниви и баир те вадят а тези като нас дето ходят и бачкат и случайно ако случат на някой хубав почивен ден излязат за няколко часа да потъркат са с почти нулева успеваемост освен ако не са с късмета на моя авер
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 19, 2009 5:29 pm
Колеги кажете нещо за сондите на E-TRAC на филмите гледам една като слонско ухо голяма,колко ще тежи ТРАКА с нея ? Един работи на много замарсен участък, защото на един мах апарата издава много звуци ?
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 19, 2009 5:47 pm
Колега още никои не се е похвалил да си е взел E-trak и да каже как работи и колко тежи с различните сонди така че по добре се разрови из руските или английски форуми по може да немриш информация
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 26, 2009 2:43 pm
Ако E-TRAC металдетектор за 2800лв. не може с някоя програма да чуе 10 ст на 30 см. не ми трябва тогава !!! По добре машина кято има далбочина ,щом нещо е далбоко има по голяма вероятност да е ценно !!!!
imperio Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 26, 2009 3:00 pm
http://www.reviewdetector.ru/videoetrac.htm
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 26, 2009 6:03 pm
Ако това са вазможностит на Е-TRACа ,че те не са впечатляващи ваобще ,руската сребарна 1 рубла голямата на 35см със зор, та товае голяма монета ,мисля че на братушките може да се вярва ,очаквах повече от E-TRAC !!!
denarr Преторий
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 26, 2009 6:10 pm
много слабичак ми се види за тия пари
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Мар 26, 2009 6:43 pm
И какво да търся с тази близалка отгоре ,много била пробивала вадела цветното между железата настройвала се от компютър ,освен да газя монети с нея друго не виждам ,ако ЕКСПЛОРЕР SE то е със същите параметри незнам какво да кажа нека колегите с тези апарати кажат нещо ???
Гост Гост
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Юли 13, 2009 8:02 pm
Някой нямали да внесе яснота за тоя E-TRAC , чуват се всякакви неща , едни казват че е добър други викат стария ЕКСПЛОРЕР СЕ ПРО е по- добър ?
teres1 Легионер
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Авг 28, 2009 11:40 pm
ПИЧОВЕ ОТ 1 МЕСЕЦ ИМАМ Е-ТРАК ПРЕДИШНАТА МИ МАШИНА БЕШЕ ЕКСПЛОРЕР XS И МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ МАШИНАТА Е НАПРАВО НЕВЕРОЯТНА ПРОСТО СЪМ ВЪЗХИТЕН НЕ Е МНОГО ПО РАЗЛИЧНА ОТ ПРЕДИШНИТЕ S,XS,I,II,SE,SE PROFESIONAL НО ИМА ДОСТА НЕЩА БАРНАТИ ПО СОФТУЕРА МЕНЮТО Е РАЗЛИЧНО НО НА ПОЛЕТО И В БЪЛКАНА ЗА СЕГА СЕ ДЪРЖИ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ ОЧАКВАЛ ЗА ДЪЛБОЧИНАТА РАБОТАТА Е ОТНОСИТЕЛНА ХВАЩА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ МОДЕЛИ НО МОГА ДА КАЖА ЧЕ ОТ ФИРМАТА НАИ НАКРАЯ НАПРАВИХА СВОЯ ГОЛЯМ УДАР КАТО С ЕКСПЛОРЕРА S НАВРЕМЕТО КОФТИ ЗА ПИЧОВЕТЕ КОИТО СИ НАКУПИХА SE,SE PROFESIONAL,X-TERRA И ДРУГИ ПОДОБНИ ПОВЪРНИ КОИТО ПУСКАХА КАТО РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ ВСЯКА ГОДИНА И НАЙ НАКРАЯ ПУСНАХА ИСТИНСКАТА МАШИНА СЪС СИГУРНОСТ В СЛЕДВАЩИТИ 3-4 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА ПО ЯКА МОНЕТАРКА НА ПАЗАРА ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ИЗМИСЛИЦИ НА КОЙТО МУ СЕ КОПАЯТ ХИЛЯДИ ДУПКИ И ДА ВАДИ 15 ЧЕРНИ И 3 ЦВЕТНИ СИГНАЛА НЕКА СИ КУПИ ДРУГА МАШИНА АЗ ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ КОТО МЕ ПИТАТ НА КОЛКО МИ ХВАЩА МАШИНАТА АМИ НА 5 САНТА МИ ХВАЩА И НЕ СЕ НАВЕЖДАМ НИКОГА ЗА ЧЕРНО САМО ЦВЯТ ПИЧОВЕ ТОВА Е АПЪК ЗА УРОДЕНО ТОВА Е НАЙ ДОБРАТА МАШИНА ИЗМИСЛЯНА НЯКОГА В УРОДЕНОТО АБСОЛЮТНА ТИШИНА САМО НА ХУБАВИ НЕЩА СВИРИ ПРЕДИ МИ СЕ БАЗИКАХА ТВА СВИРИ КАТО КЛАРИНЕТ БЕ И ПО ПОЛОВИН ЧАС САМО ВЪРВИШ ЕДИН СИГНАЛ НЕ СИ ХВАНАЛ ДА АМА ПОСЛЕ РАВНОСМЕТКАТА 15 МОНЕТКИ И ЕДНА ДВЕ ГИЛЗИ И НЯКОЕ ОЛОВО А ТОЙ 20 ЖЕЛЕЗА И 3-4 МОНЕТКИ ТВА Е НЕКА ВСЕКИ СИ ГОВОРИ КВОТО СИ ИСКА ДА СИ ХВАЛЯТ СВОИТЕ МАШИНИ АЗ ХОДЯ САМО ПО ОТРЕПАНИ ОБЕКТИ КОИТО УЖ СА СМАЧКВАНИ С ГОДИНИ И ДАЖЕ НЯКОИ И НЕ СЕ И ОРАТ И МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ДО ЕДНА ДУПЧИЦА НА КЪРА ДО КОЯТО ИМАШЕ НЕЩО РЪЖДИВО ИЗКАРАНО НА 1 ПЕДЯ ОТ ДУПКАТА ОП ЦВЯТ ВАДЯ И КВО ДА ВИДЯ ОРБИЯНКА ДИНАРЧЕ НА 10 САНТА ВИКАМ БЛАГОДАРЯ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТА ГОЛЕМИТЕ ТЪРСАЧИ
Има и още едно такова клипче което сравняваше DFX и Гарет АСЕ 250.Не че имам нещо като отношение по въпроса но като ги гледате е добре да помислите как могат да се интерпретират нещата когато Дистрибутора е Некоректен.
За Е-ТРАК може да се говори много например: 32 битов 48 мНz процесор го прави лесен за работа, бързо проследяване на почвата, бързо индифициране на обекта, лесно боравене със настойките и най вече връзка с компа го прави най добър на пазара.За дълбочинни качества може и да няма но дискриминацията не съм виждал по добър, между две железа да чува цвят-да не забравяме че всички сигнали са хубави до 20см.
Последната промяна е направена от pechkata на Вто Сеп 08, 2009 8:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
За XLT spektrum няма да говорим пълен ташак.Виж сайтовете на Е-ТРАК и тогава говори.
stater Про-Консул
Заглавие: Minelab E-Trac Сря Сеп 09, 2009 11:53 am
pechkata написа:
За XLT spektrum няма да говорим пълен ташак.Виж сайтовете на Е-ТРАК и тогава говори.
В интерес на истината не съм виждал този модел на живо но съдейки от http://www.mlotv.com/view/387/E-Trac%20Iron%20Test/&feature=active_sharing не съм много убеден за възможността му да вади монети между железа.
Е-трак може да хване монета между десет железа, а може и да я пропусне дори ако до нея има само едно желязо. Всичко зависи от формата и разположението на железата, от настройките на апарата, от типа на използваната сонда, и от скороста на търсене. Това между другото важи и за всички останали апарати.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Вий се помъчете с Е-ТРАК ," вънка нека си вали, аз съм си добре ,аз съм си на сушина " !!!!!!!!!!!!!!!
www Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Сеп 10, 2009 1:06 am
тези вьздушни тестове на Е-TRACA в земята нямат нищо общо,той и при това си дава на 20 см желязото цвят-за X-TERA на 3khz с концентрична антена това е удачният вариант-като дьлбочина и диск.
teres1 Легионер
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Сеп 10, 2009 8:00 pm
вземи поработи 1-2 месеца с е-трака тогава давай коментари пич
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Сеп 10, 2009 9:35 pm
Е ТРАК СИ ОСТАВА Е ТРАК.Със продажната антена си работи добре може да се настрой като Бандито 2,Гадулка,Игъл спектрум и др. и всички тези настройки можеш да ги запаметиш и да работиш когато пожелаеш.И в отговор на колегата 20см. са тестове в почвата реални условия.
www Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Сеп 10, 2009 10:41 pm
дрьн дрьн,няма нужда да работя с него 2 месеца,беше в мен близо 1,5 месеца купих го на изгодна цена с цел да го продам през това време сьм го тествал с мои уреди и с други самоделни и мога да кажа ,че само името му е минелаб,това си е лично мое мнение-----------моля който работи с такьв уред да не взима мнението ми при сьрце,------------ все пак и тест с които нямам нищо общо го доказва .................................че си е от хоби серията с екстри https://www.youtube.com/watch?v=ItfjGwhaVzE