Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Чет Ное 11, 2010 10:15 pm
От българското по-хубаво няма, просто трябва да има търсач зад машинката. Аз съм с Golden Mask 3+ и трябва да ви кажа едно - който си го може си го може, важно е зад машинното устройство.
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Чет Фев 24, 2011 9:54 am
империо ща бамни стига хвали миндила
saiganica Легионер
Заглавие: Въпрос! Пет Мар 11, 2011 9:55 pm
Ти тука като какъв се явяваш?
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Съб Апр 14, 2012 11:30 pm
Защо само говорите , че Енерджимакс и бандито се изнася в чужбина. Уредите на Миладин се изнасят успешно в Турция / над 70млн.души/ и в бившите съветски републики. И то се продават на доста сносни цени. Отзивите за тях от там са много добри. Или просто Миладин не го броите? Доста хора в България работиме с неговите уреди и сме много доволни.Нищо лично.
hristo0o0 Новобранец
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Нед Апр 22, 2012 3:07 pm
werewolf1 написа:
Защо само говорите , че Енерджимакс и бандито се изнася в чужбина. Уредите на Миладин се изнасят успешно в Турция / над 70млн.души/ и в бившите съветски републики. И то се продават на доста сносни цени. Отзивите за тях от там са много добри. Или просто Миладин не го броите? Доста хора в България работиме с неговите уреди и сме много доволни.Нищо лично.
Дай линк да видя къде се продават в чужбина тея миладинки . Аз и в България нищо не намирам за тях,няма сайт няма снимки само хвалби
amokana1 Новобранец
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Нед Апр 22, 2012 6:51 pm
Гледайте карибски пирати и там има реплика Джак Спароу е в Лондон, демек Пирата е в Лондон и работи на мах това не е реклама просто реплика от филм. Хихихи и в интерес на истината никой не го преследва както в България
pishe go na Balgarski, kazvat go i na angliiski za info 1.15 minuta na klipa https://www.youtube.com/watch?v=qjFa9bZujko
Последната промяна е направена от amokana1 на Пон Апр 23, 2012 12:55 am; мнението е било променяно общо 1 път
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Нед Апр 22, 2012 9:36 pm
amokana1 написа:
Гледайте карибски пирати и там има реплика Джак Спароу е в Лондон, демек Пирата е в Лондон и работи на мах това не е реклама просто реплика от филм. Хихихи и в интерес на истината никой не го преследва както в България
хаха пирата в Лондон ..верно е ))))
Гост Гост
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Нед Апр 22, 2012 10:18 pm
Колега пирата не е в Лондон , а е от Лондон Казва се Сър Хенри Морган. Но отдавна си е отишъл от този свят. Та такъв пират от тук в Лондон няма.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Нед Апр 22, 2012 11:26 pm
все пак се шегуваме
amokana1 Новобранец
Заглавие: vseki signal moje da e 1 milion v zeleno Пон Апр 23, 2012 1:05 am
pishe go na Balgarski, kazvat go i na angliiski za info 1.15 minuta na klipa https://www.youtube.com/watch?v=qjFa9bZujko
antonia70 Новобранец
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 12:03 am
добри ли са българските детектори хващат ли на 75 см. дълбочина? Какъв ще ми свърши работа за такава дълбочина.Начинаеща съм и до момента съм намирала с пръчка монети, но знам че там има повече.
Гост Гост
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 12:11 am
Здравей! Досега не съм чувал за монетар да хваща монета на такава дълбочина. Дори и при най-новите технологии.Един бг производител , казваше , ако открие такъв начин , че да направи МД да бърка толкова дълбоко , ше е милионер. Има доста хубави модели , които бъркат доста дълбоко разгледай ги в този сайт има специална страница. Пък , ако не можеш да се ориентираш се обърни към един от администраторите kiril62/на лични съобщения/, той има онлайн магазин и доста обширна информация може да ти даде.Поздрави.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 7:23 am
antonia70 написа:
добри ли са българските детектори хващат ли на 75 см. дълбочина? Какъв ще ми свърши работа за такава дълбочина.Начинаеща съм и до момента съм намирала с пръчка монети, но знам че там има повече.
А аз съм чувал, че бременност се премахва с ютия, ама незнам как... Я кажете как с пръчка се ловят монети?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
laki Консул
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 8:56 am
antonia70 написа:
Ей жените сте страшна работа.В главата ви все едни големи сантиметри
antonia70 Новобранец
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 2:57 pm
jordan_nenov написа:
antonia70 написа:
А аз съм чувал, че бременност се премахва с ютия, ама незнам как... Я кажете как с пръчка се ловят монети?
много благодаря ще направя консултация с него
antonia70 Новобранец
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 3:00 pm
antonia70 написа:
jordan_nenov написа:
antonia70 написа:
Не се ловят просто ходиш като луд с един четал от дърво и където ти забие към земята пръчката там има нещо.Не си ли виждал как откриват вода?Същата работа, само дето и на олово ти забива пръчката, ловджиите са оставили доста олово по горите.
charon Цезар
Заглавие: Re: Български детектори в чужбина Сря Авг 08, 2012 4:46 pm
antonia70 написа:
antonia70 написа:
jordan_nenov написа:
antonia70 написа:
Не се ловят просто ходиш като луд с един четал от дърво и където ти забие към земята пръчката там има нещо.Не си ли виждал как откриват вода?Същата работа, само дето и на олово ти забива пръчката, ловджиите са оставили доста олово по горите.