Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 6:30 pm
мерцедес G клас написа:
Слави да ти е честита находката голям огърлица си намерил на някоя булка е била ако са я натискали под дървото и е паднала огърлицата хубав подарак може да направиш на някоя булка за 8март да я зарадваш
Благодаря колега на никой не пожелавам такава находка , турски сребърни акчета тънки като вестник ! По едно време ми писна да ги скубя и ги оставих има сигурно още толкова вътре в дупката !
И друго те булките ако ги радвах само на 8 март отдавна да са ме оставили ! Точно на този ден почивам и ги пускам друг да ги радва !!!!!!!!!!!
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 6:45 pm
Слави как можа да ги оставиш така монетите на студъ искара половината а другите да стоят в земята викай ако те мързи да копаш сам щте дойда да ти помага пък после щте пием по едно за загрявка все пак това си е находка макар и турски да са а сега едно голямо наздраве от мен и да поздравиш черната нинджа и от мен да я полееш и все така да ти върви с нея
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 6:57 pm
мерцедес G клас написа:
Слави как можа да ги оставиш така монетите на студъ искара половината а другите да стоят в земята викай ако те мързи да копаш сам щте дойда да ти помага пък после щте пием по едно за загрявка все пак това си е находка макар и турски да са а сега едно голямо наздраве от мен и да поздравиш черната нинджа и от мен да я полееш и все така да ти върви с нея
Колега мразя да изкарвам турски сребърни и златни монети в место Римски Византийски Тракийски и пр. а иначе можем да пием по едно !
Сабята я бива даже много и не се майтапя въобще !!!!!!!!!!
branib Легионер
Заглавие: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 7:07 pm
С каква сонда е машината.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 7:18 pm
branib написа:
С каква сонда е машината.
На снимките не виждаш ли ! Какво значи с каква сонда ?
branib Легионер
Заглавие: Tesoro EuroSabre II Пон Мар 08, 2010 5:47 pm
Тази ми се вижда по голяма от оригиналната.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пон Мар 08, 2010 6:38 pm
branib написа:
Тази ми се вижда по голяма от оригиналната.
Колега повечето модели на TESORO се продават с тази антена 9" x 8" Concentric по- голямата е тази 12" x 10" Concentric ! Моето Tesoro EuroSabre II е с 9" x 8" Concentric тоест стандартната !!!!!!!!!!!!
amm Преторий
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пон Мар 08, 2010 11:23 pm
хехех браво хубав излет бая е наскубала черната фурия
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Чет Мар 11, 2010 2:52 pm
колеги, скоро и тези находки от турски акчета ще останат в историята, и на мен не ми харесват много ама кеф си е да ги вадиш де
nik Легионер
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 12:29 am
[quote="slavitoooo"]С помощта и напътствията на Владо Лилов по телефона , направих акумулатор за Tesoro EuroSabre II ! Акумулатора е направен така ,че детектора може да работи ако потрябва хем със стандартната 9 V батерийка хем на акумулатор в зависимост от желанието на оператора или ако се е изтощил , превключваме на 9Vта батерийка която стандартно се намира отпред !
Зарядните батерийки с какъв ампераж трябва да се подберат?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 11:14 am
nik написа:
Зарядните батерийки с какъв ампераж трябва да се подберат?
Здравей ,колега !
Значи аз си купих 8 батерии по 1000 mAh ! Но може и по висок примерно 1300 mAh !!!
Този модел са батериите но само че 1000 mAh ! И другото характерно за тях е ,че бяха заредени фабрично !
[img][/img]
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 12:25 pm
Lava са най-добрите батерий...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 1:26 pm
Aemilivs написа:
Lava са най-добрите батерий...
каква е цената на 4-ри те броя ?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 1:30 pm
Не знам да ти кажа.Имам акумулаторни Лава и са железни...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 1:36 pm
Aemilivs написа:
Не знам да ти кажа.Имам акумулаторни Лава и са железни...
дам и аз като взех маска беше с такива батерии но зарядното ги прецака
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 1:38 pm
Ето ти тогава Зарядното Скъпичко е ,ама знаеш защо го имаш http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=21&product=6121&show=additional#slides-pane-0
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 1:42 pm
те моите бяха като на слави навързани и поставени в кутията за батерите ина че и подобно зарядно имам но не ми върши работа . сега карам с батерия от винтовер малко по тежичка е но има ток в нея доста
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 1:45 pm
Ясно.. еми така е с тия китайски зарядни.Иначе батерия от винтовер е добра идея,да ..
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пет Мар 12, 2010 2:03 pm
pet1r90 написа:
те моите бяха като на слави навързани и поставени в кутията за батерите ина че и подобно зарядно имам но не ми върши работа . сега карам с батерия от винтовер малко по тежичка е но има ток в нея доста
Зарядното на Golden Mask е универсално както за 8 така и за 10 батерии ! Довечера ще пусна пълна информация за него !!!!!!!!!!!!!!!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 14, 2010 2:23 pm
здравеи Слави как си? скоро мисля да си взема и аз една сабя като твоита!
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 14, 2010 3:12 pm
deadman_ написа:
здравеи Слави как си? скоро мисля да си взема и аз една сабя като твоита!
Колега ти от МИНЕЛАБ реши да минеш на САБЯ изневеряваш на фирмата не се отчайвай толкова бързо
amm Преторий
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 14, 2010 3:20 pm
много е прав че сменя дървото от минелаб за нещо което е актуално в момента , ето още едно добро предложение .
Колега може и да си прав но има една поговорка Като чуеш голяма свадба си носи лъжица и паница за да са нахраниш пак казвам нищто лично все пак всеки си има някакъв опит към марка и модел и предпочитания много уреди много търсачи и различни мнения Колкото до дървото на МИНЕЛАБ мисля че си нещто в грешка
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 14, 2010 3:49 pm