Гологан е дребна монета от времето на Освобождението, с номинал 10 стотинки и тегло 4 грама. Поради наличието на сребро в нея, тя имала склонност към потъмняване. Оттам и известният български израз, че „чер (черен) гологан не се губи“.
а относно снимките по скоро ми се струва че са снимани някаде в русия :? с тези бели брези :? :?
п.п. плюс това славито снима с Сони ериксон к800 тези снимки не са с такъв апарат
Гологан е дребна монета от времето на Освобождението, с номинал 10 стотинки и тегло 4 грама. Поради наличието на сребро в нея, тя имала склонност към потъмняване. Оттам и известният български израз, че „чер (черен) гологан не се губи“.
а относно снимките по скоро ми се струва че са снимани някаде в русия :? с тези бели брези :? :?
п.п. плюс това славито снима с Сони ериксон к800 тези снимки не са с такъв апарат
Точно така колега версията не е загубена ! Снимките сигурно са правени в Чехия там също има брези !
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Чет Яну 14, 2010 7:28 pm
сега четох в чешкиа форум за видеото това в никакъв случай не е някаква реклама или правено с рекламна цел , човека е видял видеото тука в нашия форум , той е обикновен потребител които се занимава с детектинг , има дискусия как лови целите опонира го колега с е-трак , и тоя му прави видеа да види как се справя , там не се спори кой е по по най а реално се гледа кой какво може , човека си е помислил че се разбира като реклама и се исказва че не са правени с цел реклама да не се разбират погрешно видеата но все пак става ясно как работи еуросабре Sлавитоо има добро попадение отново
Здравей колега.От всичко се разбира че си фен на Тесоро.Преди две седмици си купих Цибола от наш колега от Несебър с голямата антена10х12 но още не съм я пробвал от Шумен съм и при нас снега е много машината е перфектна .Ще те помоля да коментираш избора ми и възможностите на машината естественно ако е удобно Благодаря предварително
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Пон Мар 01, 2010 3:55 pm
Братушките въобще не подценяват TESORO !!!!!!!!!
http://tesororussia.ru/forum/viewtopic.php?t=227
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Съб Мар 06, 2010 12:44 pm
С помощта и напътствията на Владо Лилов по телефона , направих акумулатор за Tesoro EuroSabre II ! Акумулатора е направен така ,че детектора може да работи ако потрябва хем със стандартната 9 V батерийка хем на акумулатор в зависимост от желанието на оператора или ако се е изтощил , превключваме на 9Vта батерийка която стандартно се намира отпред !
Естествено в последствие бялата стягаща лента ще бъде заменена с черна !!!!!!!!!!!!!!
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Съб Мар 06, 2010 1:31 pm
браво добре е станало аз на моя на същото място съм сложил един аудио мод закрепен със силикон но се отлепи и сега ще взаимствам от теб и ще сложа свинска опашка
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 6:05 pm
Заглавие: Re: Tesoro EuroSabre II Нед Мар 07, 2010 6:26 pm
Слави да ти е честита находката голям огърлица си намерил на някоя булка е била ако са я натискали под дървото и е паднала огърлицата хубав подарак може да направиш на някоя булка за 8март да я зарадваш