Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Сря Яну 06, 2010 12:31 am
injinerat написа:
КОИ ОТ МОДЕЛ. е апарата на. ADVENTURE.
Апарата е XP ADVENTIS но на вид е като XP ADVENTIS2 и аз не знам защо е така.Съжелявам но я продадох.Неможех да пиша затова не ти отговорих.Успех през новата година.
Гост Гост
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Сря Яну 06, 2010 12:39 am
injinerat написа:
КОЛЕГИ КАВО ЩТЕ КАЖИТЕ ЗА ТЕЗИ ЧЕТИРИ АПАРАТА НЯКВА ИНФОРМАЦИЯ.......Miladinka..........XP ADVENTIS ..........NRG 100....... whites prizm 3 mega pack КОИ ОТ МАДЕЛА ДА ВЗЕМА ДЕТО МИГИ ПРЕДЛАГАТ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
От вносните мисля,че xp e добър избор,за бг Golden Mask 3 родно прозводство поразочи и за него ако искаш.Поздрави
comander Цезар
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Сря Яну 06, 2010 5:56 pm
petrov71 написа:
injinerat написа:
КОИ ОТ МОДЕЛ. е апарата на. ADVENTURE.
Апарата е XP ADVENTIS но на вид е като XP ADVENTIS2 и аз не знам защо е така.Съжелявам но я продадох.Неможех да пиша затова не ти отговорих.Успех през новата година.
ама на рудата с теия 18 килохерца ко праим ? колегата правилно пита за раиона и почвата наи вече.
don Про-Консул
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Сря Яну 06, 2010 8:33 pm
Не всичко в хп-работи на 18 килохерца http://www.hydroloc.com/bd/index.php?option=com_content&view=article&id=174&catid=53&Itemid=156.За този модел съм чувал само добри думи.
comander Цезар
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Сря Яну 06, 2010 8:46 pm
don написа:
Не всичко в хп-работи на 18 килохерца http://www.hydroloc.com/bd/index.php?option=com_content&view=article&id=174&catid=53&Itemid=156.За този модел съм чувал само добри думи.
аз не вида ли невярвам.
don Про-Консул
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Сря Яну 06, 2010 8:52 pm
Така е най-добрия начин е да работиш с уреда по възможност няколко дни ,на различни терени за да разбереш колко пари струва.Но не всеки има такава възможност
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Чет Яну 07, 2010 7:55 pm
ПОЧВАТА Е ГЛИНЕСТА И КАМИНИСТО И АПАРАТ ОТ 300 ДО 400 ЛВ
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Чет Фев 25, 2010 8:30 pm
искам даси купя апарат на тези два модела ,Sovereign GT или XP втора рака или нов зависи от парите
pechkata Джадай
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 8:32 pm
injinerat написа:
искам даси купя апарат на тези два модела ,Sovereign GT или XP втора рака или нов зависи от парите
Виж на "купува продава"...
aleks69 Легионер
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 9:14 pm
injinerat написа:
коя марка ще ми препоръчате от толкос апарати но да е добра и ако може да хваща на дълбоко
фишер-1270 със две антени.ЦЕНА-900ЛВ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 9:23 pm
injinerat написа:
Колега да неси решил да се върнеш пак на МИНЕЛАБ серията
Не мисля да остана със Тесоро Тежон...
sony147 Цезар
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 9:52 pm
Господи,колко мъка има по тоз свят!!!!!!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 9:54 pm
Само така пе4ка!! Уникален апарат!!!!!!
vende Легионер
Golden Mask 3 е специално разработен да осигури максимална ефективност във всички видове почви .На практика машината представлява съвкупност от Golden Mask 1 и Golden Mask 2 в един металдетектор, като с превключване се избират режимите на работа, автоматичен за силно минерализирани почви и при наличие на железни замърсители или ръчен за постигане на по-голяма дълбочина в почви със слаба минерализация.
мерцедес G Легионер
pechkata написа:
мерцедес G написа:
pechkata написа:
injinerat написа:
Колега да неси решил да се върнеш пак на МИНЕЛАБ серията
Не мисля да остана със Тесоро Тежон...
И всепак според теб кой апарат ти най допада като дълбочина стабилност и дискриминация кой е най добър
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 10:05 pm
sony147 написа:
Господи,колко мъка има по тоз свят!!!!!!
Наистина има мъка колега по тоя свят твоят ТЕЖОН затова ли го пусна за продажба нали е много добър уред успех все пак с протажбата но ТЕЖОНА
sony147 Цезар
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 10:24 pm
Другарю джи,ако изобщо си виждал или качвал на джи!?Теб кво те брига за моя тежон,,,,,,,,,,????????????/Той е на две бели находки,А ти кво хвана мадяяяя аааа???????????????/
sony147 Цезар
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 10:34 pm
И кво трябваше да гледаме там,че не разбрах!!!!!!!!
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Чет Фев 25, 2010 11:05 pm
sony147 написа:
Другарю джи,ако изобщо си виждал или качвал на джи!?Теб кво те брига за моя тежон,,,,,,,,,,????????????/Той е на две бели находки,А ти кво хвана мадяяяя аааа???????????????/
Другару ти ако не си се качвал и виждал МЕРЦЕДЕС G на мен това ми е трето G Колкото до твоя тежон нито ме брига нито ме интересува на колко бели или черни нахотки си колкото до мадятаа гледай да не ги захапеш някаде ти
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Пет Фев 26, 2010 3:37 am
мерцедес G написа:
sony147 написа:
Другару ти ако не си се качвал и виждал МЕРЦЕДЕС G на мен това ми е трето G Колкото до твоя тежон нито ме брига нито ме интересува на колко бели или черни нахотки си колкото до мадятаа гледай да не ги захапеш някаде ти
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Пет Фев 26, 2010 7:39 pm
vende Легионер
Заглавие: Re: колеги искам да си закупя апарат Пет Фев 26, 2010 8:02 pm
Колега данеси си намерил вече ДЕТЕКТОР
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Пет Фев 26, 2010 8:08 pm
не ощте търся несъм избрал ощте сега един колега ми предлага даси взема този модел но несъм работил с него minelab explorer se metal detector