Заглавие: има ли проблем ако.... Сря Дек 09, 2009 7:31 pm
има ли проблем ако завали и увия машинката с наелонова торбичка да продължа да работя?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Сря Дек 09, 2009 7:35 pm
lorencox написа:
има ли проблем ако завали и увия машинката с наелонова торбичка да продължа да работя?
И аз така правя предполагам и повечето колеги винаги си нося найлонови торбички !!! Ако дъжда е поносим спокойно можеш да работиш след ,като вече си защитил кутията с някакъв найлон !!!?!!
Гост Гост
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Сря Дек 09, 2009 7:40 pm
зависиот милион работи .. наи вече от машинката каква е ? веднъж ме засече дъжд пробвах аце250 него ден и даже и наилонова торбичка нямах и нищо не му стана "отбележи не се прибрах а продълих щот не валеше много силно..но цялата беше се намокрила
но това не значи че ако някой тръгне и завали и ще си обикаля без проблем с наилонова торбичка..понякога е налице друг проблем и това може да е предпоставка да се прецака нещо ... по добре не рискувай!
zempar Цезар
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Сря Дек 09, 2009 7:48 pm
аз съм с експорер се и редовно го зачулвам с торбичка , но забелязах че дисплея започва да се изпотява , затова отворих машината и поставих вътре 2-3 торбички силикагел който обира излишната влага и неам проблеми
Български металотърсачи
pechkata Джадай
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Сря Дек 09, 2009 9:34 pm
zempar написа:
аз съм с експорер се и редовно го зачулвам с торбичка , но забелязах че дисплея започва да се изпотява , затова отворих машината и поставих вътре 2-3 торбички силикагел който обира излишната влага и неам проблеми
А бе когато вали си стой в къщи къде ще ходиш по чукарите.....
tchoci Легионер
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Сря Дек 09, 2009 11:13 pm
pechkata написа:
zempar написа:
А бе когато вали си стой в къщи къде ще ходиш по чукарите.....
Преди да слагаш силика гела на уреда задължително преди това го изсуши чрез нагряване при температура40-45 градуса за около7-8 часа,иначе нямаш такъв ефект,което значи,че трябва да го сваляш и да го слагаш след изсушаването всеки път.Работил съм във ВП и сме го правили така по предписание.
vako70 Легионер
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Чет Яну 13, 2011 11:05 pm
Вали ли яко не става, но при лек дъждец торбичката на електрониката и само напред
paco Легионер
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Пет Яну 14, 2011 4:33 pm
Вземаш бутилка от кола или лимонада ,режеш през средата и....
maksim12 Консул
Заглавие: Re: има ли проблем ако.... Пет Яну 14, 2011 4:54 pm
paco написа:
Вземаш бутилка от кола или лимонада ,режеш през средата и....