Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:45 pm
ztec написа:
колега с каква машина си ?
с българска но не е коректно към производитените да казвам името, защото не се изказах мн. ласкаво за нея. Но пак има мн. добра дълбочина. Може аз да сам кривия и да не мога да е настоя ма... искам да си му е варна и да си купя ПРИЗМ 6Т. Той много си е хвали казва, че е по добра от призм и мн. по дълбока.
ztec Консул
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:48 pm
Не бързай с решенията си за да не стане като с chavdar
jorodi Преторий
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:49 pm
pechkata написа:
jorodi написа:
Тука в нашия регион е много уродлив терена и много замърсен и като няма добра дискриминация пада яко копане за подкови и капачки.
Колега предлагам да си купиш МАЙНЛАБ ще одтанеш много доволен - също кото мен.....
Братле ти с кав модел си? Те тия са много скапички пак и аз още не сам захлебил нощо само телове. Ама званят яко. Постоянно се изтрелвам и кото ровна телче
pgd Консул
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:49 pm
призмата въобще не чува капачки и станиоли колегата които каза че няма да намериш такава машина не знам с какъв апарат работи но не е прав другите машини които също не хващат капачки даже не се и обаждат са фишер ф70,1270 призма 4 ,мускетара , тесоро вакоеро и цибола с концентричната антена с дд ги пука и сигурно много други и мисля че няма да съжаляваш ако си вземеш призмата
jorodi Преторий
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:51 pm
ztec написа:
И аз избарзах и ме лизнаха 600 кинта. Пак казвам апарата може да си е добар ама аз да не мога да работя с него.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:56 pm
jorodi написа:
pechkata написа:
jorodi написа:
Тука в нашия регион е много уродлив терена и много замърсен и като няма добра дискриминация пада яко копане за подкови и капачки.
Колега предлагам да си купиш МАЙНЛАБ ще одтанеш много доволен - също кото мен.....
Братле ти с кав модел си? Те тия са много скапички пак и аз още не сам захлебил нощо само телове. Ама званят яко. Постоянно се изтрелвам и кото ровна телче
Работил съм със много апарати най съм доволен от Майнлаб - Мускетар , Соверейн ЖТ , Експовер , Е-трак - в момента работя със Сафари......
jorodi Преторий
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 8:57 pm
ztec написа:
Аз видях че Чавдар ли продава призм 3. Не е доволен ли?
jorodi Преторий
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 9:01 pm
pechkata написа:
jorodi написа:
pechkata написа:
jorodi написа:
Работил съм със много апарати най съм доволен от Майнлаб - Мускетар , Соверейн ЖТ , Експовер , Е-трак - в момента работя със Сафари......
Оле това сафари ми изглежда доста сериозен детектор но си е 1900 кинта. Но сигорно си заслужава, ако си продам скутера скоро ще си зема няква такава топалка.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 9:11 pm
Със Сафарито направо ги трепя........
tchoci Легионер
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 10:51 pm
pechkata написа:
Е-трак е направо трепач-№1
jorodi Преторий
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 10:56 pm
tchoci написа:
pechkata написа:
Е-трак е направо трепач-№1
ееее братче ти пак ме хварли на 2600. аз тука ви говоря нещо за 1000 кинта. То ми е ясно че е трепач ма тия кинти от де да ги извадя.
tchoci Легионер
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 11:08 pm
ееее братче ти пак ме хварли на 2600. аз тука ви говоря нещо за 1000 кинта. То ми е ясно че е трепач ма тия кинти от де да ги извадя.[/quote]
Поръчай си на някой познат в Англия,със сигурност ще ти уреди на втора ръка.
jorodi Преторий
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 11:13 pm
А имам приятел в Англия ма от къде ще намери той? Може би e-bay???
tchoci Легионер
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 11:31 pm
jorodi написа:
А имам приятел в Англия ма от къде ще намери той? Може би e-bay???
По скоро от обяви.Имаме съседи от Англия от тях знам,че от обяви могат да се вземат доста работи на сметка.
aiko Консул
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Дек 08, 2009 11:42 pm
adminn написа:
Работил ли си с МД5008? http://mdetectors.com/product_info.php?currency=BGN&cPath=21_46&products_id=28 Няма кой да го бие от гаражните - особенно с голямата сонда. Гаражните почнаха да напредват с цената и ще бъдат по-скъпи следващата седмица тоя като излезе на промоция. А ако говориш за МД3010 и МД3009 - те са апарти с бобина 18см. айде дай един от ония ама не с 32 или 27см. и да видим. МД3009 е 100% Фишер. Много е лошо, когато постоянното позтаряне на нещо води до виртуална реалност. Ама айде да не дпамим.
Много лично го прие нещо. Кат е толкоз хубав МД5008, що хората се мъчат да го разкарат за 180 лв и не могат? Имам го едно такова вкъщи - настройване няма и на дискриминация е плитко колкот щеш. Мислех да го продавам но се отказах - съвестно ми е да набутвам хората.
Искаш да ми кажеш, че с бракувани китайски чаркове за по един цент шепата и труд два долара на бройка, може да се сглоби добър апарат, пък ко ще да е копиран едно към едно от западен ли?
Айде моля ти се, не сме хептен от гората
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Сря Дек 09, 2009 12:01 am
aiko написа:
Много лично го прие нещо. Кат е толкоз хубав МД5008, що хората се мъчат да го разкарат за 180 лв и не могат? Имам го едно такова вкъщи - настройване няма и на дискриминация е плитко колкот щеш. Мислех да го продавам но се отказах - съвестно ми е да набутвам хората.
Искаш да ми кажеш, че с бракувани китайски чаркове за по един цент шепата и труд два долара на бройка, може да се сглоби добър апарат, пък ко ще да е копиран едно към едно от западен ли?
Айде моля ти се, не сме хептен от гората
Добре че Империо не е на власт, за тия думи щеше да си баннат за 100 000 години
aiko Консул
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Сря Дек 09, 2009 12:39 am
Що бе, тук нали не се продават китайки
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Сря Дек 09, 2009 8:16 am
pgd написа:
призмата въобще не чува капачки и станиоли колегата които каза че няма да намериш такава машина не знам с какъв апарат работи но не е прав другите машини които също не хващат капачки даже не се и обаждат са фишер ф70,1270 призма 4 ,мускетара , тесоро вакоеро и цибола с концентричната антена с дд ги пука и сигурно много други и мисля че няма да съжаляваш ако си вземеш призмата
Дори и с тях,все някои е изкарвал петала или капачка, в това съм сигорен.Нали знаеш,хубавата дискриминация,за чия сметка е?
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Сря Дек 09, 2009 9:28 am
Съгласен съм с Avrelian .Зависи как е застанала капачката и на каква дълбочина е.С ХЛТ то гледам сигнал 25 35 като я изкопая или разместя я дискриминира като хората.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Сря Дек 09, 2009 10:12 am
Ако игъла с който съм работел, имаше прилична дълбочина,нямаше да го сменя никога.
bobce Новобранец
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Пон Окт 25, 2010 12:18 pm
jorodi написа:
Хора много се чудя дали да си купя ПРИЗМ 6Т. До сега работех с един български апарат дълбо4ината му е мн. добра ама дескриминация му е отврат. Изровихме всички петали и телове, направо вече ми писна. Дескр. е на края на делението и пак ми дава един и същ сигнал и за подкова и за стотинка, измориш се от копане на вторични сорувини. Та гледах едно клипче в youtube.com за тази Призм 6Т и я показват с перфектна дескрим. направо не ги чува пироните - СУПЕР. Но не знам как е на дълбочина. Моля ви се ми даите съвет!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Мар 22, 2011 1:38 pm
adminn написа:
Я не слушай тия истории. Погледни тука
http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/?df=14 T6 е по-дълбока от другите призми, защото можеш да заключиш постоянната настройка на земята и да стане по-дълбок от другите призми. Тая цена няма никъде да я нямериш - а и за членове на форума цената е 980лв. с двете сонди Призм 6.
а кажете нещо и за това де! http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=176848&df=14&dflid=3 видяхме че ПРИЗМАТА 6 е слаб апарат!!!! излишно е даго коментираме !! поне 10-12 год. ровя навред! веч нямам желание да ходя кадето и дае! стара техника !!!!!! но пък въпроса е заслужава лиси човек да харчи 10-15 пъти повече средства за съвременни апаратури , които така или иначе имат същъта МОЩНОСТ квато я имат и старите ни САМОДЕЛКИ???? моля ако има някой който е в час ! нека да коментира МНЕНИЕТО ми! видях в руския клип по-горе ПРИЗМАТА как обажда алуминиева кутийка от бира на разтояние 50-55см. ми то това е СМЕШНО бе хора!!!! стария ми ЗЛАТ-2000. който е на повече от 10год. има много по-добри показатели!!!
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Мар 22, 2011 2:19 pm
Колега "Ramzess" за Spectra V3i никой не споменава нито дума за този апарат в този форум и аз се чудя защо? Нима няма притежатели на този апарат от колегите или си мълчат да не би някой друг да си го купи и да извади жълтиците А относно това защо скъпите детектори като дълбочина се равняват на по-ниския клас детектори ,на този въпрос и аз не мога да ти отговоря сигурно се инвестирва повече в дизайна и глезотийките който оскъпяват доста детектора ......
adminn Admin
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Мар 22, 2011 4:32 pm
От Спекрата няма недоволни. Определено по-оптимален вариант обаче е този: http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_43&products_id=254
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Гост Гост
Заглавие: Re: дали да си купя ПРИЗМ 6Т Вто Мар 22, 2011 7:00 pm
[quote="trakieca"]Колега "Ramzess" за Spectra V3i никой не споменава нито дума за този апарат в този форум и аз се чудя защо? Нима няма притежатели на този апарат от колегите или си мълчат да не би някой друг да си го купи и да извади жълтиците
абе честно дави кажа , точно в Spektra v3i съм се прицелил!!!!! но остава въпроса ДАЛИ СИ СТРУВА???????? кат се има в предвид факта че неостана непроверено и неразорано място в БГ. а в същото време продължават да излизат солиди на места където съм търбушил не веднъж и дваж!!!! но все пак ако някой тук е запознат с технологията Spektra V3i и муса е убило от главата такоз чудо ,нека да драсне два реда за този апарат!