Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 7:53 pm
тато написа:
Стане как се харчи един парион от архаичните тук и там из чужбинско?
Кво на Парион бе Началник-диобол, драхма, хемидрахма -уточни са.Иначе ако та интересуват цени -сега ми попадна една -Хемидрахма на Парион- прайс-450гривеника-мисла у Украйна търгуват с таквиз паре..............
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 9:25 pm
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Яну 10, 2010 10:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
comander Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 1:15 am
нормално денарче на гроздиян му викам аз. ама за менте не е менте, те денарите му са хубава проба неса като антонияните виж женка му изкараи че тя ше дигне надника
outsider Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 2:54 am
Последната промяна е направена от outsider на Сря Дек 09, 2009 5:03 am; мнението е било променяно общо 1 път
imperio Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 3:04 am
Хахахахаха, Мите какво стана бе брат ей, друг път да знаеш като човъркаш белите пари какво е денар и какво е антониниан
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 9:52 am
Искаш съвет- 20 лв.струва и...не питай такива неща тук..къде,как,на кой..
Последната промяна е направена от sitalk на Пет Фев 05, 2010 12:18 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
comander Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 11:19 am
imperio написа:
Хахахахаха, Мите какво стана бе брат ей, друг път да знаеш като човъркаш белите пари какво е денар и какво е антониниан
imperio Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 11:45 am
Митак, напуши ме смях ама гледам че човека си е редактирал поста и ти не си видял за какво става дума Outsider, нищо лично приятелю, но мисля че Командера си се изказва бая подготвен щото много добре знае какво е денар и какво антониниан . Айде със здраве че нещата отидоха на офтопик
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
laki Консул
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 12:52 pm
si_talk написа:
Avrelian написа:
PedroMendoza написа:
Доколкото знам е сребърна римска и датира от времето на Гордиан III (238-241) мисля че е и добре запазена та.. кажето си мнението по въпроса и дали според вас има някаква стойност . Ето я и нея
В наи лошия случаи 15- 20 кинта.
За такива пари не бих я дал , но все пак ако тръгна да я продавам някакъв съвет къде да го направя.. .? Все пак съм нов още..[/quote Искаш съвет- 20 лв.струва и...не питай такива неща тук..къде,как,на кой..
Момче не си продаваи монетата на някои мошенник,по добре на някои празник я подари на близьк човек-ще направиш добро впечатление а и човека ще остане доста доволен.
comander Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 1:07 pm
imperio написа:
Митак, напуши ме смях ама гледам че човека си е редактирал поста и ти не си видял за какво става дума Outsider, нищо лично приятелю, но мисля че Командера си се изказва бая подготвен щото много добре знае какво е денар и какво антониниан . Айде със здраве че нещата отидоха на офтопик
И ас немога да зацепа, тои истрил поста си а ас не сам го прочел и се чуда какво става.значи ме е наредил нещто синковеца.
outsider Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 1:18 pm
imperio написа:
сгреших признавам, трябваше пак да погледна снимката хахаха...
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 1:38 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 8:09 pm
yaponetsa написа:
Имам един каталог за сребърни римски монети и монета на гордиан с такъв реверс и надпис,я има описана само като антониан и квинарий.И тъй като антониан се вижда че не е,нема ли възможност да е квинарий?От друга страна каталога ми е старичък и непредендира за изчерпателност така че може и да си е денарче.
Евала за инфото брат
тато Легионер
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 09, 2009 9:15 pm
Ей за таз лъстунка изписахте,като да бе ауреус да га е.а,ми ко беше ауреус!?
tabella Легионер
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 16, 2009 2:11 pm
уж хоби хоби а още като намерите нещо и се по4ва ,,какво е това?колко пари струва?на кой да го продам? и после ние не сме били иманяри ха ха ха.Вземете няколко каталога за монети,по4етете в краен слу4ай питайте.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Дек 16, 2009 2:33 pm
тъй тъй , толкова много инфо има из нета , ама някой хора не си правят труда да потърсят , по лесно им е да питат та някой друг да им го намери или знаят , но искат да са похвалят , да видят другите кво са изкарали без да осъзнават че може и да стане автогол
Български металотърсачи
Germanic Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Яну 05, 2010 4:25 pm
PedroMendoza написа:
Доколкото знам е сребърна римска и датира от времето на Гордиан III (238-241) мисля че е и добре запазена та.. кажето си мнението по въпроса и дали според вас има някаква стойност . Ето я и нея
ako nastoqva6 za kompetentno mnenie skype mi e : katuu666
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Яну 05, 2010 6:49 pm
yaponetsa написа:
Имам един каталог за сребърни римски монети и монета на гордиан с такъв реверс и надпис,я има описана само като антониан и квинарий.И тъй като антониан се вижда че не е,нема ли възможност да е квинарий?От друга страна каталога ми е старичък и непредендира за изчерпателност така че може и да си е денарче.
денарче,не е квинарий..де да беше Някой вадил ли е квинарий?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Яну 05, 2010 6:52 pm
тато написа:
Ей за таз лъстунка изписахте,като да бе ауреус да га е.а,ми ко беше ауреус!?
да бе,една от най-нежеланите физиономии(Гордиан Трети) на белите пари...а каква тема стана? нищо,лаф да става
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Яну 05, 2010 7:02 pm
Някой вадил ли е квинарий?
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Яну 05, 2010 9:24 pm
вадил сам квинарии на Максимин Тракиеца ...
SPARKO Легионер
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Яну 05, 2010 11:59 pm
Квинария е има няма 2 грама и е грозна монета
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Сря Яну 06, 2010 10:00 am
прав си колкото половин денар е.. но излизат рядко и са добре котирани
guzzar Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Нед Яну 10, 2010 3:18 am
чисто 10000% менте ! чудя се кво толко се обсъжда
monetar Легионер
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Нед Яну 10, 2010 1:57 pm
какво е това пред устата на Гордиян, прилича ми на печат ??????????