Заглавие: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 5:45 pm
Доколкото знам е сребърна римска и датира от времето на Гордиан III (238-241) мисля че е и добре запазена та.. кажето си мнението по въпроса и дали според вас има някаква стойност . Ето я и нея
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 5:57 pm
PedroMendoza написа:
Доколкото знам е сребърна римска и датира от времето на Гордиан III (238-241) мисля че е и добре запазена та.. кажето си мнението по въпроса и дали според вас има някаква стойност . Ето я и нея
В наи лошия случаи 15- 20 кинта.
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:03 pm
Avrelian написа:
PedroMendoza написа:
В наи лошия случаи 15- 20 кинта.
За такива пари не бих я дал , но все пак ако тръгна да я продавам някакъв съвет къде да го направя.. .? Все пак съм нов още..
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:15 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:18 pm
yaponetsa написа:
Повече едва ли ше ти предложат ,и едва ли некой ше ти каже на кой да я продадеш....освен http://www.aukro.bg/
Ясно мерси... м/у др. в тия аукциони и т.н. как се продава ? някви съвети препоръки а-у ?
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:26 pm
PedroMendoza написа:
yaponetsa написа:
Повече едва ли ше ти предложат ,и едва ли некой ше ти каже на кой да я продадеш....освен http://www.aukro.bg/
Ясно мерси... м/у др. в тия аукциони и т.н. как се продава ? някви съвети препоръки а-у ?
имай в предвид че купуването и продаването на монети преди 1880 година е незаконно , можеш да си докараш главоболия като я качиш за продажба в който и да е аукцион
Български металотърсачи
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:35 pm
Мерси за съвета първо.. ( В тия аукциони има доста монети преди 1880 г ? ) Вие кво правите монетите които сте изровили от някъде и имат стойност ?
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:42 pm
тези монети в аукционите може и да са за уловка , просто да окуражават такива като теб и после.....
Български металотърсачи
Гост Гост
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:49 pm
PedroMendoza написа:
Мерси за съвета първо.. ( В тия аукциони има доста монети преди 1880 г ? ) Вие кво правите монетите които сте изровили от някъде и имат стойност ?
обикновено ги дупчим за предпочитане с гвоздеи и ги правим на гердани много е фешан.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:52 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 7:53 pm
Мерси за адекватния отговор .
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 9:35 pm
zanvan написа:
PedroMendoza написа:
обикновено ги дупчим за предпочитане с гвоздеи и ги правим на гердани много е фешан
То младият колега бързо вдява -послушал те е буквално -че гледам по монетата точно опит за пробиване е правен.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 9:52 pm
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Яну 10, 2010 10:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Пон Дек 07, 2009 11:25 pm
Не съм вярвал че монета на 1800 години може да струва 10 лева.... Кажете ми тогава защо има монети пак от същото време които струват над 30 000 $ ?! По редки ли са ... Между другото в Inet рових сигурно 5 часа по каталози саитове кво ли не ... Абсулютно никъде не видях монета като моята.. смисъл и от двете страни да е със същите картинки и да е сребърна .. Ако някой от вас намери да сложи линк
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 12:33 am
PedroMendoza написа:
Не съм вярвал че монета на 1800 години може да струва 10 лева.... Кажете ми тогава защо има монети пак от същото време които струват над 30 000 $ ?! По редки ли са ... Между другото в Inet рових сигурно 5 часа по каталози саитове кво ли не ... Абсулютно никъде не видях монета като моята.. смисъл и от двете страни да е със същите картинки и да е сребърна .. Ако някой от вас намери да сложи линк
ми никои него интересува сигорно такава монета както ти каза колегата от 5 до 10 лева ама мисе невярва пробии сия и сиа носи
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 12:44 am
tatoos_dd написа:
PedroMendoza написа:
ми никои него интересува сигорно такава монета както ти каза колегата от 5 до 10 лева ама мисе невярва пробии сия и сиа носи
Тогава ще си я запазя.. дрее ми К***
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 12:51 am
ми наи добре ште направиш
outsider Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 1:14 am
парата не е читава
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 10:35 am
PedroMendoza написа:
tatoos_dd написа:
PedroMendoza написа:
Тогава ще си я запазя.. дрее ми К***
Денар сребро-на Гордиан III -има ги доста -цени от 45-80USD за вери файн до 100-150USD за щемпел гланц по каталози, аукциони и т.н.-В това качество и в БГ -Ти кво очакваше да вземеш.
тато Легионер
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 10:54 am
Стане как се харчи един парион от архаичните тук и там из чужбинско?
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 12:10 pm
outsider написа:
парата не е читава
Що ? Кво и има ?
outsider Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 12:50 pm
копие е, менте
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 5:57 pm
outsider написа:
копие е, менте
И кво те кара да мислиш така или си се филмирал яко ? Айде и някой по компетентен да си каже мнението
outsider Преторий
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 6:57 pm
маркирана е и други неща
PedroMendoza Новобранец
Заглавие: Re: Ценна ли е тази монета.. :) Вто Дек 08, 2009 7:13 pm
outsider написа:
маркирана е и други неща
Брат ти сливи ли имаш в устата бе... Кажи как е маркирана говори с факти и аргументи така просто да си мрънкяш не ми помага и не ме убеждава в твойто твърдение