Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 3:59 pm
PHOENIX написа:
stater написа:
Да не отгечаваме колегите с писаници повече двата тримера са на самата платка и не могат да се изкарат навън освен това настройката която вдига леко дълбочината не може да се направи в къщи а трябва навън на къра като задължително маркираш лекичко положението им на което са били щото иначе няма да знаеш как да ги върнеш обратно ако сгомнясаш работата абе с една дума вземи си Minelab Soveregn GT
всеки тример може да се изведе на потенциометър.. просто няма как да не може..
преди няколко седмици изкарах така тримера на АЦЕ250 и сега стана супер задържаш пипоинта докато нулираш земята и после жулиш наред ... вече може да се работи и на по тежки почви на усилен апарат
Браво на теб Да прав си на 100 %,че всеки тример може да се изкара, въпроса е да го направиш професионално и къде е сложен на платката ...щот може да се сговняса нещопо платката. Виж за АЧЕ-то щти се обадя да не спамим тук темата.
Да не отгечаваме колегите с писаници повече двата тримера са на самата платка и не могат да се изкарат навън освен това настройката която вдига леко дълбочината не може да се направи в къщи а трябва навън на къра като задължително маркираш лекичко положението им на което са били щото иначе няма да знаеш как да ги върнеш обратно ако сгомнясаш работата абе с една дума вземи си Minelab Soveregn GT
Колеги не знам за кои тримири на Соверена става дума че може да се вдига дълбочината - на платката има два тримира: 1 за промяна звуковата тоналност , 2-ри за праг звук , кой от двата вдига дълбочината ???????
имам 800лв нямам пович ако го даваш даваи дасе разберем . мерси и ако съм обидел някои извинявамсе предварително
Последната промяна е направена от injinerat на Вто Яну 19, 2010 8:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
lord_dairon Новобранец
Заглавие: Re: продадена- за триене Нед Яну 17, 2010 9:55 am
Нема да се обиждам ама нема и да го давам за тия пари, работя си с машинката и съм доволен от ней, за да я подарявам целия проблем е че сам се навил на на хр, а с тия 750лв се отдалечавам много и от него.
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Пон Яну 18, 2010 7:41 pm
колега виж за кво став въпрос това е чисто нов http://cgi.ebay.co.uk/Sovereign-GT-Metal-Detector-used-for-5-hours-only_W0QQitemZ350306216737QQcmdZViewItemQQptZUK_Gadgets?hash=item518fe0ab21 и ощте един http://cgi.ebay.co.uk/Minelab-Sovereign-GT_W0QQitemZ200429277041QQcmdZViewItemQQptZUK_Gadgets?hash=item2eaa840f71
колега виж за кво став въпрос това е чисто нов http://cgi.ebay.co.uk/Sovereign-GT-Metal-Detector-used-for-5-hours-only_W0QQitemZ350306216737QQcmdZViewItemQQptZUK_Gadgets?hash=item518fe0ab21 и ощте един http://cgi.ebay.co.uk/Minelab-Sovereign-GT_W0QQitemZ200429277041QQcmdZViewItemQQptZUK_Gadgets?hash=item2eaa840f71
Ми колега като е толкова изгодно, купи си ги от там. 750лв за Соверен ГТ с 2 сонди е смешно ...
втория дето е 112£ изобщо няма да остане на тая цена , съветвам колегата injinerat да проследи аукциона докрай смятай от 2 дена е и е предложен на 0,99£ а докрая остават почти 6 дни , а и продавача е писал (Post to: United Kingdom) което означава че трябва да си намериш човек в англия който да го получи и да ти го препрати шибана работа
и да се надяваш някога да го получиш. ще проследя аукционна до край и ще напиша за какви пари е продаден като свърви. в бг само сондите и батерията на апарата излизат кам 700лж да си ги купиш ако ти потрябват
Машината е с две сонди една 30см и една 48см почти няма забелешки по външния вид, работи супер докъдето и позволяват възможностите а те не са никак малко.
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Фев 05, 2010 5:50 pm
lord_dairon написа:
Чакам снимки!
lord_dairon Новобранец
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Фев 11, 2010 5:44 pm
Колеги аиде че зора стана голем кризата стегна яко. Цена на машината 1000лв. За снимки се свържете с мен на skype lord_dairon2, че тук немога да ги кача.
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Чет Фев 25, 2010 7:58 pm
мога да дам 900 лв само толкова имам ако искаш на те 0885008127
sony147 Цезар
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Фев 25, 2010 10:03 pm
Зора зазори вятър повее !!!!Балканът пее хайдушка песен и самодиви в бяла премяна----------тихо нагазят трева заелена и при юнака дойдат та седнат!!!!!!!!!!!!!!!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Фев 25, 2010 10:12 pm
Една му с билки раната върже!!!!!!!А друга го в уста.........целуне бърже,а той я гледа мила засмена!!!Кажи ми сестро де е караджата,кажи ми пък ми вземи душата,аз искам сестро тук да загина!!!!!!!!