Колеги моля не ми пишете на лични че не мога да ви отговарям. само на скаипа и в темата.
зна4и как се пише на ли4ни; там кадето са ти писали на темата в квадрат4ето на всеки потребител има една иконка с 2 4ове4ета едно срещу друго щракваш там и пишеш
lord_dairon Новобранец
Заглавие: Re: продадена- за триене Сря Дек 09, 2009 9:11 am
You haven't reached the post limit for sending private messages. А тва как да го разбирам аз.
lord_dairon Новобранец
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Дек 10, 2009 11:50 am
Аиде никои ли не си тарси стабилна масхинка на добра цена.
tabella Легионер
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Дек 10, 2009 11:53 am
lord_dairon написа:
лимита за ли4ни ти е свършил обърни се към админ
Гост Гост
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Дек 10, 2009 1:53 pm
tabella написа:
lord_dairon написа:
лимита за ли4ни ти е свършил обърни се към админ
Епа на Админа му излязоха пришки на езика да обяснява че трябва да имаш 30 поста че да можеш да пишеш на лични!!!
lord_dairon Новобранец
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Дек 10, 2009 3:27 pm
Добреде аиде стигате с тия лични. То беше ясно, че ще доведе само до спам из темите това ограничение.
Колега цената която искаш е съвсем нормална макар че в момента и кризата не е за подценяване аз лично обаче бих предпочел това: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110470544067&Category=14955&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2
Заглавие: Re: продадена- за триене Чет Дек 17, 2009 9:14 pm
lord_dairon написа:
тук става вапрос за съвсем друга машина.
Напротив почти еднакви са,само дето xs-ката няма пинпойнт.
lord_dairon Новобранец
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 1:10 pm
Не съм много сигорен, излизали сме на няколко пъти с колега който ползва xs и аз с моя и разликата е доста голяма не е само пин поинта.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 2:26 pm
Minelab Soveregn GT има още Noise Cancel от който смисъла е нулев и подобрен грунд баланс добавена е и възможност за ръчен грунд на режим All Metal и двата модела ако не се настроят ръчно два тримера на самата платка това става като се отвори апарата така дълбочината им се вдига с 30% освен това работата съществено им се подобрява с новата S E F бобина но тук май никой не я предлага.
kodokan Консул
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 2:33 pm
lord_dairon написа:
Не съм много сигорен, излизали сме на няколко пъти с колега който ползва xs и аз с моя и разликата е доста голяма не е само пин поинта.
Може и да си прав.Аз се бях навил да си вземам и се колебах м/у двата модела. И двата ползват BBS технологията и работят на 17 честоти едновременно (с майнлабовската.сонда). А може ли да напишеш по подробно разликата м/у 2-та модела.
kodokan Консул
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 2:37 pm
stater написа:
Minelab Soveregn GT има още Noise Cancel от който смисъла е нулев и подобрен грунд баланс добавена е и възможност за ръчен грунд на режим All Metal и двата модела ако не се настроят ръчно два тримера на самата платка това става като се отвори апарата така дълбочината им се вдига с 30% освен това работата съществено им се подобрява с новата S E F бобина но тук май никой не я предлага.
Тези тримери не може ли да се изведат на потенциометри. А със S E F сондата ще работи май само на една честота. А за двата апарата принципно бях писал че са почти еднакви,много ясно че ГТ-то е с повече екстри,но пък хс-а е много по евтин.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 2:43 pm
Ако ще даваш пари все пак GT е по-новият модел малко по-дълбок е и е по-стабилен на орудено но истината е в пулсиндукцията
stater Про-Консул
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 2:51 pm
Да не отгечаваме колегите с писаници повече двата тримера са на самата платка и не могат да се изкарат навън освен това настройката която вдига леко дълбочината не може да се направи в къщи а трябва навън на къра като задължително маркираш лекичко положението им на което са били щото иначе няма да знаеш как да ги върнеш обратно ако сгомнясаш работата абе с една дума вземи си Minelab Soveregn GT
kodokan Консул
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 3:08 pm
stater написа:
Да не отгечаваме колегите с писаници повече двата тримера са на самата платка и не могат да се изкарат навън освен това настройката която вдига леко дълбочината не може да се направи в къщи а трябва навън на къра като задължително маркираш лекичко положението им на което са били щото иначе няма да знаеш как да ги върнеш обратно ако сгомнясаш работата абе с една дума вземи си Minelab Soveregn GT
Благодаря ти колега за съвета,ровех се и по руските сайтове и там колегите пишат,че Minelab Soveregn GT като клас апарат се нареждал непосредствено след GPX-oвете,не знам колко е вярно това.Да ти кажа и аз започвам да се замислям за GPX,но и цената му е супер.
Гост Гост
Заглавие: Re: продадена- за триене Пет Дек 18, 2009 3:19 pm
stater написа:
всеки тример може да се изведе на потенциометър.. просто няма как да не може..
преди няколко седмици изкарах така тримера на АЦЕ250 и сега стана супер задържаш пипоинта докато нулираш земята и после жулиш наред ... вече може да се работи и на по тежки почви на усилен апарат