Заглавие: Re: импулсен кантар Пет Яну 22, 2010 11:46 pm
защото заради такива като теб-------откаде и за колко може да се купи такава машина и как стоин въпросът с дискриминацията за дълбочина,стабилност и центриране ясно но как е дискриминацията?------журналистите и всички други ни мислят за престьпници.А аз не сьм такьв.
Гост Гост
Заглавие: Re: импулсен кантар Пет Яну 22, 2010 11:53 pm
колега не се обиждаи но ми се струва че си неадекватен в момента нали тук е мястото за споделяне на информация за този вид техники кои говори за незаконни работи а що се отнася за олигофрена ако аз съм "оли" ти си " "тетраоли" с тези разбирания съжалявам но това е факт
krasko Преторий
Заглавие: Re: импулсен кантар Чет Апр 08, 2010 9:21 pm
Другари.. един колега преди време ми разправяше,че с кантар на Памиц можело да се прави дискриминация.Дайте някакво мнение-Моля ?? На Памиц не съм пробвал,но съм работил с Whites TM 800-уж същия принцип нооо........дискриминация...Никаква !! Защо така ??
Когато метала е цветен при минаване над него по X и Y звука се чува в задната част на приемната антена . А когато е желязо ще се чуе звук на две различни места при минаване по X и Y , тоест метала се намира м/у двете антени ....Или с 1/2 от дължината на носещата конструкция изместен на 90 градуса ...
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: импулсен кантар Нед Яну 09, 2011 11:10 am
atd.dr написа:
Когато метала е цветен при минаване над него по X и Y звука се чува в задната част на приемната антена . А когато е желязо ще се чуе звук на две различни места при минаване по X и Y , тоест метала се намира м/у двете антени ....Или с 1/2 от дължината на носещата конструкция изместен на 90 градуса ...
До колкото разбирам при черния метал има изместване на сигнала ? А дълбочината ?? Тя влияе ли на това изместване и как се определя ??
pechkata Джадай
Заглавие: Re: импулсен кантар Нед Яну 09, 2011 11:32 am
atd.dr написа:
Това правило не важеше ли за плитък сигнал - еми за дълбок сигнал как ще го пее...?
За колко дълбок сигнал става на въпрос , защото кантара няма големи възможности !!! Това което бях написал е за дълбоки сигнали ... Плитките железа се чуват и зад излъчващата ( вертикалната антена ) .Един сигнал м/у двете и един сигнал след излъчващата ...
За колко дълбок сигнал става на въпрос , защото кантара няма големи възможности !!! Това което бях написал е за дълбоки сигнали ... Плитките железа се чуват и зад излъчващата ( вертикалната антена ) .Един сигнал м/у двете и един сигнал след излъчващата ...
Колега сигнал на 120/130 см в глинеста почва ще се чуе ли от кантара ?? А ще Го дискриминира ли на тази дълбочина ??
Ако чуе нещо независимо на каква дълбочина винаги може да се разбере дали е желязо ...Но 1,2 м. или 1,3 м . може да чуе само по едър цял метал ...Монети не е възможно да се засекат на такава дълбочина ако не са в метален съд ...
Ако чуе нещо независимо на каква дълбочина винаги може да се разбере дали е желязо ...Но 1,2 м. или 1,3 м . може да чуе само по едър цял метал ...Монети не е възможно да се засекат на такава дълбочина ако не са в метален съд ...
Ако са в керамичен съд се справи ли на тази дълбочина
давай давай колега обеснявай,че има невежи а любопитно ми е ти имаш ли кантар или бачкаш с рамка много си на ти с тази техника интересно давай инфо тогаз
Работя с рамка от време на време . С кантарите съм приключил 91 г.
топи Цезар
Заглавие: Re: импулсен кантар Сря Яну 12, 2011 7:09 am
www написа:
давай давай колега обеснявай,че има невежи а любопитно ми е ти имаш ли кантар или бачкаш с рамка много си на ти с тази техника интересно давай инфо тогаз
слушаи точно този колега ако искаш да научиш нещо полезно има какво да ти каже
www Консул
Заглавие: Re: импулсен кантар Сря Яну 12, 2011 9:36 am
слушаи точно този колега ако искаш да научиш нещо полезно има какво да ти каже[/quote] защо да не прави кантари,ами нека се представи може да си купим от каде от кой град е
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: импулсен кантар Сря Яну 12, 2011 9:43 am
atd.dr написа:
Работя с рамка от време на време . С кантарите съм приключил 91 г.
Това на аватара твоя разработка ли е?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
топи Цезар
Заглавие: Re: импулсен кантар Сря Яну 12, 2011 10:06 am
www написа:
слушаи точно този колега ако искаш да научиш нещо полезно има какво да ти каже
защо да не прави кантари,ами нека се представи може да си купим от каде от кой град е[/quote]ако тои реши да ви каже.иначе аз не казвам нищо
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: импулсен кантар Сря Яну 12, 2011 10:16 am
atd.dr написа:
Колега какво не ти е ясно много добре съм обяснил !! Или искаш да си в темата с постоянни въпроси ?
Колега..adt.dr Аз Познавам кантара и отдавна съм в "играта".Има хора които се интересуват от този вид техника ,но не знаят как да зададат точните въпроси относно работата с кантар.Затова чоплим темата...нали сме тук за да им помагаме Все пак ти благодаря за коректните отговори