Заглавие: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 01, 2009 11:26 pm
Консулите на Форума получават Цезарски титли. Пожелания за все такава активност и отзивчивост. Честито! Скоро ще въведем още Рангове.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 01, 2009 11:41 pm
Глей да не стане кат в ТЕТРАРХИЯТА.
adminn Admin
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 02, 2009 12:02 am
stan960 написа:
Тетрархията (на гръцки: τετραρχία, управление на 4-ма) е форма на управление, в която властта е поделена между четирима човека (тетрарси).
Като правило с тетрархия се означава системата, въведена в Древен Рим от император Диоклециан през 293 г. и продължила до 313 г. С нейното въвеждане е разрешена кризата в Римската империя от 3 век. Държавата е разделена на 2 части, всяка от които управлявана от абсолютен монарх, наречен доминус (от латински: господар), и избран от него цезар, представляващ пряк негов наследник.
За тази форма на управление е характерен култ към личността на владетеля.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 02, 2009 12:17 am
да им са честити
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 02, 2009 1:29 am
adminn написа:
stan960 написа:
Тетрархията (на гръцки: τετραρχία, управление на 4-ма) е форма на управление, в която властта е поделена между четирима човека (тетрарси).
Като правило с тетрархия се означава системата, въведена в Древен Рим от император Диоклециан през 293 г. и продължила до 313 г. С нейното въвеждане е разрешена кризата в Римската империя от 3 век. Държавата е разделена на 2 части, всяка от които управлявана от абсолютен монарх, наречен доминус (от латински: господар), и избран от него цезар, представляващ пряк негов наследник.
За тази форма на управление е характерен култ към личността на владетеля.
Тъй де нъл от един култ излезнааме уж преди 20 години. P.S. Па и я се си мислим за последният период на Тетрархията -кога са разпада последният истински Рим. AVE ADMINN
adminn Admin
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Вто Ное 10, 2009 11:32 am
Колеги въведена е консулската титла, за редовни посетители с над 200 поста. Моля гласувайте и за конкретните изказвания с рейтингите, защото това е Вашия начин за оценка на потребителите.
Гост Гост
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Вто Ное 10, 2009 12:02 pm
Поздравления на новите Консули! И давайте по-вече личен пример с добро поведение пред останалите потребители на форума!
Даскала
Гост Гост
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 15, 2009 6:16 pm
Последната промяна е направена от satir на Вто Ное 17, 2009 10:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 15, 2009 6:42 pm
satir написа:
Моето мнение е,че по-правилно е титлите да са плод на репутацията а не на мненията.Това не е чат.Точките от репутацията са вид гласуване и избор за дадена титла.
аз бих ти предостапил моита титла ако можех
Гост Гост
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 15, 2009 6:51 pm
Последната промяна е направена от satir на Вто Ное 17, 2009 10:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 15, 2009 6:59 pm
satir написа:
Ако това ми е била целта, щях да давам празни мнения като някои хора с титли от сутрин до здрач.
ко дапраиш електрони машини лесно се заблуждават pak i pobalgarqvat o6te po lesno
zempar Цезар
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Нед Ное 15, 2009 7:01 pm
ти за титла ли са бориш , аз използвам форума за да обменя информация да науча нещо , да помогна на някой с нещо и такива работи , титлите са само украска нали се сещаш че нама реални облаги
Български металотърсачи
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 16, 2009 9:15 am
Точно така аз доста неща научих от тук,но и доста по млади след мен са доволни за неща,които съм ги посъветвал на лични.Та обмяната на инфо е най важна според мен.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 16, 2009 9:40 am
Да АВГУСТЕ - не трябваше да прибързваш със титлите-някой хора се дразнят- Ако искаш можеш да ме понижиш във Преторски Префект -Ако ми верваш де да не зема а ти напраа идин преврат. Иначе хубава е идеята но въведи стройна система -Римляните са ти дали пример как - и найстина няма да е лошо да се гледа и рейтинга -макар че и това е субективно.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 16, 2009 9:57 am
Като при монетарната система а??
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 16, 2009 7:22 pm
adminn Admin
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пон Ное 16, 2009 7:58 pm
Колеги, титлите са си титли, то ако някой има титла а рейтинга му е отрицателен - кел файда. Ако пишеш глупости, скоро рейтинга ти ще е отрицателен и всички ще разберат, че си редовен, който пише глупости.
adminn Admin
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пет Ное 20, 2009 3:32 pm
Титлите във форума се получават след достигане на следния брой мнения: Про-Консул 180 Консул 300 Цезар 450 Моля колегите да гласуват по-активно и за рейтингите на изказванията. По този начин двете оценки: Ранга и Титлата ще дават доста точна представа за потребителите. Поздрави!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Консулите на Форума получават Цезарски титли Пет Ное 20, 2009 6:34 pm
Центурион-100, Претор -200,Префект-300, Преторски Префект-400,Сенатор-500, Про-Консул-600, Консул-700,Цезар-800,-..................... Рекух Стройна Римска Система - Иначе би ли си представил при тия гъбки де никнат ка би оцелела Римската Империя.