Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540
5 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Чет Мар 26, 2020 9:18 am
Дългоочакваната серия металотърсачи #Vanquish на #Minelab са вече в България. Официалния представител на Minelab за България - Minelab-Bulgaria представя трите модела и четерите окомплектовки, защото Vanquish 540 се доставя в още една допълнителна окомплектовка PRO-PACK И трите модела Vanquish 340, Vanquish 440, Vanquish 540 използват легендалната Multi-IQ® технология, като и трите са със автоматичен земен баланс, или по-скоро Фиксиран В тази таблица сме направили подробно описание на характеристиките на трите модела и 4-те окомплектовки
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Съб Мар 28, 2020 3:40 pm
Интересна машинка, под тоя камък Minelab Equinox 800 не може да хване нищо, а 540 е бетон ! В понеделник ще го водя на полигон, стига да пробием блокадата
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Съб Мар 28, 2020 6:15 pm
Както е ясно на всички аз продавам абсолютно всички брандове тоест мога да си позволя да бъда доста безпристрастен. И аз видях че Майнлаб Vanquish 540 е добра машинка, но за двойно по-скъп спрямо Симплекс е недостатъчно май Затова нека хората сами да изберат какво да си купуват Симплекс или Ванкуиш.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Съб Мар 28, 2020 7:54 pm
Equinox 800 не откъсва под тоя камък, а цената му е .....
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Съб Мар 28, 2020 8:33 pm
Цветната монета - OK но контролния черен сигнал е по-добре да бъде черна шайба със същия размер Тогава няма спорове относно ориентацията на контролния черен сигнал?.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Съб Мар 28, 2020 8:45 pm
Все тая как е ориентиран, по принцип на полето няма много шайби, има монети и пирони Ето клип от архива в който има и шайба и пирон, пускан е в друга тема тук да се види че не винаги павето е проблем за детекторите, т.е. че има павета с ниска минерализация. Между другото и клипа с EQ800 и камъка е сниман същия ден 26.12.2019, но беше ''скрит'' в тубата до днес .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Съб Мар 28, 2020 8:58 pm
Цветен сигнал монета и черна шайба с този диаметър това е стандарта а от там насетне вече са свободни съчинения. И е хубаво на да присъстват повечко хора.
ortuma Новобранец
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Вто Мар 31, 2020 12:07 am
Здравейте, зная че не е тук мястото но имам въпрос относно този PI ET MI 1 Турско производство. Поздрави!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540 Вто Мар 31, 2020 10:57 am
ortuma написа:
Здравейте, зная че не е тук мястото но имам въпрос относно този PI ET MI 1 Турско производство. Поздрави!
Колега, незнам за кой металотърсач говориш
Minelab Egunox 600 мога да го наглася да пробива всякаква керамика и павета!Просто му задаваш да чува -2или-3 по преценка дискриминацията. скорост 1 и за желязото го сваляш докрай на 0.Праг 10 и сенса докрай.И на 1 тон за звука , първа програма и първия профил.На вторите профили на 2 тона.На 1 тон не работи няма звук изобщо. На multi q честотата и на автоматичен грунд.На въздушен тест е слаб но в земята върши чудеса.Mисля че така беше , апарата не е при мен в момента.
Май Ваня че сложи в малкия си джоб доста именити марки, гледах доста руски клипчета и не виждам някой да е не доволен , въпреки че именно руснаците го оплюха първи заради грозния му външен вид и липсата на ръчен грунд . Със сигорност не е много дълбок но не пропуска цел до там до където лови . Мисля че много скоро ще си го купя , само да видим колко ще продължът блокадите и инзвънредното положение , да не отплеснем няколко месеца че тогава рязко ще се сменят приоритетите.
7879 likes this post
Майнлаб Vanquish - серия металотърсачи 340,440,540