Продавам Призма 3 на 7-8 излета - закупена от металдетекорс БГ. Апарата е в отлично състояние със сонда ДД и оригиналната си сонда/не е изпалзвана/. цена 400лв. за въпроси на bordolezzzz@abv.bg ще кача снимки - другата сонда не съм снимал - но е чисто нова и апарата върви с нея
Продавам Призма 3 на 7-8 излета - закупена от металдетекорс БГ. Апарата е в отлично състояние със сонда ДД и оригиналната си сонда/не е изпалзвана/. цена 400лв. за въпроси на bordolezzzz@abv.bg ще кача снимки - другата сонда не съм снимал - но е чисто нова и апарата върви с нея
добре де !!! каква е причината че си продаваш апаратчето????? само на отговаряй с оня тревиален отговор"СПЕШНО МИ ТРЕБАТ ПАРИ" неси доволен ли? или нее това което си очаквал!!!! ПИТАМ
добре де !!! каква е причината че си продаваш апаратчето????? само на отговаряй с оня тревиален отговор"СПЕШНО МИ ТРЕБАТ ПАРИ" неси доволен ли? или нее това което си очаквал!!!! ПИТАМ
доволен съм, на 27-30 см хваша М-ки но не мога да намеря нищо ценно, и много пари отидоха за гориво - отказвам се от хобито.
доволен съм, на 27-30 см хваша М-ки но не мога да намеря нищо ценно, и много пари отидоха за гориво - отказвам се от хобито.[/quote]
хахахахаахх ти шма скъсаш братле мноу бързаш!! запалих се през 97-98г. а апарат си купих 2000г. до тогава ползвах фишера на едно приятелче, некво много старо апаратче беше!!!! но с него така и не успях да намеря поне една чернилка де речено!!! но никога несъм губил кураж!!!! то верно е че се пообра напоследък и трудно се чува хубав сигнал! но всичко опира до КЪСМЕТ!!!!!
доволен съм, на 27-30 см хваша М-ки но не мога да намеря нищо ценно, и много пари отидоха за гориво - отказвам се от хобито.
Така е щот си мислиш че нищо не можеш да намериш?Я си помисли другото.
цената на призмата е 350 лв. повече не мога да намаля.
любопитен съм за колко под 300 лв. ще го дадеш !!!!
Недеите да мерите дълбочините, 20см. съм съгласен за антична монета в истинските места. Истината е такава че да не ти реже монетата за желязо. Не е важно кои колко дълбоко бърка, а кои казва истината!!!! Ако имам грешки в правописа моля да ме извините.
какво става нямя ли желаещи.апарата си заслужава с две сонди е ДД и концентрична - чисто нова.цената е 350 лв. закупен е от металдетектинг през 2010г. излизал съм 7-8 пъти.-сато нов е.
fokera Новобранец
Заглавие: dai niakaf nomer Вто Дек 17, 2013 9:10 am
Bastard написа: