Заглавие: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Съб Май 04, 2019 12:46 pm
без настройки ,пусни и тръгни
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Съб Май 04, 2019 2:26 pm
Ванко този клип на два тона ли е?
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Пон Май 06, 2019 11:39 am
Обърни антената на обратно и сложи магнетита да се долепи до дъното на антената и кажи какво се случва с детектора.
Че си хвърляш прах в собствените очи няма лошо, но хвърляш прах и в очите на други.
Отиди до Бургаз на черня пясък и виж кокло работи тоя детектор там, не с кофички.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Пон Май 06, 2019 9:25 pm
жоро то момчето показва как се спрая детектора ,че то и пробите които се правят с павета и разни парчета скали нее ли подобно
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Вто Май 07, 2019 12:02 am
Не са правилни тия тестове.Даже и с обикновена почва в саксия съм пробвал и после се получава съвсем друго на терен.Паветата са единични камъни върху почвата.И е правилн да се грундира апарата върху почвата а не върху павето.
ВАНКО Новобранец
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Вто Май 07, 2019 9:27 am
никъде не съм написал ,че ще работи на Бургазкия плаж,наясно съм.че на самият обект е съвсем друго.А до колкото коментара на NIKI 3,ако гледаш внимателно ,че апарата не се грундира нито на пясъка,нито на гранита нито натухлата........... мислете какво ви показвам с тиа клипове ,а след това пишете
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Вто Май 07, 2019 10:00 am
ВАНКО написа:
никъде не съм написал ,че ще работи на Бургазкия плаж,наясно съм.че на самият обект е съвсем друго.А до колкото коментара на NIKI 3,ако гледаш внимателно ,че апарата не се грундира нито на пясъка,нито на гранита нито натухлата........... мислете какво ви показвам с тиа клбга ипове ,а след това пишете
Аз го казвам по принцип въобще за клиповете.Като му притвори повече дискриминацията и става и без грунд.Колега не искам да ти спамим по клипа!😉Поздрави и успех
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Пон Май 13, 2019 8:35 pm
И аз днес бях на място и заснех тест който, утре ще пусна. Наистина резултатите са впечатляващи може би хора, които разбират от търсещи сонди могат да обяснят точно, какво са направили колегите. При въздушен тест и тест в лека почва апарата си дава нормално показанията, в смисъл не е да ги обърква, когато е на лека почва.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Вто Май 14, 2019 11:45 am
Още един тест, но този път слагаме кофичката не въздушно, а в земята.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Вто Май 14, 2019 10:59 pm
Ако маховете над златната монета бяха като тези над шайбата сигнала ще е желязо. Мисля че този номер е ясен вече на всички,няма какво да се лъжем.На оруденото няма влф дето да работи приемливо!!!!!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Сря Май 15, 2019 9:19 am
Вкарването на кофичката с магнитния пясък беше измислено от мене и импровизирано на момента. На около има и железни сигнали защото е двор, но ще направим и на чисто място. На съборите ще имате възможност да видите Как работи това нещо, за мене е също учудващо.
ВАНКО Новобранец
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Сря Май 15, 2019 9:51 am
Насе, недей да търсите под вола теле,и с по бавни махове и с по бързи има дискриминация,гледай и горните клипове
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Сря Май 15, 2019 7:13 pm
ВАНКО написа:
Насе, недей да търсите под вола теле,и с по бавни махове и с по бързи има дискриминация,гледай и горните клипове
Не е въпроса във бързината на маховете ,а в товаче че над монетата са къси маховете и не излизат от кофата.Направи един мах около метър или заходи към сигнала на ход.Нека видим какъв ще е резултата.Може и аз да греша,но така направените тестове за мен са подвеждащи.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Чет Май 16, 2019 9:27 am
N@SKO написа:
ВАНКО написа:
Не е въпроса във бързината на маховете ,а в товаче че над монетата са къси маховете и не излизат от кофата.Направи един мах около метър или заходи към сигнала на ход.Нека видим какъв ще е резултата.Може и аз да греша,но така направените тестове за мен са подвеждащи.
Разбирам какво имаш в предвид, но ще запиша и с дълги махове но трябва да е на чисто. На събора на БАТСЗМ на хижа Леденика 27.07.2019 Всеки ще може да провери.
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Нед Май 19, 2019 9:53 pm
N@SKO написа:
На оруденото няма влф дето да работи приемливо!!!!!
Има ама не е за 200 лева. И без дисплей ц, ц, ц. Това което по го няма е народ дето да се научи да работи на орудено. Всичко иска супер дискриминация и дълбоки сигнали на готово. Такива ВЛФ-и за орудено наистина няма.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Пон Май 20, 2019 9:26 pm
Nexus metal detectors написа:
N@SKO написа:
На оруденото няма влф дето да работи приемливо!!!!!
Има ама не е за 200 лева. И без дисплей ц, ц, ц. Това което по го няма е народ дето да се научи да работи на орудено. Всичко иска супер дискриминация и дълбоки сигнали на готово. Такива ВЛФ-и за орудено наистина няма.
Адаш има апарати които работят, ама са толкова скопени че бъркат на има няма 10 санта.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Нед Сеп 22, 2019 10:59 pm
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Пон Сеп 23, 2019 12:16 pm
Kiril62 написа:
Аз искам да го видя на живо, но с магнит да се разбере, че тия павета са минерални. От становище, че са силно минерални до наистина силно минерални е разстояние от небето до земята. А като са тия детектори и антени толкова допбри защо моите минерални камъни всички ги заобикалят като идвам за тестове?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Вто Сеп 24, 2019 6:23 pm
Фазата на хп деус показва 86 а страничните барове са около половината, което показва Много голяма минерализация. Междувременно взел съм две от тези павета да бъдат срязани на филийки за да може да се слага и на по малка дълбочина по малки неща. Тъй като ще ги реже моя приятел Жоро метеорита ще направим анализ, който да го публикуваме за да се знае защото тепърва ще правим различни тестове на този полигон.
Вижте 55-та секунда на този клип на същите павета ще видите данните за минерализацията
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Сря Сеп 25, 2019 12:55 pm
mdetectors.bg написа:
Фазата на хп деус показва 86 а страничните барове са около половината, което показва Много голяма минерализация. Междувременно взел съм две от тези павета да бъдат срязани на филийки за да може да се слага и на по малка дълбочина по малки неща. Тъй като ще ги реже моя приятел Жоро метеорита ще направим анализ, който да го публикуваме за да се знае защото тепърва ще правим различни тестове на този полигон.
Вижте 55-та секунда на този клип на същите павета ще видите данните за минерализацията
На моя полигон тия детектори показват същите цифри за земя ама няма минераличация. Да взема да докарам моя камък от Перегрузката но да не го заобикаляте тоя път. А и павета имам дето не прощават и са малки, не големи.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Част 2 Макро Рейсър 2 тест Сря Сеп 25, 2019 1:23 pm
Тези дни не можах да намеря един стар видеоклип XP DEUS пробива павета та, но все пак той е два пъти по-скъп.