Заглавие: Макро Рейсър 2 тест Чет Май 02, 2019 6:29 pm
първо изкам да благодаря на колегата дето ми изпрати тази почва или пясък, от Бургаският район,10см. горял костак 2гр.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Чет Май 02, 2019 8:26 pm
Доста впечатляващ тест. На пръв поглед наистина нещата са много учудващи
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Чет Май 02, 2019 8:49 pm
Здравей Ванко.Ще те помоля да кажеш на кой режим и със какви настройки е този тест понеже и аз имам Макро и вземах сонда-Карма-33см.Правя подобен тест с паве което показва грунд-82 и апарата се справя успешно.Ако отида тази година на гости на бургаските колеги да пробвам дали Кармата ще се справи с този тест.Благодаря предварително.
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Пет Май 03, 2019 9:03 am
За тестове става!В дейсвителност на терен нещата ще бъдат съвсем други!То и Деуса може да не чува клещи и като му сложиш левче върху клещите да го чува.😉
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Пет Май 03, 2019 7:15 pm
Това за клещите е пълна смехория и всеки, който разбира знае, че подобен тест еабсолютна глупост.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Пет Май 03, 2019 7:33 pm
Абсолютно верно е !За който разбира е пълна смехория.Казах му на колегата с деуса че е пълна безмислица да ми показва тая демонстация.Не е ли си реален тест е в неразкопана почва в страничен джоб!Тогава е по- близо до реалноста
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Пон Май 06, 2019 11:35 am
Фалшив тест. Черния пясък а на голямо разстояние от антената. В реални условия това не може да се случи. Антената винаги ще се доближава и/или отдалечава от повърхността, защото сме хора не машини. На разстояние от магнетита всички детектори работят, но като се допрат до тоя магнетит мале мила, особено цифровите машинки.
ВАНКО Новобранец
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Вто Май 07, 2019 9:38 am
А първо направете тоя тест с вашите уреди и вижте как ще се справят, а след това ми се правете на разбирачи, най е лесно да се критикува, кой от завист, кой от простотия, и кой от самучуствие без покритие.
iliev Новобранец
Заглавие: Re: Макро Рейсър 2 тест Вто Май 07, 2019 12:30 pm
ВАНКО написа:
А първо направете тоя тест с вашите уреди и вижте как ще се справят, а след това ми се правете на разбирачи, най е лесно да се критикува, кой от завист, кой от простотия, и кой от самучуствие без покритие.
браво колега .теста си е напълно реален .работил съм с този детектор .и знам че мн добър за класът и парите си.