В тази тема ще качим всички коледно новогодишни промоции, които организираме за членовете на форума. Тъй като промоциите са много ще ги качваме една по една. Сега е времето да вземете изгодно вашия металотърсач.
За колегите които искат да си вземат металотърсачите:
https://www.shop.imperio.bg/klondaik-metalotarsachi-podaraci - макро Мулти Крузер на трите честоти - обикновен Макро Кузер - Gold Крузер 61кхц - и нокта Импакт ще получат избор подарък подводен ПИНПОЙНТЕР на НОКТА https://www.shop.imperio.bg/pinpointer-nokta-pointer
или 100 лв отстъпка от цената.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Следващата Коледно-Новогодишна промоция е на КОМПЛЕКТА ЗА ТЪРСАЧИ Той включва всичко необходимо - Перфектен монетар Golden Mask 4 PRO S MDETECTORS НА ПЕРФЕКТНА ЦЕНА ...
и Пулс-Индукционната рамка 1.2х1.2метра Thrace Terra 2
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Коледно-новогодишни промоции 2018 на www.mdetectors.bg Пет Дек 21, 2018 7:19 pm
Здравейте Колеги, Ако искате да участвате в нашата коледна новогодишна томбола моля влезте във Фейсбук и направете поне един коментар по тази тема. Томболата ще бъде теглена през първата седмица на 2019 година и наградите са осигурени от нокта macro https://www.facebook.com/groups/2079392655706002/permalink/2083297965315471/
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Коледно-новогодишни промоции 2018 на www.mdetectors.bg Пет Дек 21, 2018 8:48 pm
трябва ли да съм в групата на нокта и макро за томболата защото когато влезна в феиса мога само да харесам и споделам
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Коледно-новогодишни промоции 2018 на www.mdetectors.bg Пет Дек 21, 2018 9:42 pm
vasilio написа:
трябва ли да съм в групата на нокта и макро за томболата защото когато влезна в феиса мога само да харесам и споделам
Точно така, томболата е за всички членове на групата. Ако имаш фейсбук подай заявка за членство и след като си напишеш коментар че участваш получаваш номер за участие. Успех и весели празници.
Приветствам тази инициатива за коледни промоции на MDETECTORS. Обикновено част от правилата във форумите е забрана на препратки във други форуми. Искам да знам защо админите ме пращат във фейса като аз съм против такава форма на общуване и не съм неин член.Или този форум е изчерпал възможностите си? По принцип съм против всяка форма на натиск и влияние някой да ми дава съвети кое е най-добро за мен.Поради подобна ситуация напуснах федерастите защото пожелаха да ме съветват колко добре ще бъде ако аз гласувам за определена партия. Голямата ми глава не я нося само за равновесие на тялото а за да преценявам сам кое е най-добро за мен.......или ще трябва да се разделям с профила си тук...което няма да ми е за първи път.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Коледно-новогодишни промоции 2018 на www.mdetectors.bg Нед Дек 23, 2018 11:01 am
Здрасти Колега,форумите никога не могат да изчерпят смисъла си ,защото за разлика от Фейсбук те оставят следа във времето и google търсачката ги индексира. Единствения начин да събереш информация за нещо все още е когато напишеш В google и излезе информация във форума, но фактът че страшно много хора текущо стоят и във Фейсбук затова развиваме и Фейсбук присъствието си. Въпросната томбола е само една от опциите, които всички могат да ползват съответно хората които не влизат във Фейсбук няма да могат да я ползват. като се замисля добра е идеята ти в бъдеще да правим такава томбола и във форума И това ще стане през 2019 по същата система всеки участва с някакъв коментар.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Коледно-новогодишни промоции 2018 на www.mdetectors.bg Нед Дек 23, 2018 11:26 am
Колегата по принцип има право, но в случая темата е за различни промоции, които предлагаме на различни места, като тук се представят за улеснение на посетителите на Форума на едно място. Прав е и ще направим томбола само за посетителите на този форум.
Здрасти Колега,форумите никога не могат да изчерпят смисъла си ,защото за разлика от Фейсбук те оставят следа във времето и google търсачката ги индексира. Единствения начин да събереш информация за нещо все още е когато напишеш В google и излезе информация във форума, но фактът че страшно много хора текущо стоят и във Фейсбук затова развиваме и Фейсбук присъствието си. Въпросната томбола е само една от опциите, които всички могат да ползват съответно хората които не влизат във Фейсбук няма да могат да я ползват. като се замисля добра е идеята ти в бъдеще да правим такава томбола и във форума И това ще стане през 2019 по същата система всеки участва с някакъв коментар.
Защо трябва да е обвързано с коментари и системи? Тя държавата от системи е на този "хал". Всеки през годината участвал с коментар и заявил участието си за томболата в тема създадена за това е абсолютно достатъчно.