Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача
+3
pechkata
lomidol
mdetectors.bg
7 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Пон Дек 03, 2018 9:47 pm
В това филмче са представени основните настройки на металотърсачи ORX. Представлява и видео ръководство за работа с него. Представянето е от нашия колега SPVS
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Вто Дек 04, 2018 10:17 pm
XP пак надскачат конкуренцията, Браво! С какви параметри се различава с основния модел на Деус ХР ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Сря Дек 05, 2018 8:46 am
С големи - направо кърти мивки с един удар...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Сря Дек 05, 2018 10:25 am
lomidol написа:
XP пак надскачат конкуренцията, Браво! С какви параметри се различава с основния модел на Деус ХР ?
Виж представянето по-горе. XP Deus е с по-вече екстри, но малка част от търсачите ги ползват на 100%
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
denzel1 Новобранец
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Сря Дек 05, 2018 6:27 pm
А бакалъм на сиромашкия ДЕУС.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Сря Дек 05, 2018 9:29 pm
denzel1 написа:
Да ти кажа, който иска да си търси на 100% ще си търси с Деус
Рис Консул
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 1:28 pm
denzel1 написа:
Какво означава думата бакалъм ? Аз имам комшия , по прякор Бакалъма .Скоро го хвана Паркинсонова болест , ръцете му започнаха здраво да се тресат ! Как не ми е хрумнало да го ползвам като копач и къртач ... особено за последното...
denzel1 Новобранец
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 5:31 pm
Думата/А бъкалъм/е останала в Българския речник,като многото други Руски,Гръцки,Арменски,Влашки,Казалбашки,Сръпски и так дале, думи означаваща взимайте,грабете нещо ефтино........достатъчно голям си за да не знаеш.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 7:17 pm
Бакалъм се пише значи хайде да видим, сръБски е със Б,от познанията по турско - цигански и правописът може да съдим , че колегата е от Пазарджик или Пловдив и рядко му се налага да пише, което значи ,че е работяга но не от големите щото има време да обиколя полята и така може още да продължим но ще свърши шаранът и виното . НАЗДРАВЕ !
denzel1 Новобранец
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 8:46 pm
Колега по форум,превеждам значението на въпросната дума а ти ме изкара от черен по черен,затова че съм изпуснал една буква,къде се докачи що ли.А иначе позна от първи път работяга съм,помагам на моите шест момчета в монтьорскта работа.Сервизът ми във Видин е на лично место.Ако имаш път насам заповядай.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 8:57 pm
Трябваше друг град да избереш, във Видин всички ги знам.
denzel1 Новобранец
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 9:26 pm
Изброй ги де Чок тарикат,моиш уцели и моя.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Чет Дек 06, 2018 10:35 pm
Тир сервиз,петров ауто,денонощния,на сашо,карера,ауто плюс,мобитекс,крез,вианор,бдин може да пропусна 1 или 2 , аз работя с тези хора.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Пет Дек 07, 2018 1:19 am
Аз съм изненадан също, но "А бакалъм("A bakalim)" се превежда " Нека видим "(Google translate). Та така....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Пет Дек 07, 2018 8:48 am
И кво завидя ви евтината играчка на ХР ...?
- Много лека... - Много бърза машина... - С минимален брой настройки - включи и тръгни... - Много евтина играчка - само за манекени...
Напълно покрива моите изисквания...
Последната промяна е направена от pechkata на Пон Апр 01, 2019 9:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
denzel1 Новобранец
Заглавие: Re: Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача Пет Дек 07, 2018 7:00 pm
Не спомена баш истенския ТОДОРОВ-сервис гуми,джанти,ауспуси,ходова час,масла.Работим ейййй,нестоим цял ден пред компа,па затова и изпускаме и по някоя буква
Металолотърсач XP ORX - представяне на металотърсача