Има ли някой мнение за Minelab gpx5000 made in malaysia.Има ли някаква дискриминация?Има ли някаква разлика относно дълбочина между оргинала?Предварително благодаря
Последната промяна е направена от niki3 на Сря Юли 04, 2018 10:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ако не греша, точно оригинала се прави в Малайзия. А ментата са китайски. Но щом си го проверил и казваш, че е менте, едва ли ще има нещо общо с оригинала.
Ако не греша, точно оригинала се прави в Малайзия. А ментата са китайски. Но щом си го проверил и казваш, че е менте, едва ли ще има нежощо общо с оригинала.
Да така е!Всичко е същото с изключение на това, че функцията ''Hi-Trash'' и отхвърляне на желязо не работи.''Iron Reject'' фабрично не работи!Незнам като дълбочина как е?Ако е виждал некой как работи моля да сподели
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Мinelab gpx 5000 алтернативен Нед Юли 08, 2018 5:14 am
В 2008-ма година Minelab става член на динамичната компания CODAN Group of Companies. От 2009-та год. PLEXUS Corp.-американска компания, разположена в Малайзия, е отговорна за производството на повечето продукти на Minelab, вкл. GPX5000, GPZ7000, Equinox и др. Китайските подражания(ментета) на металотърсачите на Minelab рядко работят, имат доста различия( шрифт на надписите, стил, хардуер, и са просто жалки подражания. Покажи снимки на контролната кутия на детектора странично и отдолу, за да сме 100% сигурни. Ако запиташ Minelab за автентичността на детектора си, като им пратиш серииния му номер,ако има такъв, те ще ти отговорят веднага и ще знаеш със сигурност! Обаче, ако се опитваш да ползваш дискриминация на желязото на оригинален GPX5000, произведен за CODAN(Minelab) в Малайзия от PLEXUS Corp., когато апарата е оборудван с МОНО антена, тогава мисията е невъзможна!!! Не става, апаратът не дискриминира желязо с МОНО антена. Ако е било така, опитай с 11" Коммандер ДД антена и сподели резултата тук... Успех!
Възможно е да си е и оригинален.Има някаква дискриминация с двойно dd .Даже като сложим на моно режим е още по добра.Незнам как да кача снимки.Няма никаква разлика от оргиналния.На книжката отзад гледам има разни тел.USA Minelab .,Minelab electronics Pty LTD Australia,Minelab international Ireland e такива разни надписи.Сега съм в процес на изучаване.Ако некой сподели некой тънкости ще съм му много благодарен
В този материал: https://www.goldcitydetecting.com/counterfeitgpx5000.htm ще видите някои от същественните разлики между оригинален и китайско менте(fake,counterfeit) Minelab. На филмчето тука:
китаиският производител на ментето се опитва да покаже, че работи-обърни внимание на разликите в шрифта по страничните стени на кутията, а също и менюто. Интересно е, че работи в някаква степен-не говорим въобще за сравнение с оригинала! Погледни отдолу кутията и виж номера, написан в този формат: S/No: 40432516256 - този е серийния номер на моя оригинален GPX5000 за илюстрация. Напиши тук серийния номер на твоя детектор. Cheers!
Възможно е да си е и оригинален.Има някаква дискриминация с двойно dd .Даже като сложим на моно режим е още по добра.Незнам как да кача снимки.Няма никаква разлика от оргиналния.На книжката отзад гледам има разни тел.USA Minelab .,Minelab electronics Pty LTD Australia,Minelab international Ireland e такива разни надписи.Сега съм в процес на изучаване.Ако некой сподели некой тънкости ще съм му много благодарен
Добре де, ти извинявай, ама в кой свят се намираш? Има си на официалния сайт на Майнлаб начин, на който може да провериш дали е оригинален. Аз си мислех че си го направил. А това именно е първата и основна крачка, която трябва да направиш. Дал си един куп пари и пишеш "има някви си надписи..." Не те разбирам напълно, какво точно искаш да знаеш? Дали ти е оригинален апарата, дали трябва да има дискриминация, дали...?
Добре де, ти извинявай, ама в кой свят се намираш? Има си на официалния сайт на Майнлаб начин, на който може да провериш дали е оригинален. Аз си мислех че си го направил. А това именно е първата и основна крачка, която трябва да направиш. Дал си един куп пари и пишеш "има някви си надписи..." Не те разбирам напълно, какво точно искаш да знаеш? Дали ти е оригинален апарата, дали трябва да има дискриминация, дали...?
очно това е че е внесен!Направихме бартер и доплащане.Интересува ме ще може ли да ми върши някаква работа....Май ще върши макар и менте да е.И съм доволен но ще трябва да му извещаем
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Мinelab gpx 5000 алтернативен Чет Юли 12, 2018 9:02 pm
Пробвах това апаратче и за голяма изненада се оказа че си работи добре и даже има някаква дискриминация!Работи много добре с моно антената!Пробвал ли е некой да сложи друга антена от GPX на неоргинален GPX Minelab?Дали ще стане или ще изгори нещо?Предполагам че тоя при мен не е оригинален ама за изненада си работи с неговите антени!Ако му вземем по голяма антена?Модела е същия и надписите както тия :https://www.ebay.com/p/Genuine-Minelab-GPX-5000-Gold-Detector/536942858