Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Първи металотърсач

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyЧет Яну 25, 2018 5:54 pm

Здравейте, от доста време съм зарибен да си закупя металотърсач и най-накрая се реших. Та мисля да си закупя втора ръка що годе среден клас апарат. Чудя се между Фишер ф44 с 13 инчовата сонда и Голден маск 5, а също един познат ми предлага да ме запознае с някакъв човек, който прави уреди за по 350лв. Ще съм благодарен на мнения и предложения. ПС от тракийската низина съм.
Върнете се в началото Go down
vanbg
Консул
Консул

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyЧет Яну 25, 2018 6:34 pm

Shocked
adminn
Admin
Admin
adminn

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyЧет Яну 25, 2018 7:55 pm

EasternM написа:
Здравейте, от доста време съм зарибен да си закупя металотърсач и най-накрая се реших. Та мисля да си закупя втора ръка що годе среден клас апарат. Чудя се между Фишер ф44 с 13 инчовата сонда и Голден маск 5, а също един познат ми предлага да ме запознае с някакъв човек, който прави уреди за по 350лв. Ще съм благодарен на мнения и предложения. ПС от тракийската низина съм.

Много важно е да се знае, какъв металотърсач е този, който го правил този човек, Коя марка е за да те посъветваме нещо.

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyПет Яну 26, 2018 8:41 am

Поръчах си вече ГМ5 с п.бокс, благодаря ви все пак.
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyПет Яну 26, 2018 9:40 pm

EasternM написа:
Поръчах си вече ГМ5 с п.бокс, благодаря ви все пак.
Колега не си сбъркал с избора, ако не ти е ясно нещо питай. Тук има хора който ще ти помогнат.
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 7:54 pm

Здравейте, ако може някой, който работи с ГМ5 да пише с какви оптимални настройки работи, че като начинаещ ми е малко трудно да го настроя както трябва. Та разходих се днес и го пробвах със следните настройки - 8кх (2), на битонално като настроих желязото (звука) на 0, а нежелязото на макс (звука), пауъра на 25 да не ми пищи когато го вдигна във въздуха, грунд баланса го пробвах на ауто после и на мануал. Кажете ми къде греша, от където и да мина има едно постоянно пищене, което ме принуждава да вървя много бавно и постоянно да гледам дисплея понеже не мога да различа истинския от фалшивия сигнал от това пищене. Нещо не мога да му хвана цаката още... Благодаря предварително, поздрави.
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:06 pm

След настройките ресетваш ли маската, тоес да вдигнеш апарата до нивото на кръста и да натиснеш ентер.
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:16 pm

Да, даже като порабори известно време пак го ресвам профилактично.
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:29 pm

EasternM написа:
Да, даже като порабори известно време пак го ресвам профилактично.
С каква сонда и на каква почва беше, грунда на какви стойности е?
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:31 pm

28см сонда, почвата е черна и глинеста надолу
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:32 pm

Грундира се на 25 г/д
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:41 pm

EasternM написа:
28см сонда, почвата е черна и глинеста надолу
С това трябваше да започнеш, най вероятно баланса не ти е направен както трябва. Другия път пробвай да направиш ръчен грунд и след като изчисти земята свали още 4-5 единици. На чернозем е така, не се отчаивай пробвай и на други почви,, маската е добра но не очаквай чудеса докато не и свикнеш.
EasternM
Новобранец
Новобранец

Първи металотърсач Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи металотърсач   Първи металотърсач EmptyСъб Фев 03, 2018 9:44 pm

Ок ще пробвам когато имам време, благодаря ти за отзивчивостта и лека вечер.

Първи металотърсач
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Купуване на първи детектор
» Октавиан Август Първи
» Металотърсач

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: