Заглавие: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Чет Апр 05, 2012 1:47 am
Здравейте тези дни си вземах първия металотарсач дайте някой съвет за него а и утре ще излизам на какви места не е добре да попадам благодаря ви
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Пон Апр 09, 2012 9:50 pm
направи някакви тестове с машинката.ако имаш възможност я сравни с някой бг машини.дикриминация и разбира се дълбочина.кажи си твоето мнение .без разбирасе да има реклама .пробвай примерно 10 ст на каква дълбочина ги хваща .разбира се в земята.кажи сантиметрите и т.н.
georgiev870 Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Пет Апр 13, 2012 9:52 am
stoian8411 написа:
направи някакви тестове с машинката.ако имаш възможност я сравни с някой бг машини.дикриминация и разбира се дълбочина.кажи си твоето мнение .без разбирасе да има реклама .пробвай примерно 10 ст на каква дълбочина ги хваща .разбира се в земята.кажи сантиметрите и т.н.
ами аз то4но тази дискриминация май не мога да настроя нещо защото примерно съм я пуснал на ALL METAL и гледам по скалата и като е към средата на скалата би трябвало да не е желязо но някой път излиза такова ина4е онзи ден ми хвана една капа4ка на около 30-35см а 10ст на окло приблизително 20 см
Александър Легионер
Заглавие: Re: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Пон Апр 16, 2012 12:16 am
Много зависи от сондата, имах такъв апарат преди време и беше с дд сонда, но имах и 12.9 мисля вече съм забравил. Както и да е, машинката е много добра и си има дискриминация, гледай дисплея, като и свикнеш ще разбираш дори какъв е цветният метал, от началото беше олово и т.н. Интересното беше че дава различен сигнал за цвят с патина и без, но трябва практика. Успех
amokana1 Новобранец
Заглавие: ace 250 Пон Апр 16, 2012 1:02 am
vnimavai 4e zlatoto e na 3-tata 4erti4ka da ne my maahnesh otmetkata. pyskash q na coin i slagash vsi4ki otmetki bez parvite dve i dalbo4ina na 4 delenia. kato se varna v BG , piq bira ami nqmam kirilica na laptopa i pak ste me hokat. https://www.youtube.com/watch?v=RCywKWBShwU&context=C4575996ADvjVQa1PpcFORZfhq8zvhYpYcWC735kqQWBAX_bxCh0A=
Александър Легионер
Заглавие: Re: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Пон Апр 16, 2012 11:04 am
с тая програма коинс, до колкото помня пропускаше някои предмети, аз работех на джелари. Най-добре си направи тестове в някой двор или на подходящо място, и на алметалс пак показва ако има два сигнала - цвят и черен един до друг, всичко е въпрос на опит
georgiev870 Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Сря Апр 18, 2012 3:10 pm
Александър написа:
Много зависи от сондата, имах такъв апарат преди време и беше с дд сонда, но имах и 12.9 мисля вече съм забравил. Както и да е, машинката е много добра и си има дискриминация, гледай дисплея, като и свикнеш ще разбираш дори какъв е цветният метал, от началото беше олово и т.н. Интересното беше че дава различен сигнал за цвят с патина и без, но трябва практика. Успех
Благодаря ви! А бихте ли ми препора4али някоя по добра сонда за машинката и имали смисъл да я сменям моята е много малка мисля 4е е 16,2см-- 22см
Александър Легионер
Заглавие: Re: Здравейте първи стъпки с Garrett ACE 250 Сря Апр 18, 2012 6:42 pm
Ползвах DD Sef и бях доволен, сега с Фишър ф75 и ползвам украинска Nel сонда, те правят и за гарет. Имаш избор но тая малката е налято за плажа, ще се изненадаш приятно като я смениш. има разлика от порядака на 8-10 см. Лично аз имах три сонди, стандартните на гарет плюс Сефтката, но ако сега си копувам бих пробвал с Nel. Поздрави и успех