Заглавие: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 22, 2017 12:25 pm
По традиция в края на годината предлагаме на членовете на Форум за метал детекори Империо различни подаръци, намаления и изненади по случай празниците, които всички очакваме. Тази година няма да е изключение, но за разлика от преди, решихме сега ВСИЧКИ КОЛЕГИ, който НАПИШАТ своето мнение в тази тема да получат ПОДАРЪЦИ осигурени от: www.noktadetectors.bg www.makrodetector.bg и официалния им представител за България: www.MDETECTORS.bg В тази тема споделете, с какъв металотърсач/и сте работили 2017 година, както и впечатленията си от работата с него или ако са по-вече от един впечатленията от работата с тях. ВСИЧКИ, които НАПИШАТ ПОСТ в темата, ще получат някой ПОДАРЪК от снимките, а именно: - фланелкина NOKTA и MAKRO - шапки на NOKTA и MAKRO - рекламни аксесоари на NOKTA и MAKRO, - рекламни чаши от MDETECTORS - купони - реални на банкнота и електронни купони за отстъпка на стойност 10лв. от MDETECTORS за пазаруване в: = магазин Клондайк в София на ул.Цар Симеон - реални купони при представяне/срок на купоните 31.01.2017/ = или онлайн поръчка в магазин за металотърсачи www.shop.imperio.bg - елекронни купни /срок на купоните 31.01.2017/
Всички подараци ще са налични за получаване в могазин за металотърсачи Крондайк в София на ул. Цар Симеон 160, или ще се пращат по Еконт за сметка на получателя. При избора на подаръците предимство ще имат членовете на форума с по-вече натрупани точки, но ВСИЧКИ ще ПОЛУЧАТ НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК
Освен, че темата цели всички да получат подаръци, не забравяйте да коментирате металотърсачите, с които сте работили през 2017г., както и дали искате да го смените и най-важното с кой модел. Напишете и с колко и кои металотърсачи сте работили до сега и кой е най-добрия за определените условия и цели на търсене. Дайте и своя глас в анкетата на темата за металотърсачите! Весело изкарване на всички празници и много хожелания за здраве, късмет и успехи през 2018!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Последната промяна е направена от adminn на Чет Авг 16, 2018 10:43 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 22, 2017 5:03 pm
Здравейте колеги, тази година работих с два уреда, Голден маск 1 и ГМ 3+. За ГМ1, много лесен за работа заради авто грунда, но същевременно малко по - плитък и заради еднотоналността се копаят повече черни сигнали или боклуци. За начинаещи е много добър. 3+ за дълбочина бива, +са, дава 3, 4 до 5 см в зависимост от почвата дълбочина (поне аз така съм усетил), и сигнала се чува по добре, когато е включен п бокса. Дискриминацията добре, фолиото след 7 на диск го върти, иначе ако е дълбоко и на диск 4 си го пее. Понякога все едно вие куче, но като цяло дискриминацията е добре. С настройката на грунда имах малко проблеми в началото но ги изчистих и сега бива. С 30 см дд антена е, малко по тежичък от единицата, но се свиква. Те това е, весели празници и щастлива нова година!
Не питай старило, питай патило!
peneff72 Легионер
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 22, 2017 6:16 pm
След Fisher F2 си купих Макро Рейсър 2 и много съм доволен. Толкова ефективен и лесен апарат. Най-много да си взема по-горяма сонда. Успех на всички!
vanbg Консул
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 22, 2017 7:01 pm
Здравейте колеги, тази година ми минаха много детектори през ръцете , но ще отбележа че най универсален за мен е Nokta Impact , а най дълбок и най лесен за настройка работещ и на тежки почви - NEXUS MP. През 2018 г. ще направя поне две покупки , но марки няма да споменавам заради маркетинговото проучване / доста от колегите вече знаят какъв ще е избора ми /.
vanbg Консул
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 22, 2017 7:05 pm
Весели празници
bogo Новобранец
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 22, 2017 10:14 pm
Добра вечер и от мен.За замърсено предпочитам да работя с Макрорасера 2 със стандартната антена.Чакам Детеч да направят 33 см.Ултимейт за по добра дълбочина.За разузнаване на чисти места ходя със Сорекс 7281 със 15 инчовата антена на 3 кх.Успех и здраве на всички колеги през новата година.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Съб Дек 23, 2017 8:42 am
Здравейте колеги, тази година работех с Макро Рейсър 2 с 13 инча антена, много съм доволен от апарата, весело изкарване на празниците , през новата година много здраве и късмет на всички .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Съб Дек 23, 2017 5:40 pm
С риск да изпусна нещо ще напиша новите неща които ми направиха впечатление през тази 2017 година ако нещо съм изпуснал моля допълнете го - Пинпойнтер на XP deus - Nokia Impact - Златарските търсещи сонди HF Coil XP работещи на високи честоти които бързо доказаха че са най-добрите за търсене на самородно злато и търсене в силно замърсени места. - Garrett AT Mac по-дълбок от двата си предшественик а - Golden Mark 5+ през 2017-та година беше пуснат в окончателен вариант. Той се оказа по-добър от Golden Mask 5 и един от най-добрите металотърсачи с които съм работил. -Golden Mask 4SPRO MDETECTORS - трябва да бъде най-изгодния металотърсач в средния клас с всички екстри за които може да се сетим - въпреки че не е модел от 2017 година огромно впечатление ми направи и модела за търсене на самородно злато Makro Gold Racer силно впечатлен съм от този металотърсач.
От Макро са подготвили изненада и за 2018 година подготвя се подводен металотърсач Makro Racer 3 очаквайте още информация.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Vencislav1986 Новобранец
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Съб Дек 23, 2017 8:40 pm
Здравейте,през тази година направих 15-20 излета с xp gmaxx много добър апарат лесен за настройка ,после пробвах fisher gold bug pro и с него направих 20 излизания прияте,спокоен,лесен за настройка,добър на замърсено, работя вече няколко пъти с golden mask 5+ и за тази година най съм впечатлен от него,пожелавам на всички през новата година повече излизания и повече сигнали
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Нед Дек 24, 2017 1:43 pm
Здравейте тази година имах честа да работя със Голден маск 5+ страхотен детектор работи на всички терени без проблем - макар че някой колеги опровергават това... Със правилен подбор на настройките честота грунд и др. се справя повече от очакването ми... Негативни мнения винаги ще има - ако ги няма няма да има развитие в металдетектинга...
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Нед Дек 24, 2017 2:59 pm
здражеите колеги ,тази година основно обикалах с голден маск 5+ и нокта голд .весели празници
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Нед Дек 24, 2017 3:35 pm
mdetectors.bg написа:
От Макро са подготвили изненада и за 2018 година подготвя се подводен металотърсач Makro Racer 3 очаквайте още информация.
Бих го взел веднага без да се замислям ако го предложат със търсачката на снимката...
adminn Admin
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Нед Дек 24, 2017 3:44 pm
pechkata написа:
mdetectors.bg написа:
Бих го взел веднага без да се замислям ако го предложат със търсачката на снимката...
Печка Остави я търсачката кажи какви впечатления имаш през 2017 за металотърсачите, с какво си работил какво си правил Как си живял
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Нед Дек 24, 2017 10:08 pm
Здравейте колеги, девет години с голден маск 3+ и няма как да я отлепя от мен, просто ми се е срастнала с ръката. Здраве и късмет през новата.
satir Легионер
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пон Дек 25, 2017 8:50 am
Стартирах моето хоби с Бандито,но скоро се появи Голден маск и преминах на него.С годините съм имал честта да работя с всички стандартни модели на тази марка като допълнително са ми били добавяни всякакви допълнителни подобрения които позволява модела.Не изменям на марката. По съвет на колеги от един форум в който продават храна за подрастващи кучета си купих Тесоро лобо сивото от което бях изненадан.То ме върна крачка назад и го разкарах макар и на загуба. Тази година работя с Голден маск 5+ и съм изключително доволен защото от него получих това което искам от един апарат.В момента работя с прототип на една нова сонда и с нетърпение ще очаквам догодина Голден маск 6 за който чух,че ще има дълбочината на 3+ и статичен режим. В съчетание на Голден маск 6 и новата сонда трудно ще може някой да ме накара да премина на друга марка. Успех на всички и весели празници.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пон Дек 25, 2017 9:17 am
Честит празник на всички много пожелания за здраве щастие и късмет пожелания през новата година всеки да работи с още по-дълбок металотърсачи и с дискриминация на 30 сантиметра в Перник и Стакевци Белоградчик! През 2018 година се сещам за шест нови модела, които ще видим и догодина по това време ще знаем дали са същите като преди или нещо ново което сме очаквали цял живот!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Vencislav1986 Новобранец
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пон Дек 25, 2017 5:07 pm
Днес бях на мястото под електроповоди с маската и сигналите бяха доста повече спрямо другия апарат с който съм работил там останах доста доволен,Ще чакам с нетърпение маската 6
adminn Admin
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 9:33 am
Колеги този път в анкетата имате възможност да избирате повече от един избор за металотърсачи и затова се получават малко по-различни данни отколкото друг път. Това е важно уточнение във връзка с това, че някой колега питат, защо така се получи, че резултатите този път са различни от предишния път. Истината е, че металотърсачи Голден маск е бил използван от страшно много търсачи в България.
Vencislav1986 Новобранец
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 7:48 pm
Колега satir каква е тази нова сонда
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 9:08 pm
Vencislav1986 написа:
При satir е прототип на 30см Fighter 2, който за разлика от Fighter работи добре и на леки почви . Освен добрата работа на всички видове почви, последния прототип е и механично стабилен при силни удари в почвата (на колегата е по-стара версия) т.е. с тази антена може да трепете змии и гущери лятото . Съжалявам за лошото видео но колегата който я тества е с телефон от преди 10 години.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 9:11 pm
Vencislav1986 написа:
При satir е прототип на 30см Fighter 2, който за разлика от Fighter работи добре и на леки почви . Освен добрата работа на всички видове почви, последния прототип е и механично стабилен при силни удари в почвата (на колегата е по-стара версия) т.е. с тази антена може да трепете змии и гущери лятото . Съжалявам за лошото видео но колегата който я тества е с телефон от преди 10 години.
Детектора е Golden Mask 5+ с включен Power Box и звуков праг на 28
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 9:28 pm
Да поздравя всички колеги да не забравя и колежките тая година не бяха много активен ни във форума ни на терена но като прочетох темата съм изумен защото по мое време фирмата нокта правеше много хубава баклава и се чудя защо е сменила бранша да предлага шапки и тениски
дистрибутур на
adminn Admin
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 10:53 pm
zanvan написа:
Да поздравя всички колеги да не забравя и колежките тая година не бяха много активен ни във форума ни на терена но като прочетох темата съм изумен защото по мое време фирмата нокта правеше много хубава баклава и се чудя защо е сменила бранша да предлага шапки и тениски
Наистина така бяха нещата преди години Сега обаче стоят по друг начин не подценявай фирмата, Nokta и Makro. Най-добре заповядай на някой събор на БАТСЗМ през 2018 година за да се увериш на живо.
satir Легионер
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Вто Дек 26, 2017 11:37 pm
Golden Mask написа:
При satir е прототип на 30см Fighter 2, който за разлика от Fighter работи добре и на леки почви . Освен добрата работа на всички видове почви, последния прототип е и механично стабилен при силни удари в почвата (на колегата е по-стара версия) т.е. с тази антена може да трепете змии и гущери лятото Smile .
Стара,стара.......колко да е стара Щом включа съм като прахосмукачка. Тръгна ли на лов за императори ги вадя от леглата им по нощници.
IVOOO Новобранец
Заглавие: Re: ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК! Пет Дек 29, 2017 11:40 am
Гарет Евро Еис, тази година му взех Сонда Карма 33 и нещата стоят повече от чудесно.Мързелива машина, няма много настройки, супер ми дискриминира, лека е а дълбочината с новата сонда е Доста прилична. Пробвах няколко маски и уеив нищо особено и за това си цъкам с Гарета.
ЧЕСТИТА 2018 - НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА ФОРУМ ИМПЕРИО СА ВЕЧЕ ТУК!