Производителите на технетикс в Тексас за пореден път пускат новина че се очаква в близко бъдеще металотърсач T 2 + ... Тъй като знаем как през последните години от един модел, те сътвориха по няколко и по този начин едва ли някой в момента знае колко модела металотърсачи Фишер и Текнетикс, има имам в предвид всичките им модификации със сонди с плюсове и минуси.... Засега е налична само тази снимка. Основният въпрос е въпросният плюс дали ще се състои в това, че има статичен режим на работа или има подсветка.Последното го казвам с ирония.
Последната промяна е направена от iliev на Пет Дек 08, 2017 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Сря Ное 08, 2017 10:05 am
Знам за плановете на Фърст Тексас за пускане на нови модели металотърсачи на базата на T2 и F75 и знам че те просто ще бъдат подводни до 3 м., дори знам и имената им и те не са тези. Споредн мен T2+ и F75+ са междинки или нещо от сорта.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
И двата модела Ф75 и Т2 са много добри машини, да не кажа че са едни от най добрите. И единственото, което според мен трябваше да направят, от доста време, бе да се съобразят с мнението и препоръките на търсачите. Да са водоустойчиви, подсветка, безжични слушалки, една две честоти още да вкарат, и още няколко дребни неща, които не бяха трудно изпълними. Но те до последно чакаха и последният анонимен производител да ги въведе, и чак сега се стреснаха. Да видим какво ще предложат. Бъдещето не е толкова далече..
iliev Новобранец
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Чет Ное 09, 2017 9:23 pm
colin96 написа:
И двата модела Ф75 и Т2 са много добри машини, да не кажа че са едни от най добрите. И единственото, което според мен трябваше да направят, от доста време, бе да се съобразят с мнението и препоръките на търсачите. Да са водоустойчиви, подсветка, безжични слушалки, една две честоти още да вкарат, и още няколко дребни неща, които не бяха трудно изпълними. Но те до последно чакаха и последният анонимен производител да ги въведе, и чак сега се стреснаха. Да видим какво ще предложат. Бъдещето не е толкова далече..
тук съм съгласен колега. също така да вземат да направят. Хубав здрав лесно сгъваем в малка раница стик. И да вземат да подобрът. Ожелезяването в дълбочина на прага на детекция.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Чет Ное 09, 2017 9:49 pm
iliev написа:
colin96 написа:
тук съм съгласен колега. също така да вземат да направят. Хубав здрав лесно сгъваем в малка раница стик. И да вземат да подобрът. Ожелезяването в дълбочина на прага на детекция.
От тях се иска много малко, да намалят дискриминацията за да се чуват дълбоките метали цвят.
colin96 Консул
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Чет Ное 09, 2017 10:24 pm
Да, и това също.Но тези сигнали точно и затова ги очерня, щото са дълбоки,и другите даже не ги чуват. Както и да е, писано е много по темата. По важното е да вкарат по модерни неща, които станаха почти стандарт за днешно време. Компактни, безжични,защитени, с възможност за ъпдейт на софтуера и т. н. Но и по тази тема е писано много. То е ясно че няма вече кой да предложи двойна дълбочина....
iliev Новобранец
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Чет Ное 16, 2017 10:08 pm
'
Последната промяна е направена от iliev на Пет Дек 08, 2017 5:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
colin96 Консул
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Вто Ное 28, 2017 8:19 am
Някой всъщност наясно ли е какво анонсираха Технетикс и Фишер в последно време като нов детектор. Тоя + след ф75/т2 май само означава че към детекторите ще има добавена лопатка и пинпойнтър.Е това наистина е несериозно... https://m.facebook.com/photo.php?fbid=929734973848375&id=111854762303071&set=a.191413257680554.1073741825.111854762303071&source=54&locale2=bg_BG&refid=13&__tn__=%2B>
Аз доколкото разбирам нищо не са добавили. Единствено са добавили пинпойнтър и лопатка...И оттам идва и големия плююююс... Всичко си е абсолютно същото. ф75 си е ф75, а ф75лтд си е лимитирана версия с бууст и кеш програмите. Може би включването и изключването на dst сега може да са го направили по лесно от менюто. Преди май беше няква комбинация от копчета.. Вече съм забравил.. Аааа.. и серийния номер бил запаметен в електрониката.... Голям ъпдейт, няма що.. п. с. да се поправя :сега погледнах какво е било до момента. Та значи съм абсолютно прав. Единствената разлика е, че сега върви с пинпойнтър и лопатка, и оттам идва плюса. Другите неща дето се съмнявах, си ги е имало и преди.
Тия комплекти отдавна ги има и ги водят археологически комплекти.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
colin96 Консул
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Чет Ное 30, 2017 8:57 am
Последната промяна е направена от colin96 на Чет Ное 30, 2017 9:03 am; мнението е било променяно общо 1 път
colin96 Консул
Заглавие: Re: Нов металотърсач T2+ или... Чет Ное 30, 2017 9:00 am
mdetectors.bg написа:
Знам за плановете на Фърст Тексас за пускане на нови модели металотърсачи на базата на T2 и F75 и знам че те просто ще бъдат подводни до 3 м., дори знам и имената им и те не са тези. Споредн мен T2+ и F75+ са междинки или нещо от сорта.
Може би наистина в скоро време трябва да очакваме голям анонс на нов модел и изненада от Фишер. Представянето на ф75+/т2+ като събитие, всъщност може да се окаже като димка за момента. Наистина ако се замисли човек, с намаляване на цената, плюс добавяне на пинпойнтър и лопатка, може би се опитват да се отърват от наличните бройки до момента, и да разчистят място за нова машина. Ако искаха да развиват линията, можеше дори едни козметични промени да направят. А сега дори и не предлагат малката сонда в комплекта, както беше преди. Даже четох някъде,и Фишер са го потвърдили, че са наели инженера, създателят на Манта метал детектор, който наскоро коментирахме тук във форума, и доразвиват именно тази технология. Така че в тази връзка, много вероятно е да очакваме пулс индукция, с добра дискриминация, и един хубав ергономичен дизайн, предназначен и за под вода.
Важна разлика между Teknetics T2 + и Teknetics T2 limited за разлика от сравнението между Fisher F75 плюс и Fisher F75 LIMITED, които практически нямат РАЗЛИКА. Тук обаче липсва една дълбочинна програма CL и е оставена само програмата за дълбоко търсене на монети Boost Power гледайте филмчето