Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Нед Апр 16, 2017 5:35 pm
Още един тест на Impact
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Вто Апр 18, 2017 7:00 pm
Да барнали са го на скорост... На стик - кабела в стика... Батерията подобно като на Майлаб но на доба цена...
IMPACT SEARCH COILS IM28 Waterproof DD Search Coil 28 x 18 cm (11" x 7") Waterproof, DD standard search coil, designed specifically for coin and relic hunting. IM19 Waterproof DD Search Coil 19 x 10 cm (7,5" x 4") More sentitive to smaller and shallow metals, it also provides convenient use in heavy trash areas. IM24 Waterproof DD Search Coil 24 x 13 cm (9.5" x 5") Ideal for use on uneven ground. Its non-buoyant design offers convenient use under water. IM40 Waterproof DD Search Coil 40 x 35 cm (15.5'' x 14'') This waterproof search coil provides more depth and offers greater coverage enabling you to find targets faster.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Сря Май 03, 2017 2:15 pm
Всички бройки, които ще получим ще са с последната версия на софтуера на металотърсач NOKTA IMPACT /както знаете всеки ще може да си сменя софтуера онлайн, както на XP DEUS/ Възможно е за събора на 20.05.2017 да са тук, въпреки голямото забавяне.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vanbg Консул
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Сря Май 03, 2017 6:44 pm
Хайде че и аз го чакам , докато дойде и ще излезне и новия Гарет и ще се обърка всичко.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Сря Май 03, 2017 9:57 pm
Вчера получих новия брой на списание The Searcher. Основната тема е Nokta Impact. Има една подробна статия и описват различните програми от прочетеното разбирам, че на някои програми черния сигнал е на различно число спрямо другите програми, което наистина е много интересно решение и мисля че е уникално. Отначало гледах доста скептично на решението да има толкова много програми, но сега като се замисля някой търсачи ще бъдат очаровани, защото няма да се налага да влизат в сложни менюта и подменюта, а просто ще си включат програма и ще си направят настройките за нея.
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Чет Май 04, 2017 12:28 am
Оказва се, че от Нокта се вслушват в тестерите и клиентите си относно промени и реагират бързо. От тук може да се свали последната версия и всеки сам да си я инсталира на уреда: http://noktadetectors.com/onlineupdate_impact-metal-detector.asp
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Чет Май 04, 2017 8:19 am
Да барнали са го на скорост... На стик - кабела в стика... Батерията подобно като на Майлаб но на доба цена...
Пък сега и смяна на софта онлайн...
Да по обикаляли са из форумите и темите - слушали са мнения и резултата е на лице...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Нед Май 07, 2017 2:53 pm
От 12 те програми на металотърсач Nokta Impact: - Има две статични - едната без дискриминация STA другата с дискриминация STA(D) - Една дълбочинна DEEP - основна базова GEN - като горната но има тон на желязото GEN(D) - 2 тонална DI2 - 3 тонална DI3 - 4 тонална DI4 - многотонална DI99 - програма за алкални солени почви COG - 3 тонална, но по-тиха програма VLX1 - 4 тонална като горната но по-дълбока от VLX2
Това са базовите програми а според нуждите може да се променят честотите и конкретните настройки на всяка програма.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Вто Май 09, 2017 9:24 pm
Във връзка със запитвания от клиенти: Много е възможно още края на тази седмица да имаме в наличност металотърсач NOKTA IMPACT
vanbg Консул
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Вто Май 09, 2017 9:36 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Пет Май 12, 2017 9:24 pm
Вече в наличност новия модел металотърсач Нокта Импакт от официалния представител за България: http://www.shop.imperio.bg/nokta-impact-metalotarsach
vanbg Консул
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Съб Май 13, 2017 3:39 pm
Днес получих Nokta Impact и веднага направих малка разходка . Първите ми впечатления са много добри , апарата е добре балансиран , ръкохватката е ергономична с гумено покритие което кара ръката да залепне за нея , подлакътника се регулира според дължината на ръката и създава допълнителна стабилност. За почитателите на дисплеи , в този модел почти всичката полезна информация е пред очите на потребителя. Малко време имах за изпробване на различните програми / за промяна на стандартните не си и помислих , поради ограниченото време / но мога смело да кажа че от Nokta са направили металдетектор който спокойно конкурира много известни марки .
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Вто Май 16, 2017 12:51 am
vanbg написа:
Днес получих Nokta Impact и веднага направих малка разходка . Първите ми впечатления са много добри , апарата е добре балансиран , ръкохватката е ергономична с гумено покритие което кара ръката да залепне за нея , подлакътника се регулира според дължината на ръката и създава допълнителна стабилност. За почитателите на дисплеи , в този модел почти всичката полезна информация е пред очите на потребителя. Малко време имах за изпробване на различните програми / за промяна на стандартните не си и помислих , поради ограниченото време / но мога смело да кажа че от Nokta са направили металдетектор който спокойно конкурира много известни марки .
Ще чакаме да коментираш по-обстойно уреда. Много ми е интересно как се представя в реално търсене. На въздушните тестове видях, че е много добре.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Вто Май 16, 2017 4:22 pm
Машинката се държи доста стабилно-да не кажа плашещо . Направих едно бързо излизане вчера за да изпробвам настройките на менюто . Иска си да "влезне в боя" на терен и тогава да видя как е . При първа възможност ще бъде сравнена Nokta-та и с други детектори .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Вто Май 16, 2017 7:19 pm
Днеска направих няколко теста с минерализирани камъни и съм много доволен, но нека да видиме как е на ход затова заповядайте на събитието на БАТСЗМ тази събота в село Дружево община Своге да видите как работи.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Чет Май 18, 2017 9:53 pm
времето ще покаже колко е добър
:
Последната промяна е направена от Podlecii.avg на Чет Юни 08, 2017 11:14 am; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Пет Май 19, 2017 2:11 pm
- 3 тонална, но по-тиха програма VLX1 - 4 тонална като горната но по-дълбока от VLX2
Светли тези двете програми да не са подобие на работа като на Velox модела...?
Краси и на мен много ми хареса...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Пет Май 19, 2017 4:03 pm
Най-вероятно е точно така, но трябва още да поработя. Утре на събора на БАТСЗМ ще има и ще се тества също.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Съб Май 20, 2017 10:15 pm
N okta Impact показа уникални възможности. Доста дълбок, но и с програми за замърсено.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Нед Май 21, 2017 4:53 pm
Много добър металдетектор започна да се доказва и на терен. Аз съм много доволен.
Рис Консул
Заглавие: Ох! Нед Май 21, 2017 5:20 pm
Ох ,ох, ох ! Как ми се иска да ГО имАМ ...
vanbg Консул
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Нед Май 21, 2017 5:23 pm
Рис написа:
Ох ,ох, ох ! Как ми се иска да ГО имАМ ...
Твоето мнение го знаем - "Лежим на стари лаври".
Рис Консул
Заглавие: Бря !-ква стана тя ?!? Нед Май 21, 2017 5:52 pm
Какво пък толкова съм казал ?!? А всъщност какво пък каза ти ?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Сря Юни 28, 2017 10:42 pm
🎆
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz Сря Юли 05, 2017 7:08 pm
Металотърсач Nokta Impact във въриента PRO PACKAGE е наистина много изтоден, защото освен многото аксесоари има и допълнителна сонда, която е много подходяща за търсене в замърсени терени.
За цената на металотърсач Nokta Imact PRO проверете ТУК
Нов модел металотърсач на Nokta IMPACT 5Khz-14Khz-20Khz