Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Мар 28, 2017 9:59 am
Има много български машинки достойно представящи се.
johnsan Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Нед Апр 09, 2017 5:48 pm
Добър ден,мога ли да ви попитам как се пуска дисплея да свети така син като на клипа
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Нед Апр 09, 2017 7:33 pm
Червеният бутон за вкл.и изкл. - само го натисни без да задържаш.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Нед Апр 09, 2017 9:21 pm
johnsan написа:
Добър ден,мога ли да ви попитам как се пуска дисплея да свети така син като на клипа
Колега как е, беше при мен един от тестовите модели. Много е добър.
johnsan Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Нед Апр 09, 2017 10:32 pm
Avrelian написа:
johnsan написа:
a Ами ,от мерак да го пробвам не го оставих да се зареди на пълно и го изпробвах за малко щото батерията падна но го пробвах на обект с които преди това съм го минавал 5 пъти с голден маск 4 про с 12 инчовата спидер а тази на 5 плюс е 9 инча ,много добра дискриминация ,бърз,малко с авто грунда имах проблем но се оправи още несъм му свикнал и някои неща даже не знам за какво служат понеже и апарата ми доите без упътване а и клипове няма още така масово по обстойни.
johnsan Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Нед Апр 09, 2017 10:37 pm
johnsan написа:
Avrelian написа:
johnsan написа:
a Ами ,от мерак да го пробвам не го оставих да се зареди на пълно и го изпробвах за малко щото батерията падна но го пробвах на обект с които преди това съм го минавал 5 пъти с голден маск 4 про с 12 инчовата спидер а тази на 5 плюс е 9 инча ,много добра дискриминация ,бърз,малко с авто грунда имах проблем но се оправи още несъм му свикнал и някои неща даже не знам за какво служат понеже и апарата ми доите без упътване а и клипове няма още така масово по обстойни.
искарах една монетка и то доста малка на 20 санта направо се учудих как е засече
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Пон Апр 10, 2017 8:05 pm
Може да търсиш и с големия спайдър без проблем, ако не ти е ясно нещо питай. Нали затова е форума за да си помагаме.
johnsan Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Апр 11, 2017 12:37 am
Avrelian написа:
Може да търсиш и с големия спайдър без проблем, ако не ти е ясно нещо питай. Нали затова е форума за да си помагаме.
А дали 12 инчовия спидер от 4 прото които е 18 кхц ще работи на гм 5+
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Апр 11, 2017 8:04 pm
johnsan написа:
Avrelian написа:
А дали 12 инчовия спидер от 4 прото които е 18 кхц ще работи на гм 5+
Thershold - праг звук - на к акво ниво да сработи сравняващия генератор (да жужи)... -а бре кюмбе , ама ти направо си решил да ни умориш от смях ! Какви са тез лютиви халюциногенни пушеци ?!? барем извикай гугълот-преводач -Gain- усилване -трешхолда верно е звуков праг, ама какъв сравняващ генератор, бре ? Ти създаваш нови научни термини, ! да не са ти свършили дървата и си почнал да гориш индийски коноп
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Май 02, 2017 7:23 pm
Gain - промяна на нивото на приемния сигнал... Защо само усилване по точно е промяна - като врътнеш в отрицателна посока усилва ли се...?
Thershold - праг звук - на какво ниво да сработи сравняващия генератор звук (да жужи)... Е пропуснал съм да напиша звук...
Та какво е онова което издава звук на детектора да не е песен на птичка записано на mp3 ...? Специално при Голден маск в режим двутонален е сравняващ генератор - сравнява две нива плюс или минус (висок и нисък звук)...
На технически жаргон е сравняващ генератор... А научномо е генератор звук...
Рис Консул
Заглавие: OOOOOOOOOOOOOOOX! Вто Май 02, 2017 8:24 pm
Thershold - праг звук - на какво ниво да сработи сравняващия генератор звук (да жужи)... Е пропуснал съм да напиша звук... В горната твоя мъдра мисъл ти е грешката.Айде сега пак направи справка в световната мрежа... Само с упорито търсене ще напълниш с информация празната си фурна ! и каква е тази суперсложна схема , която си изровил, и минелабовите инженери ще се озорат да я реализират!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Май 02, 2017 9:00 pm
johnsan написа:
Колеги някои може ли да ми обясни гаин и трешхолда за какво служат
Колега на какъв режим работиш, дръж геина на нива 0-1, треша 24-25. Сондата каква е? 5+ е уникална машинка, поздрави.
johnsan Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Май 02, 2017 9:27 pm
Avrelian написа:
johnsan написа:
Колега на какъв режим работиш, дръж геина на нива 0-1, треша 24-25. Сондата каква е? 5+ е уникална машинка, поздрави.
със спаидер 9 и 12 инча даите примерни настроики за 8 кхц и за 18 кхц пример на замърсено и на орудено ако имате наблюдение върху апарата,лошо че няма много клипчета за настроики на апарата както при голден маск 4 про там е елементарно
johnsan Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Вто Май 02, 2017 9:30 pm
johnsan написа:
Avrelian написа:
johnsan написа:
със спаидер 9 и 12 инча даите примерни настроики за 8 кхц и за 18 кхц пример на замърсено и на орудено ако имате наблюдение върху апарата,лошо че няма много клипчета за настроики на апарата както при голден маск 4 про там е елементарно
примерно за монети как да извлечем максимума на апарата чрез настроиване правилно
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ за самородно злато Сря Май 03, 2017 8:05 am
johnsan написа:
примерно за монети как да извлечем максимума на апарата чрез настроиване правилно