Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Чет Мар 09, 2017 7:19 pm
[quote="Golden Mask"]
Avrelian написа:
pechkata написа:
Spider coil 12'' (30 см) - питай каквото те интересува...
Това от каквото се интересува всеки един от нас, как се представя на бити обекти? На един от клиповете на дълбоко заровена монета сигнала е мазен, тих, знаеш за какво говоря. На реален обект така ли е? Поздрави.
Много е важно какви са настройките, за ''мазен'' сигнал гейна трябва да е = 0, Настроен да работи на праг се чува друг тон, не основния, това е направено за да чуе оператора разликата между прага и звука на дълбок сигнал. Чакам в петък да ми върнат един тестови, мога да ти го изпратя да чуеш как е на реално търсене ?[/quote Ще бъде удоволствие да го пробваме с моя приятел.
adminn Admin
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Вто Мар 14, 2017 9:22 pm
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Вто Мар 14, 2017 9:53 pm
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Чет Мар 16, 2017 8:09 pm
Днес след работа я пробвах на полигона, почвата е червена глина. Първи впечатления исключителна пробивност. Поздрави за Владо и неговия екип.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Чет Мар 16, 2017 8:58 pm
Avrelian написа:
Днес след работа я пробвах на полигона, почвата е червена глина. Първи впечатления исключителна пробивност. Поздрави за Владо и неговия екип.
Дай цифри де. Колко за какво и как е тествано?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Чет Мар 16, 2017 9:54 pm
Nexus metal detectors написа:
Avrelian написа:
Дай цифри де. Колко за какво и как е тествано?
Сигнала е 2 стотинки Живков на 25 сантиметра, Без да претендирам че съм настроил правилно 5+, в режим моно я засича с 5 санти аванс. Този сигнал лежи там от години и мястото никога не хваща трева. Други цифри ще дам другия път. Червената глина има склонност да обръща сигнала, ама маската пее- цвят, цвят, цвят.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Пон Мар 20, 2017 9:03 pm
pechkata написа:
Spider coil 12'' (30 см) - питай каквото те интересува...
Коле сподели кой режим на работа ти допада най много, и деп диск на каква стойност е? При мен е един от тестовите модели на Владо, на мен също ми допада режима ал метал. Понеже имам и 4вд, впечатлението ми е че ако имам избор между 4вд и 5+, категорично бих избрал 5+. Поздрави.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Сря Мар 22, 2017 6:59 pm
8 kHz ALMETAL GB 46-avto GEIN-0 THRESHOLD-25 P.BOX LOV VOLUME 5\6 SELECT TONE-all-15 DISC DEPTH-8\10 На 18 kHz показанията на дисплея са др. не съм работил на тази честота и не мога да коментирам в момента... Ма на 8 kHz ме изкефи много...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Сря Мар 22, 2017 7:52 pm
pechkata написа:
8 kHz ALMETAL GB 46-avto GEIN-0 THRESHOLD-25 P.BOX LOV VOLUME 5\6 SELECT TONE-all-15 DISC DEPTH-8\10 На 18 kHz показанията на дисплея са др. не съм работил на тази честота и не мога да коментирам в момента... Ма на 8 kHz ме изкефи много...
Ще ги пробвам, до сега съм работил на 18кх, на леки почви. Перфектна работа. Поздрави.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Чет Авг 24, 2017 8:52 pm
Ето какво се намира по Естонските и Руски степи. В интерес на истината човекът който ги намира - известен руски блогър, е намерил и доста други неща, които не са много за интернет но все пак очаквайте още информация. С малката базова търсеща сонда няма конкуренция от други металотърсачи за търсене на малки метални сигнали.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
adminn Admin
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Нед Дек 03, 2017 9:45 am
Намерено в северна държава....
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn Admin
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Сря Яну 03, 2018 8:50 pm
Това е намерено от колеги в северна държава
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn Admin
Заглавие: Re: Металотърсач Golden Mask 5+ е готов Вто Яну 09, 2018 7:17 pm