Колеги,понеже"Whites Eagle Spectrum" не се предлага в търговската мрежа отдавна,някой може ли да ми каже от кои нови модели ще му пасне антена"Ултимейт".За XLT и DFX най-вероятно но от V3i дали ще стане?
Сондите за xlt са си само за него Сонда за dfx не работи добре на спектра Подозирам, че може да пробваш от спектра да работи на dfx.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Ултимейт за"Eagle" Сря Окт 19, 2016 9:48 am
Въпроса ми е има ли антена [b]ултимейт[u] за"Eagle Spegtrum"
adminn Admin
Заглавие: Re: Ултимейт за"Eagle" Сря Окт 19, 2016 9:54 am
unreal_66 написа:
Въпроса ми е има ли антена [b]ултимейт[u] за"Eagle Spegtrum"
Конкретно за него няма, въпроса е дали от друг модел ще работи на Eagle Spegtrum
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Ултимейт за"Eagle" Сря Окт 19, 2016 10:24 am
Ами тук е момента да се намесят производителите и майсторите,пък и колеги които са работили с Игъла.
diony Легионер
Заглавие: Ре Сря Окт 19, 2016 2:28 pm
Най изчерпателен отговор на въпроса ти биха дали Детеч Шумен. Все пак те са производители на Ултимейт. За спектра в3 антената е V - rated, което мисля че е нещо като много честотна антена.
diony Легионер
Заглавие: Ре Сря Окт 19, 2016 2:36 pm
Най подробна информация за апарата ,антените и настройките можеш да намериш във форума на whites electronics. Аз лично освен общи приказки и едни програми нищо друго не открих в нашенските форуми. Докато там има отговори на всички въпроси, теми за работа на апарата ,програми , клипове и тн.
ХЛТ и игъл спектрум работят с едни и същи сонди, за съжаление няма сев и ултима за тях.
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Ултимейт за"Eagle" Чет Окт 20, 2016 10:18 am
Avrelian написа:
ХЛТ и игъл спектрум работят с едни и същи сонди, за съжаление няма сев и ултима за тях.
Напротив,аз имам сеф 30х25 но най добрите антени за сега са"Ултимейт" и за това си търся за Игъла.То има доста апарати които работят на същата честота като Игъла но въпроса е буксата.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Ултимейт за"Eagle" Нед Окт 23, 2016 10:48 am
Чакай малко антената на ХЛТ-то е със кондензатор в антената - ако липсва такъв във Сефката няма да работи...
Коя от Сефките си ползвал...?
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Ултимейт за"Eagle" Чет Окт 27, 2016 8:20 am
pechkata написа:
Чакай малко антената на ХЛТ-то е със кондензатор в антената - ако липсва такъв във Сефката няма да работи...
Коя от Сефките си ползвал...?
За съжаление и скъсах кабела иначе антената си работеше добре,за това сега си търся ултимейт"ако има разбира се"