Колега така така и не разбрах , какво искаш от този пост?
Не бързай колега с коментара,търси скрития смисъл в думите на колегата и съм сигурен 4е ще разбереш
Писна ми да търся скрития смисъл в думите на колегата ! Езикът ни е за това да се изразяваме правилно и грамотно. О там на сетне право куме в очи , иначе на доктор в специализирано заведение .
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
koceto Легионер
Заглавие: бб Нед Ное 24, 2013 10:01 pm
pet1r90 написа:
ако пуснеш още 5 теми за спектрум , ще те прeзная
Нека пуска колегата ,много добре знаеш че апарата го заслужава
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Eagle Spektrum Пон Ное 25, 2013 11:25 am
ivanasen написа:
FELIX написа:
ivanasen написа:
genata_e написа:
Знам ли близо ли съм!!!!-чак у Враца
Колега така така и не разбрах , какво искаш от този пост?
Не бързай колега с коментара,търси скрития смисъл в думите на колегата и съм сигурен 4е ще разбереш
Писна ми да търся скрития смисъл в думите на колегата ! Езикът ни е за това да се изразяваме правилно и грамотно. О там на сетне право куме в очи , иначе на доктор в специализирано заведение .
Казах ли ти аз,4е когато 4овек размисли спокойно нещата винаги стига до по-правилния отговор
апарата е добър досега съм работил с него не е лично мой на един приятел е но уви продаде го и си взе XP мился да последвам примера му след празниците след дълго двоумене
апарата е добър досега съм работил с него не е лично мой на един приятел е но уви продаде го и си взе XP мился да последвам примера му след празниците след дълго двоумене
вашите обекти тук са тежки , лично не мен не ми хареса как бачка игъла . но на чиста почва за мен си е номер едно .
Виждал съм колега на времето с такъв игъл беше провесионалист в хобито,работеше на уродено с някаква правена аннтена монтанска справяяше се много добре по краи нас с енигмите и бандита.
Виждал съм колега на времето с такъв игъл беше провесионалист в хобито,работеше на уродено с някаква правена аннтена монтанска справяяше се много добре по краи нас с енигмите и бандита.
е вече има нови модели и на бандита аз също съм работил преди години с бандит за малко беше на баща ми той ме запали общо взето с неговите приятели
а не предпочитам фабричен спрял съм се на няколко модела както каза Gandalf не бързай пада сняг края на януари според възможностите ми или Гарет еуро ейс или ХП адвентис
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Eagle Spektrum Чет Дек 19, 2013 12:43 am
Rinobs написа:
atina написа:
И да разбираме че си с новия,бандит ли ?
а не предпочитам фабричен спрял съм се на няколко модела както каза Gandalf не бързай пада сняг края на януари според възможностите ми или Гарет еуро ейс или ХП адвентис
Ами , ако няма сняг! Какво правиш? Нали искаш да си търсач. Пък най добрият вариант е през август . Тогава се продават много. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Eagle Spektrum Чет Дек 19, 2013 12:12 pm
rahan написа:
Rinobs написа:
atina написа:
И да разбираме че си с новия,бандит ли ?
Ами , ако няма сняг! Какво правиш? Нали искаш да си търсач. Пък най добрият вариант е през август . Тогава се продават много. Сполай ти!
сега идват празници затова си седя мирен разходите са за много подаръци не е само снега иначе веднага взимам Гарета 700 стотачки броя но защо да не е нещо по добро търпение му е майката