Заглавие: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пет Окт 14, 2016 8:20 pm
Сборен пункт, бензиностанция Газпром на бул.Кукленско Шосе, гр. Пловдив в 11.00 ч на 22.10.2016г. (събота)
На събирането ще може да видите някой от най-добрите дълбочинни детектори в света като :
Тавата Lorenz Tangra Pulse Force Nexus Golden Mask Deep Hunter ....и още няколко модела които все още уточняваме.
Също така и новата геофизична апаратура - Tangra-Golden Mask !
За всеки присъстващ ще има по безплатна бира !
Днес направихме някои предварителни тестове а утре ще изчистим тревата .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пет Окт 14, 2016 9:20 pm
Както казваше един приятел - здравей живот пълен с изненади ...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Съб Окт 15, 2016 10:53 am
Зад Газпром-а има огромен паркинг ...
hosting image
Ето и GPS координатите .
upload a picture
кирката Консул
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Съб Окт 15, 2016 9:04 pm
Да не забравиш ЗВЯРА да вземеш
Око да види,ръка да пипне.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 12:12 pm
Тук ли е - провери линка ТУК
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 12:26 pm
www.mdetectors.com написа:
Тук ли е - провери линка ТУК
Точно тук
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 12:30 pm
кирката написа:
Загубил съм му инструкцията за работа и не съм сигурен дали ще го настроя правилно. Все пак ще има един ЗВЯР (не съм сигурен коя модификация е), собственика му ще покаже колко много хваща, иска да се бори с NEXUS-а.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 2:33 pm
Golden Mask написа:
кирката написа:
Загубил съм му инструкцията за работа и не съм сигурен дали ще го настроя правилно. Все пак ще има един ЗВЯР (не съм сигурен коя модификация е), собственика му ще покаже колко много хваща, иска да се бори с NEXUS-а.
Ама аз не мога да хвана пара на 66 см в земята, че и на въздух дори. Битката е загубена.....
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 8:19 pm
Трябва да бъде ясно че всички са поканени на тестовете, без значение от пол, религия, партийна принадлежност, географско положение (били те и от Бургас) и т.н. Сформирано е жури, което ще оценява безпристрастно !
Ще има и награда - една Тава !
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 9:50 pm
Тава с какво. На теста супер тавата нали няма да е тестова или прототип . Дано да е с три копчета че сега те са модерни.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 10:30 pm
toprac написа:
Тава с какво. На теста супер тавата нали няма да е тестова или прототип . Дано да е с три копчета че сега те са модерни.
Тя и оная изтърбушената е вече с три копчета, има един резистор на TL555, той стана потнециометър и от тестова вече е Pro ! Иначе тази за наградният фонд е черна .
adminn Admin
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 10:53 pm
След тестовете изтърбушената продава ли се? Има купувач.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 11:14 pm
Владо може ли да ми пратиш парче от счупената тава за късмет и да мога да докосна този божествено дълбок апарат ?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пон Окт 17, 2016 11:51 pm
toprac написа:
Владо може ли да ми пратиш парче от счупената тава за късмет и да мога да докосна този божествено дълбок апарат ?
Може, може...
Днес видях няколко от Pro версията, опаковани и готови за продажба .
vanbg Консул
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Вто Окт 18, 2016 7:12 pm
Не , не това не е вярно , тези от снимката са на светлинни години от тавата . От тези и аз бих си купил.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Вто Окт 18, 2016 7:44 pm
toprac написа:
topac да не си решил да си правиш нещо подобно?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Вто Окт 18, 2016 8:58 pm
С цел да се събрат повече хора (респективно детектори), и най-вече повече от един Pulse Relic имам следното предложение към собствениците на този детектор.
Всеки който дойде и премине със своя детектор ''Pulse Relic'' (важи само за детектори с три копчета) през тестовия полигон, ще получи безплатно един Golden Mask 1+ (с телескопичен стик) и антена по избор . За целта всеки който желае да присъства и разполага с този детектор може да звъни на тел. 0899 809000 за да се запише. Това ''записване'' се прави по-скоро за да знам колко детектора Golden Mask 1+ да взема със себе си към полигона и с какви антени !
Днес ми звъняха няколко човека обезпокоени от това че чели не знам къде си, че първоначално ще се събираме на бензиностанция където имало камери На тях и на такива като тях, които страдат от мания за преследване ще кажа по-добре да не идват ! Има една приказка - Гузен негонен бяга ! В смисъл че ние няма да правим нищо незаконно, съвсем същото е ако се разберем няколко човека да идем за риба ! Закона е следният - Никой няма прави да прави теренни археологически проучвания без разрешение на МК ! Също така в близост до това място няма археологически обекти ! Ние няма да правим теренни археологически проучвания и да търсим археологически обекти, ще търсим обекти които сами сме си поставили. Със сигурност това което ще правим не може да се нарече и търсене !
Мястото на полигона не е обявено предварително понеже имам информация че бургаските хейтъри ще минат предишният ден да нахвърлят боклуци с цел да провалят тестовете. Тия дни същите се скъсали да звънят по телефоните ако може да разберат къде ще са тестовете .
adminn Admin
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Вто Окт 18, 2016 9:19 pm
От София ще дойдем здрава група с още един два пулса.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Вто Окт 18, 2016 11:24 pm
Golden Mask написа:
Тия дни същите се скъсали да звънят по телефоните ако може да разберат къде ще са тестовете .
Е не ги мъчи де. Кажи им на хорицата, че и там да се изсерат. Нали в това най-много ги бива....
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Сря Окт 19, 2016 10:55 am
Днес получих потвърждение и от EIT Electronics (Гърция), че ще присъстват на тестовете .
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Сря Окт 19, 2016 9:42 pm
Въпреки че не е пулс индукционен металотърсач тще взема за тестове Deteknix Quest Pro vet. 2 на тестовете в събота който се интересува нека да дойде. https://www.imperio.biz/t10321-topic#118101
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Чет Окт 20, 2016 3:00 pm
Новини за тестовете на събитието чете най-напред в нашия форум, защото сме откупили правата Организатора ги отстъпи за рекордна сума.
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пет Окт 21, 2016 5:16 pm
Подготовил съм малка активна тонколонка JBL с кабел за слушалки. Всеки детектор ще се слуша през тая тонколона за да се избегнат парлами от сорта - фаща се на слушалки, чуват се аномалии - и тем подобни. Така всички детектори ще се чуват еднакво силно и няма да има измами с крещящи бангии.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Пет Окт 21, 2016 7:44 pm
Времето утре ще е прекрасно! Елате да тествате различни апарати на корем.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Национална среща - Кой е по-по-най 22.10.2016 г. Съб Окт 22, 2016 12:15 pm
Направо си стана събор 18 коли засега, но очаквайте снимки по- късно , защото интернета е зле.